Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
bento wrote:KathleenPL Ja chyba kupię przed porodem, dla synka też miałam kupioną jakoś w 1 miesiącu i przydała się najpierw jako delikatna lampeczka(do sprawdzania jak mały śpi itp.) i chyba lubił muzykę z niej
, później zaczął się nią dopiero interesować.
-
Paulinek wrote:jeszcze raz proszę info czym drewniane łóżeczka malowałyście na biało?
ja prawdopodobnie ustrzeliłam fotel bujany i tak szukam;)
Cena to za litr okolo pięćdziesiąt pare złotych- jesli dobrze pamiętam. Pol litra mniej wiecej polowe tańsze bylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 15:58
-
kasig wrote:Nancy ja mam dokładnie taki sam termin jak Ty ale z usg bo z om 9 wrzesień. No ale to synuś zdecyduje kiedy się wykluć
ale miesiąc do porodu to już poważna sprawa
Ja z pierwszego USG 27 sierpień, więc żadna różnica, a teraz z ostatniego 22 sierpień, no ale tym też się nie sugeruję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 15:55
-
PannaB wrote:dziewczyny macie teraz wiekszy apetyt?cy bez zmian?ja od paru dni to bym konie z kopytami jadla, wczesniej to normalnie nawet wiekszego glodu nie czulam a teraz to o matko ciale glodna....
-
PannaB wrote:dziewczyny macie teraz wiekszy apetyt?cy bez zmian?ja od paru dni to bym konie z kopytami jadla, wczesniej to normalnie nawet wiekszego glodu nie czulam a teraz to o matko ciale glodna....
też tak mam. ciągle chodzę i podjadam
Karuzelkę mamy jeszcze po straszaku. A myślałyście o misiu szumisiu albo owieczce z bijącym serduszkiem?? -
Za to mam uderzenia gorąca i jakbym mogła to bym w ogóle bez ciuchów wszędzie biegała... -
hej ja juz po wizycie, wszystko ok, dostałam skierowanie na gbs do poblisiego szpitala i leki na hemoroidy: cyclo-3-forte i czopki procto-glyvenol. Mała wazy 2,1 kg i sie główką wciska na dół, ale szyja nadal twardo trzyma
easymum, Gusiak, Misi@, .ona., agatka196, kasig, Czarna_88, Wonderland, Dżuls, trix, Nancy87, monaaa85, julita, skabarka, karolcia87, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
trix wrote:też tak mam. ciągle chodzę i podjadam
Karuzelkę mamy jeszcze po straszaku. A myślałyście o misiu szumisiu albo owieczce z bijącym serduszkiem??
Ja myślałam o szumisiu, widziałam u koleżanki, jej dzieci spały przy tym raz dwa i spokojnie jak aniołkitrix lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam karuzele z projektorem i melodyjkami. Nie zamierzalam kupowac, ale kolezanka mi podarowala, to jest
Kupilam szumisia juz na samym poczatku ciazyzobaczymy, czy bedzie dzialac! Choc siotra uwaza, ze to meczy dzieciaczki i dlatego zasypiaja. I meczy uklad nerwowy. Wiec sama nie wiem. Moze ta owieczka bylaby lepsza.
Ja jem normalnie, ale mialam czas w 30 tc gdzie ciagle czulam glod!
Teraz sie uspokoilo
Choc jak tak leze to znudow bym podjadla troszkei musze sie hamowac, choc nie zawsze mi sie to udaje!
trix lubi tę wiadomość
-
Ja nie kupowałam. Zastanawiałam się i nawet oglądałam jakieś ale doszliśmy do wniosku że kupimy po porodzie lub wcale. Mam huśtawko-bujak z melodyjkami, misiami i świecąca więc to nam wystarczy.
A przed chwilą dostałam tel że wizyta jutro o 16.30a nie po 19. Cieszę się bardzo bo to zawsze mniej czekania ale za to R nie pocieszony bo będzie w pracy.
Ja ostatnio to wiecznie buziom ruszam aż strach na wagę stawaćMisi@, trix lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a ja jakas nienormalna jestem:P wczesniej mialam moment paniki z miesia c temu a teraz luz i czuje jakby ten porod mial byc za pol roku:Pnie wiem co mi sie porobilo, młoda dalej glowe mi wbija w zebra wiec sie raczej nie przekrecila hrabianka,czuje sie ok i jakos tak nie panikuje nie wiem czemu-to do mnie nie podobne:P
Misi@, trix lubią tę wiadomość
-
trix wrote:też tak mam. ciągle chodzę i podjadam
Karuzelkę mamy jeszcze po straszaku. A myślałyście o misiu szumisiu albo owieczce z bijącym serduszkiem??trix lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Carolline wrote:A ta karuzela z czujnikiem płaczu to co to za cudo?
Carolline lubi tę wiadomość