Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja dla młodej miałam od razu taką z projektorem. I się teraz zastanawiam czy kupować czy nie...bento wrote:KathleenPL Ja chyba kupię przed porodem, dla synka też miałam kupioną jakoś w 1 miesiącu i przydała się najpierw jako delikatna lampeczka(do sprawdzania jak mały śpi itp.) i chyba lubił muzykę z niej
, później zaczął się nią dopiero interesować.
-
Ja jeszcze sie za to nie zabrałam ale kupilam w castoramie farbę Beckersa do alergików, z testami dla dzieci i jeszcze nie smierdzaca przy malowaniu- cena porownywalna do duluxa itp wiec chyba dobry wybór. Zadna inna- przynajmniej w mojej castoramie- nie miala info o tym, ze nie śmierdzi i jest bezpieczna dla alergików...Paulinek wrote:jeszcze raz proszę info czym drewniane łóżeczka malowałyście na biało?
ja prawdopodobnie ustrzeliłam fotel bujany i tak szukam;)
Cena to za litr okolo pięćdziesiąt pare złotych- jesli dobrze pamiętam. Pol litra mniej wiecej polowe tańsze bylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 15:58

-
kasig wrote:Nancy ja mam dokładnie taki sam termin jak Ty ale z usg bo z om 9 wrzesień. No ale to synuś zdecyduje kiedy się wykluć
ale miesiąc do porodu to już poważna sprawa 
Ja z pierwszego USG 27 sierpień, więc żadna różnica, a teraz z ostatniego 22 sierpień
, no ale tym też się nie sugeruję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 15:55
-
Mam ciśnienie na owoce i niestety ciągnie mnie do słodyczy ( aż za bardzo) ;/PannaB wrote:dziewczyny macie teraz wiekszy apetyt?cy bez zmian?ja od paru dni to bym konie z kopytami jadla, wczesniej to normalnie nawet wiekszego glodu nie czulam a teraz to o matko ciale glodna....
-
PannaB wrote:dziewczyny macie teraz wiekszy apetyt?cy bez zmian?ja od paru dni to bym konie z kopytami jadla, wczesniej to normalnie nawet wiekszego glodu nie czulam a teraz to o matko ciale glodna....
też tak mam. ciągle chodzę i podjadam
Karuzelkę mamy jeszcze po straszaku. A myślałyście o misiu szumisiu albo owieczce z bijącym serduszkiem??
-
Ja prawie nic nie jem. Codziennie rano wymiotuję czegokolwiek bym nie zjadłaPannaB wrote:dziewczyny macie teraz wiekszy apetyt?cy bez zmian?ja od paru dni to bym konie z kopytami jadla, wczesniej to normalnie nawet wiekszego glodu nie czulam a teraz to o matko ciale glodna....

Za to mam uderzenia gorąca i jakbym mogła to bym w ogóle bez ciuchów wszędzie biegała... -
hej ja juz po wizycie, wszystko ok, dostałam skierowanie na gbs do poblisiego szpitala i leki na hemoroidy: cyclo-3-forte i czopki procto-glyvenol. Mała wazy 2,1 kg i sie główką wciska na dół, ale szyja nadal twardo trzyma
easymum, Gusiak, Misi@, .ona., agatka196, kasig, Czarna_88, Wonderland, Dżuls, trix, Nancy87, monaaa85, julita, skabarka, karolcia87, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
trix wrote:też tak mam. ciągle chodzę i podjadam
Karuzelkę mamy jeszcze po straszaku. A myślałyście o misiu szumisiu albo owieczce z bijącym serduszkiem??
Ja myślałam o szumisiu, widziałam u koleżanki, jej dzieci spały przy tym raz dwa i spokojnie jak aniołki
trix lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyJa mam karuzele z projektorem i melodyjkami. Nie zamierzalam kupowac, ale kolezanka mi podarowala, to jest

Kupilam szumisia juz na samym poczatku ciazy
zobaczymy, czy bedzie dzialac! Choc siotra uwaza, ze to meczy dzieciaczki i dlatego zasypiaja. I meczy uklad nerwowy. Wiec sama nie wiem. Moze ta owieczka bylaby lepsza.
Ja jem normalnie, ale mialam czas w 30 tc gdzie ciagle czulam glod!
Teraz sie uspokoilo
Choc jak tak leze to znudow bym podjadla troszke
i musze sie hamowac, choc nie zawsze mi sie to udaje!
trix lubi tę wiadomość
-
Ja nie kupowałam. Zastanawiałam się i nawet oglądałam jakieś ale doszliśmy do wniosku że kupimy po porodzie lub wcale. Mam huśtawko-bujak z melodyjkami, misiami i świecąca więc to nam wystarczy.
A przed chwilą dostałam tel że wizyta jutro o 16.30
a nie po 19. Cieszę się bardzo bo to zawsze mniej czekania ale za to R nie pocieszony bo będzie w pracy.
Ja ostatnio to wiecznie buziom ruszam aż strach na wagę stawać
Misi@, trix lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a ja jakas nienormalna jestem:P wczesniej mialam moment paniki z miesia c temu a teraz luz i czuje jakby ten porod mial byc za pol roku:Pnie wiem co mi sie porobilo, młoda dalej glowe mi wbija w zebra wiec sie raczej nie przekrecila hrabianka,czuje sie ok i jakos tak nie panikuje nie wiem czemu-to do mnie nie podobne:P
Misi@, trix lubią tę wiadomość
-
trix ja myślałam o szumisiu ale potem poczytałam opinie że on szumi bardzo cichutko i jak dziecko płacze to nawet go nie slychać, koleżanka go kupiła i w sumie potwierdziła że jest bardzo cichutki, dlatego ja odpuściłamtrix wrote:też tak mam. ciągle chodzę i podjadam
trix lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Carolline coś takiego, wrzucam pierwszy lepszy link bo na allegro jest tego więcej, jakoś ta mi się tak wymarzyła, po za tym ma 40 melodii więc myślę że się synusiowi szybko nie znudzi http://allegro.pl/vtech-karuzela-do-lozeczka-60313-i5550958141.htmlCarolline wrote:A ta karuzela z czujnikiem płaczu to co to za cudo?
Carolline lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH