Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Właśnie wątpię że dostała śniadanie skoro lekarz nawet pić zabronił.
Tak intensywnie myślę o nich aż mnie kuje w środku, zaraz się zajmę bo koleżanka ze swoim półtora miesięcznym synkiem przyjedzieStaraczka23 lubi tę wiadomość
-
Staraczka coś mi się wydaje, ze Sigma pisała o śniadaniu... ze maja Jej dać i jesli nic się nie będzie działo to może nawet obiad dostać... ponoć lekarz chciał chyba czekać aż zacznie się SN...
Tak mi się wydaje, ale upierać się nie będę -
nick nieaktualny
-
Ja używam żel z soraya lactissima do higieny intymnej bo jako jedyny mi odpowiada. Torba spakowana ale brakuje kosmetyków bieżących, wody i majtek bawełnianych bo muszę dokupić.
U nas dziś zimno i pada więc nici z moich zakupów. Miałam posprzątać troszkę ale brzuszek twardy więc dziś odpoczywam i regeneruje siły do wieczornego spotkania z Bożeną i lusterkiemskabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
trix wrote:Dziewczyny mam pytanie - przed porodem zmywanie lakier z paznokci u stóp?? Kiedy to zrobić ?
alutka, trix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sigma, trzymajcie się tam dzielnie! Milan da sobie radę, zresztą oboje dacie!
Ja spakowałam swoją torbę w niedzielę, bo P powiedział, że jak tego nie zrobię, to sam mnie spakuje, żeby mieć spokojną głowę. Jeszcze zostało mi kilka rzeczy do dopakowania, ale w razie W już nie byłoby tragedii
Do dzisiaj wydawało mi się, że mam jeszcze na wszystko czas i jeszcze wiele mogę, ale chyba też powinnam zwolnić tempo, tym bardziej, że czasem mam lekko bolesne skurcze. -
trix wrote:Dziewczyny mam pytanie - przed porodem zmywanie lakier z paznokci u stóp?? Kiedy to zrobić ?
A tak na powaznie u mnie w szpitalu wystarczy nie miec lakieru na palcach od rak. Podobno jednak w niektorych szpitalach nakazuja i tu i tu- sprawdz jak jest u Ciebie.
Ja sie nad tym nie zastanawiam- na pewno zdarze zmyc ten lakier z rak, nawet w szpitalucaly czas slysze na SR ze porod to jednak zazwyczaj 10h
a jak bedzie szybciej to mam gdzies paznokcie
polozna sobie z nimi poradzi
trix lubi tę wiadomość
-
dzisiejszy dzień upływa pod znakiem Sigmy
od rana ogarniam chatę (chociaż i tak lśnie), pranie zrobione, ciasteczka maślane gotowe i tak przy wszystkich czynnościach które wykonuję myślę o tobie Sigma i o Milanie! ale fajnie że sytuacja jest jakby ogarnięta, czekasz w szpitalu na rozwój sytuacji, mam wrażenie że na spokojnie?
lakier na nogach raczej będę miała, na rękach zmyję i albo tak zostanie albo na bezbarwny walne
co do kosmetyków to nic więcej nie biorę niż to co jest poniżej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30d01ce0368a.jpg
-
Sigma nie mogłam wcześniej napisać bo czekałam do diabetologa nowego, innego. Od kiedy mi Nancy sms napisała trzymam kciuki za Was będzie dobrze kobietko! Synek to już niezły kawał chłopczyka dacie radę!
-
julita wrote:
co do kosmetyków to nic więcej nie biorę niż to co jest poniżej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30d01ce0368a.jpg
Np. tu już widzę, że muszę znaleźć i spakować lusterko, nie pomyślałam o tym! -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2ca8503ca3d.jpg
Plus szczotka do włosów, gumka, pomadka i kosmetyki do malowania... myślę, ze nic więcej z rzeczy kosmetycznych nie biorę
Przynajmniej póki co tyle mam odłożone
edit:zapomniałam do zdjęcia odłożyć małego szamponu i odzywki do włosówWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 13:36
-
julita wrote:Gusiak o właśnie! jeszcze maszynka do golenia, już ją wrzucam!
Ja dzięki Twojej fotce dorzucilam lusterko, bo też kompletnie o nim nie pomyslalam... faktycznie takie wrzucanie zdjęć- co która pakuje znacznie ułatwia sprawę
Bepanthen biorę w zasadzie i dla siebie i małej - dla siebie ewentualnie do smarowania sutkow, dla mnie to na wszelkie 'uszkodzenia' ciała najlepsza maść/krem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 13:48
julita lubi tę wiadomość
-
aa ok, czyli na popękane sutki krem (purelan, nie trzeba go zmywać przed kolejnym karmieniem) mam spakowany
a Bepanthen zostawię już w domu niech leży w komodzie ale co do skuteczności tego kremu zgadzam się! nawet weterynarz przepisał ten krem mojemu psu i rana i odparzenie ładnie się zagoiły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 13:56
Gusiak lubi tę wiadomość