X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • julita Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zaopatrzyłam się w 4 staniki z H&M, bawełniane i bardzo wygodne, czarny i biały są takie bardziej eleganckie, miseczki takie jakby usztywniany ale bez fiszbin a ten różowy i w grochy to takie typowe mięciutkie i też fajnej jakości ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9dba38c5abd0.jpg

Trix kupiłam odciągacz z tego linka http://allegro.pl/nuby-odciagacz-brodawek-sutkowych-i5542117018.html i coś czuję że w moim przypadku się przyda :)

4me z Canpol masz dwa rozmiary nakładek S i L ale jak dla mnie to te S mało różnią się od L i ani te ani te mi nie pasują o.O

Staraczka mnie też drażni czkawka (właśnie w tej chwili mała podskakuje), wprawdzie na nic mi nie uciska ani nic nie boli, tylko samo to rytmiczne podskakiwanie mnie jakoś denerwuje, zwłaszcza że potrafi trwać dobre 5 minut!

Aldona cudowna pamiątka!

a to tort, który wczoraj upichciłam :) wprawdzie 28. stuknie mi jutro ale już dzisiaj został skonsumowany przez moich najbliższych, wyszedł naprawde smaczny :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/03b21eb929f4.jpg

no i pozwólcie że się pochwalę prezentem od mego kochanego, on wie jak mi dogodzić <3
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b52c4eb063df.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 17:59

aldonaa, agatka196, Misi@, la_lenka, trix, Czarna_88, skabarka, Anitka201, Gusiak lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldona - zajefajna sesja! No i te Twoje włosy <3
    Muszę się ogarnąć i też coś fajnego sobie pstryknąć...

Julita - torcik pyszny na pewno (ja mogę sobie pomarzyć o słodyczach), a prezent całkiem milutki :P Niech się dobrze nosi.

aldonaa lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    O kochana nie ma co się nastawiać, dziecko wyjdzie kiedy będzie chciało i kiedy będzie na to gotowe. Nie znamy dnia daty ani godziny kiedy to nastąpi. Teraz to bomby zegarowe jesteśmy , w każdej chwili może się zacząć :)

grunt to myśleć pozytywnie :P

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa, niesamowite fotki!
    Normalnie pozytywnie zazdroszczę, też bym takie chciała!

I świetna kropkowa sukienka, skąd?

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita i pomyśleć że kiedyś nie wiedzialysmy jak czuć czkawke :D

Jak siedzisz albo lezysz to wstań pochodzić, u mnie to działa i po czkawce.

I tak samo jak u ciebie, nie boli ale denerwuje

julita lubi tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    aldonaa, niesamowite fotki!
    Normalnie pozytywnie zazdroszczę, też bym takie chciała!

I świetna kropkowa sukienka, skąd?

Najlepsze, ze sesja wyszla nagle i za free. Dziewczyna amatorsko robi zdjecia i chciala sobie na mnie poprobowac :P

A sukienka made in bon prix. Zakupiona za cale 9,90 z allegro plus koszt przesylki :) sprawdze czy jeszcze maja i jak cos to Ci linka wkleje.

EDIT: ten sprzedawca od którego ja kupowałam niestety już jej nie ma.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 18:47

l22nhdge5b933eoh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A wy mówicie o sportowych czy do karmienia bo teraz Lila mnie z rytmu wyj3.... Hehehe
    O taki, tylko teraz jest 2 zł tańszy
    http://www.promoceny.pl/detail/pepco-biustonosz-damski-bezszwowy-200626/

Ha! A ja w końcu dokończyłam Gemini. Pewnie będzie kupy rzeczy brakować, ale zawsze jakiś krok do przodu zrobiony :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 19:30

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • trix Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldona - woooow, boskie zdjęcia, a Ty prześlicznie wyglądasz.

Julita - zamówiłam ten sam odciągacz w smyku. Torcik pierwsza klasa... prezent też. Lubię taką delikatną biżuterię

Hmmm, wiecie co, ja też zakupiłam ten stanik sportowy z pepco. Mam 75f (przed ciążą) i jak dla mnie jest za mały i to mocno. Pół cycka mi się mieści. Idę zaraz jeszcze raz go mierzyć, bo zakładam go odwrotnie ;)

julita, aldonaa lubią tę wiadomość

atdcwn154po83a78.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldona cudowne zdjecia nie moge sie napatrzec:))))pieknie wygladasz i super sesja !
    a te buciki małe skad powiesz?bo takie słodkie:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ktore kupowaly butelki Tommee Tippee mozecie wrzucic link/podac ktore kupilysciue?jedna 150 czy jakis zestaw?antykolkowa czy zwykla?pogubilam sie w tym :(

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka - wspomniałam o tych do karmienia, bo w sumie na czas po ciąży jak będziemy KP, to inne mi nie przychodzą do głowy :D

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    dziewczyny ktore kupowaly butelki Tommee Tippee mozecie wrzucic link/podac ktore kupilysciue?jedna 150 czy jakis zestaw?antykolkowa czy zwykla?pogubilam sie w tym :(
    Ja kupilam 1 150ml i 1 260ml mi poradzila kuzynka ktora ma juz 2urwisow. I mowi, ze sie nie oplaca antykolkowych. Kupilqm w zestawie na allegro za 21zl ;)

relgio4pxlxziakh.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może polecicie jakis film na wieczor??

relgio4pxlxziakh.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    PannaB wrote:
    Ja kupilam 1 150ml i 1 260ml mi poradzila kuzynka ktora ma juz 2urwisow. I mowi, ze sie nie oplaca antykolkowych. Kupilqm w zestawie na allegro za 21zl ;)
    moglabym poprosic o link? bede wdzieczna bo przeszulam allegro i widze tyle rodzajow ze zglupialam:P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie nie kupuje staników do karmienia. Będę ogarniać właśnie tymi z Pepco plus mam dwa miękkie kupione w ciąży, które pozwalają dość łatwo wyciągnąć pierś górą.
    Nic sensownego nie mogę znaleźć w moim rozmiarze, chyba, że w jakiejś strasznej cenie. Przeczekam kilka pierwszych tygodni aż mi się rozmiar unormuję i wtedy kupię coś co posłuży dłużej.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    Dziewczyny może polecicie jakis film na wieczor??
    ogladalas Nietykalnych?
    polecam bardzo pozytywny film :)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś oglądam child 44 - to o reżimie ZSRR ale bardzo ciekawy film.
    A wczoraj byliuśmy w kinie na San Andreas- taki katastroficzny, dobre efekty :-)

720fbe94f2.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    moglabym poprosic o link? bede wdzieczna bo przeszulam allegro i widze tyle rodzajow ze zglupialam:P
    allegro.pl/tommee-tippee-butelka-260-ml-150-ml-smoczek-i5398757620.html

Prosze ;))
    Widzialam nietykalnych;)

relgio4pxlxziakh.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardziej bym komedie obejrzala, wlasnie sie pozbylam siostrzenicy meza po miesiacu! I jego siostry po tygodniu i musze sie zrelaksowac ;))

relgio4pxlxziakh.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za odpowiedzi dotyczące nakladek.
    Widzę jednak, ze żadna takich mniejszych nie znalazła?????
    Ja mojego po porodzie nie chce wysyłać bo jak widac problem by znalezc nakladki na normalne sutki wiec on tym bardziej sobie nie poradzi:/ chyba musze isc sama do apteki i obczaic na zywo- jesli w ogóle będą tak pakowane, ze sie da ;)
    Kurcze moze ktos jednak ma normalne sutki ;) i dopasowane nakladki?
    Ja tez mam butelki zwykle. Tak naprawdę to jedna tommee teepe dostalam gratis- 260 ml a dwie aventu 150 ml za darmo na szkole rodzenia. Nic wiecej nie kupuje póki nie dowiem sie jak tam z karmieniem piersią i ktora z nich smoczkiem podpasuje synkowi ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 1716 1717 1718 1719 1720 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ