Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjej bylam w mieście bo musiałąm się do okulisty zapisać i cały czas w głowie miałam tylko Sigme, pierwsze co jak weszlam do domu( oczywiście po zrobieniu sisiu) to włączyłam forum. ale stres.
julita mam taka sama szczotkę do włosów w owieczki
przechodziłam koło pepco i nie byłabym sobą jakbym nie weszła i nie wyszła z półśpiochami -
Hahah jakie obiady na szybko
Teraz to będzie problem z tymi obiadami bo z nerwów bedziemy tylko na forum siedziec i wszystko bedzie z rąk leciało...no jak sie już zacznie to szybko polecą nam te dzieciaczki
Oby nasz wysiedział chociaz z miesiąc jeszcze w brzuszku !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 15:01
-
nick nieaktualny
-
Ja też na szybko leczo robię mężowi na obiad a sobie makaron z serem zrobiłam bo miałam smaka... co chwilę zaglądam czy już się pojawiło wrześniowe dzieciątko pierwsze
Sigma cały czas trzymam za was kciuki z resztą jak wszystkie mamy z forum
-
U mnie dziś chinolek, właśnie zrobiłam gar na dwa dni. Znalazłam jakiś przepis z neta, mam nadzieję ze będzie zjadliwe.
Nie chciałabym robić afery, ale zirytowałam się czytając sieroniowki. Ja wiem, że to otwarte forum i rozumiem, że każdy może nas podczytywać i pisać co mu ślina na język przyniesie... Ale jeszcze kilka dni temu Lady zrobiła aferę, że ktoś rozpowszechnia wiadomości o jej stanie zdrowia, a dziś ona robi to samo wdając się w szczegóły! Jak ktoś chce to niech nas podczytuje i dowiaduje się stad o sytuacji, a nie rozgłaszać na prawo i lewo, że Sigma je śniadanie, ma skurcze i się teraz nie odzywa, wiec chyba rodzi. Nosz kurczę....
Paulinek, przyszła mama, magdalenkaihelenka, .ona., snoopy_etka, Staraczka23, Kasiarzynka, alutka lubią tę wiadomość
-
moka89 wrote:U mnie dziś chinolek, właśnie zrobiłam gar na dwa dni. Znalazłam jakiś przepis z neta, mam nadzieję ze będzie zjadliwe.
Nie chciałabym robić afery, ale zirytowałam się czytając sieroniowki. Ja wiem, że to otwarte forum i rozumiem, że każdy może nas podczytywać i pisać co mu ślina na język przyniesie... Ale jeszcze kilka dni temu Lady zrobiła aferę, że ktoś rozpowszechnia wiadomości o jej stanie zdrowia, a dziś ona robi to samo wdając się w szczegóły! Jak ktoś chce to niech nas podczytuje i dowiaduje się stad o sytuacji, a nie rozgłaszać na prawo i lewo, że Sigma je śniadanie, ma skurcze i się teraz nie odzywa, wiec chyba rodzi. Nosz kurczę....
Zgadzam się z Tobą w 100% też właśnie weszłam na forum sierpniówek i przeczytałam, że Lady bawi się w BBC...
Paulinek lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają
-
nick nieaktualny
-
bento wrote:Ja dziś poprasowałam część ubranek, przynajmniej te do szpitala mam już gotowe... resztę dokończę innego dnia bo od stania przy desce mam stopy jak hobbit.
deska na najniższy poziom i jazda
Nie dałabym rady tyle stać, głownie przez grawitację bobasa
-
moka89 wrote:U mnie dziś chinolek, właśnie zrobiłam gar na dwa dni. Znalazłam jakiś przepis z neta, mam nadzieję ze będzie zjadliwe.
Nie chciałabym robić afery, ale zirytowałam się czytając sieroniowki. Ja wiem, że to otwarte forum i rozumiem, że każdy może nas podczytywać i pisać co mu ślina na język przyniesie... Ale jeszcze kilka dni temu Lady zrobiła aferę, że ktoś rozpowszechnia wiadomości o jej stanie zdrowia, a dziś ona robi to samo wdając się w szczegóły! Jak ktoś chce to niech nas podczytuje i dowiaduje się stad o sytuacji, a nie rozgłaszać na prawo i lewo, że Sigma je śniadanie, ma skurcze i się teraz nie odzywa, wiec chyba rodzi. Nosz kurczę....Nancy87, kasig, easymum, Luna1, aldonaa, Czarna_88, Gusiak, 4me, Carolline, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dokładnie la lenka przecież my też pisałyśmy o czerwcowce która urodzila dużo wcześniej a potem po kolei o pierwszej lipcówce, sierpniówce, więc ja też nie rozumiem tego oburzenia. Tym bardziej że Lady napisała o nas bardzo ładnie, że się z nami zżyła no i przeżywa
la_lenka, easymum, Carolline, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Oburzona to za dużo powiedziane. Tak jak pisałam irytuje mnie takie zachowanie, że ktoś robi aferę, że na jego temat się pisze, a pózniej robi dokładnie to samo w stosunku do innych. Dziękuję, skończyłam
Peace!
przyszła mama lubi tę wiadomość