X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z komedii troche bardziej ambitnych a nie glupkowatych mogę polecić film "mow mi Vincent" z Billem Murrayem. Bardzo fajny film :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do stanika, to chcę ten z pepco na teraz bo są takie dni, że normalny stanik mnie drażni, bo uciska górę brzuszka. I tak większość czasu siedzę w domu, to mogę w takim pomykać, no i przyda się na noce z wkładkami :) Takie typowe do karmienia miała mi babeczka na targowisku przywieźć, bo ostatnio były same małe. Do szpitala każą wziąć dwie sztuki, wiec muszę się po nie w końcu wybrać, a jak juz się cycki określą co do wielkości to kupię podządniejszy, żeby utrzymać wszystko w ryzach :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    ogladalas Nietykalnych?
    polecam bardzo pozytywny film :)

jakieś 10 x jak nie więcej! ;) bardzo lubię!!!!

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    jakieś 10 x jak nie więcej! ;) bardzo lubię!!!!
    ja tez z 8 razy uwielbiam:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    allegro.pl/tommee-tippee-butelka-260-ml-150-ml-smoczek-i5398757620.html

Prosze ;))
    Widzialam nietykalnych;)
    dzieki:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak ktos chce mniej ambitna komedie to zmiast "mow mi Vincent", moze byc "Spy"- tez daje rade ;) nie wiem jaki polski tytuł ale chyba Agentka.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się podobało Red (a głównie Red 2), ale z ambitnością to nic wspólnego nie ma. Albo "Hot Fuzz".

Carolline lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę polecić zaginioną dziewczynę, ale to nie komedia.

Kolejny dzieciaczek sierpniowy się urodził:) Niedługo i przyjdzie na nas kolej, chociaż mi się teraz dłuży.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    Aldona cudowne zdjecia nie moge sie napatrzec:))))pieknie wygladasz i super sesja !
    a te buciki małe skad powiesz?bo takie słodkie:)

Buciki z pepco :)

l22nhdge5b933eoh.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wsztstkie te filmy widzialam i sa super :)

relgio4pxlxziakh.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile się czeka na wynik posiewu i czy koniecznie trzeba go robic z porannego moczu?

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Ile się czeka na wynik posiewu i czy koniecznie trzeba go robic z porannego moczu?
    Ja robiłam z porannego moczu i na wynik czekałam 5 dni w diagnostyce.

Aldona śliczne zdjecia <3

Ja butelki mam aventa i jedna mała druga dużą.

Fakt sierpnioweczek z dnia na dzień coraz więcej rozpakowanych i tylko patrzeć jak my będziemy tu pisały takie cudne wieści.

My to głównie seriale oglądamy. Teraz "Dedektyw" na topie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 21:52

KathleenPL lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    wydaje mi się, że musi być z porannego i do badania kup jałowy pojemniczek.

ja mam dwa staniki do karmienia w których już chodzę, bo mi znów piersi urosły.

dziś znów mi teściowa podniosła ciśnienie. wchodzi w nasze kompetencje rodzicielskie. niestety konsekwencje jej zachowania poniesie najbardziej moja córka, bo kobieta obiecała jej zupełnie co innego niż to na co ja się zgodziłam.

KathleenPL lubi tę wiadomość

• ela Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mi nakładki przydały się w szpitalu, mały w drugiej dobie miał taki odruch ssania, że cały czas chciał mieć pierś w buziaku. Teraz kupiła baby ono M - może po wykarmieniu dwóch żarłoków mam sutki trochę większe, ale z tej firmy są jeszcze S. One nie muszą w całości przylegać do piersi - mi zostaje trochę wolnego miejsca, po pierwsze maluch ssąc wyciąga sutek, a po drugie naprawdę daje radę wyssać to co dostanie się do kapturka. Osiem lat temu nie było rozmiarów i daliśmy radę - karmiłam jednego i drugiego przez rok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 21:58

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldona super zdjęcia :-)

aldonaa lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • 4me Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaczynam sobie lekko wkręcać jakis przedwczesny poród itp. :/ wszystko przez moje dolegliwości. Chodzenie odpuszczam juz praktycznie w ogóle. Jak dluzej pochodze to zaraz twardnieje mi caly brzuch. Brzuch zawsze miałam bardzo nisko, przez co maly by nisko cala ciążę. Teraz jak ma mniej miejsca to mocniej odczuwam jego ruchy praktycznie w samej pochwie i juz sobie wkręcam... Dodatkowo te ruchy czasem skutkują kluciem w szyjce :/ no same niepokojące objawy :( teraz sie ciut nasiliły i gdyby nie to, ze juz je wczesniej miala a po nich wizytę u giną, ktora nie wykazała nawet najmniejszych nieprawidłowości to chyba bym juz jechala na IP :/ nie mogę sie juz doczekać srody- mam kolejna wizytę i bardzo chce by lekarz powiedzial, ze to normalne... Chyba ze świruje do tej środy:/
    Tez czujecie juz tak nisko dzieciaczki i czasem klucie w szyjce? Tak, tak wiem, ze czesc z Was miala klucia przy skracaniu. U mnie narazie się to nie potwierdzalo- klucia były, tylko teoche mniej upierdliwe a szyjka dluuuga i zamknieta... Zeswiruje dzis ;(

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ela wrote:
    Dziewczyny mi nakładki przydały się w szpitalu, mały w drugiej dobie miał taki odruch ssania, że cały czas chciał mieć pierś w buziaku. Teraz kupiła baby ono M - może po wykarmieniu dwóch żarłoków mam sutki trochę większe, ale z tej firmy są jeszcze S. One nie muszą w całości przylegać do piersi - mi zostaje trochę wolnego miejsca, po pierwsze maluch ssąc wyciąga sutek, a po drugie naprawdę daje radę wyssać to co dostanie się do kapturka. Osiem lat temu nie było rozmiarów i daliśmy radę - karmiłam jednego i drugiego przez rok.
    Dzieki- spróbuje zatem kupic po prostu jakies S w aptece bo jednak te co mam wydają sie za duże.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me mój mały co chwilę strasznie pcha się w dół tak brzuch mnie w dol ciągnie ale jak odpoczne chwilę to mały przestaje... często też mnie kopie tak jak by po szyjce I też mam takie kłucie ale ostatnio lekarz powiedział mi tez ze wszystko ok szyjka wysoko zamknięta itp tez czekam na piątek na wizytę żeby doktorek sprawdził czy tam wszystko ok :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    A ja zaczynam sobie lekko wkręcać jakis przedwczesny poród itp. :/ wszystko przez moje dolegliwości. Chodzenie odpuszczam juz praktycznie w ogóle. Jak dluzej pochodze to zaraz twardnieje mi caly brzuch. Brzuch zawsze miałam bardzo nisko, przez co maly by nisko cala ciążę. Teraz jak ma mniej miejsca to mocniej odczuwam jego ruchy praktycznie w samej pochwie i juz sobie wkręcam... Dodatkowo te ruchy czasem skutkują kluciem w szyjce :/ no same niepokojące objawy :( teraz sie ciut nasiliły i gdyby nie to, ze juz je wczesniej miala a po nich wizytę u giną, ktora nie wykazała nawet najmniejszych nieprawidłowości to chyba bym juz jechala na IP :/ nie mogę sie juz doczekać srody- mam kolejna wizytę i bardzo chce by lekarz powiedzial, ze to normalne... Chyba ze świruje do tej środy:/
    Tez czujecie juz tak nisko dzieciaczki i czasem klucie w szyjce? Tak, tak wiem, ze czesc z Was miala klucia przy skracaniu. U mnie narazie się to nie potwierdzalo- klucia były, tylko teoche mniej upierdliwe a szyjka dluuuga i zamknieta... Zeswiruje dzis ;(
    A lykasz DHA?? Podobno Zapobiega przedwczesnemu porodowi. Moja sie kreci i czuje ja raczej duzo wyzej

relgio4pxlxziakh.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me, ja przy skracajacej sie szyjce, zadnych objawow nie mialam.
    Ostatnimi czasy z szyjka wszystko ok a klucie w szyjce niesamowite :/ wiec albo to na tym etapie normalne, albo znow zaczyna sie u mnie cos dziac- choc licze na to pierwsze. Lekarz za tydzien w poniedzialek wiec zobaczymy.

A te wkrety z przedwczesnym porodem to nie tylko u Ciebie. Mnie boli krocze i kosc ogonowa. Nie mozliwe, zeby mala wchodzila juz w kanal rodny- za wczesnie. Mam wrazenie, ze ostatnio to mi doslownie w pochwie siedzi a nie w macicy. No iprzez te wszytkie dziwne objawy lekko swiruje. Byle do poniedzialku. Niech lekarz mi powie, ze wszystko ok.

Co do tych nakladek to ja mam S i tez wydaja mi sie jakies duze.

l22nhdge5b933eoh.png
‹‹ 1717 1718 1719 1720 1721 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ