X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja obiad miałam z wczoraj :) jedynie ziemniaki obrałam :) Sigma dawaj :) trzymam kciuki :) Też myślę od rana o was :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 14:45

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na obiad kluski na parze i do tego sosik z wołowinką i cebulką, mniam!

Carolline lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej bylam w mieście bo musiałąm się do okulisty zapisać i cały czas w głowie miałam tylko Sigme, pierwsze co jak weszlam do domu( oczywiście po zrobieniu sisiu) to włączyłam forum. ale stres.

julita mam taka sama szczotkę do włosów w owieczki :)

przechodziłam koło pepco i nie byłabym sobą jakbym nie weszła i nie wyszła z półśpiochami :)

• julita Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma PUSH! PUSH! :)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah jakie obiady na szybko :) Teraz to będzie problem z tymi obiadami bo z nerwów bedziemy tylko na forum siedziec i wszystko bedzie z rąk leciało...no jak sie już zacznie to szybko polecą nam te dzieciaczki :) Oby nasz wysiedział chociaz z miesiąc jeszcze w brzuszku !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 15:01

74disg18xt1q3yyo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie maż jest w domu więc obiad mam z głowy :) ale się na mnie denerwuje ze ciągle wchodzę na forum i się stresuje :P

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na szybko leczo robię mężowi na obiad a sobie makaron z serem zrobiłam bo miałam smaka... co chwilę zaglądam czy już się pojawiło wrześniowe dzieciątko pierwsze :-) Sigma cały czas trzymam za was kciuki z resztą jak wszystkie mamy z forum ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś chinolek, właśnie zrobiłam gar na dwa dni. Znalazłam jakiś przepis z neta, mam nadzieję ze będzie zjadliwe.

Nie chciałabym robić afery, ale zirytowałam się czytając sieroniowki. Ja wiem, że to otwarte forum i rozumiem, że każdy może nas podczytywać i pisać co mu ślina na język przyniesie... Ale jeszcze kilka dni temu Lady zrobiła aferę, że ktoś rozpowszechnia wiadomości o jej stanie zdrowia, a dziś ona robi to samo wdając się w szczegóły! Jak ktoś chce to niech nas podczytuje i dowiaduje się stad o sytuacji, a nie rozgłaszać na prawo i lewo, że Sigma je śniadanie, ma skurcze i się teraz nie odzywa, wiec chyba rodzi. Nosz kurczę....

Paulinek, przyszła mama, magdalenkaihelenka, .ona., snoopy_etka, Staraczka23, Kasiarzynka, alutka lubią tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę szkoda, że Sigma nie wie co z szyjką, czy się skróciła, czy rozwarcie jest...

A mnie dalej męczy brzuch:(

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze mogłaby już sigma skrobnąć co nieco bo mnie skręca :)

• bento Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś poprasowałam część ubranek, przynajmniej te do szpitala mam już gotowe... resztę dokończę innego dnia bo od stania przy desce mam stopy jak hobbit.

sRUqp2.png
  • przyszła mama Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    U mnie dziś chinolek, właśnie zrobiłam gar na dwa dni. Znalazłam jakiś przepis z neta, mam nadzieję ze będzie zjadliwe.

Nie chciałabym robić afery, ale zirytowałam się czytając sieroniowki. Ja wiem, że to otwarte forum i rozumiem, że każdy może nas podczytywać i pisać co mu ślina na język przyniesie... Ale jeszcze kilka dni temu Lady zrobiła aferę, że ktoś rozpowszechnia wiadomości o jej stanie zdrowia, a dziś ona robi to samo wdając się w szczegóły! Jak ktoś chce to niech nas podczytuje i dowiaduje się stad o sytuacji, a nie rozgłaszać na prawo i lewo, że Sigma je śniadanie, ma skurcze i się teraz nie odzywa, wiec chyba rodzi. Nosz kurczę....

Zgadzam się z Tobą w 100% też właśnie weszłam na forum sierpniówek i przeczytałam, że Lady bawi się w BBC...

Paulinek lubi tę wiadomość

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc (sierpniowka, nie zakrzyczcie ze sie wtracam prosze).

Sigma moja kolezanka urodzila syna w 35tc, 2 tyg byli w szpitalu chlopak zdrowy jak ryba. Dacie rade.
    Trzymam mocno kciuki!

trix, Carolline, skabarka, karolcia87 lubią tę wiadomość

• moka89 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    Ja dziś poprasowałam część ubranek, przynajmniej te do szpitala mam już gotowe... resztę dokończę innego dnia bo od stania przy desce mam stopy jak hobbit.
    Ja już od dawna uskuteczniam prasowanie na siedząco :P deska na najniższy poziom i jazda :) Nie dałabym rady tyle stać, głownie przez grawitację bobasa ;)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:

Tak jakby u nas nie pojawiały się posty o każdym narodzony sierpniowym dzieciaku... Dziewczyny, zluzujcie, bo to się robi mało śmieszne...

Nancy87, kasig, easymum, Luna1, aldonaa, Czarna_88, Gusiak, 4me, Carolline, Misi@ lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie każde wsparcie się przyda;)

Cassie_DE lubi tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie la lenka przecież my też pisałyśmy o czerwcowce która urodzila dużo wcześniej a potem po kolei o pierwszej lipcówce, sierpniówce, więc ja też nie rozumiem tego oburzenia. Tym bardziej że Lady napisała o nas bardzo ładnie, że się z nami zżyła no i przeżywa

la_lenka, easymum, Carolline, Misi@ lubią tę wiadomość

• EP!C Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku, Sigma! trzymam kciuki !!! :)

16udskjo085vr1ot.png 82dogu1rybsnof6k.png
    20150530650113.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oburzona to za dużo powiedziane. Tak jak pisałam irytuje mnie takie zachowanie, że ktoś robi aferę, że na jego temat się pisze, a pózniej robi dokładnie to samo w stosunku do innych. Dziękuję, skończyłam ;) Peace! :)

przyszła mama lubi tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie, Lady, jak tam Twoje cukry, dietka i nowy diabetolog? :D bo coś się nie odzywałaś po tym szpitalu.

przyszła mama, .ona., Koalka, skabarka lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
‹‹ 1736 1737 1738 1739 1740 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ