Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Snoopy_etka, spokojnie. Sigma nie jechala do Swidnika tylko dlatego, ze szpital blizej niej ma wyzszy stopien referencyjnosci a co za tym idzie oni lepiej zajma sie wczesniakiem. Gdyby byla w wyzszej ciazy, to w takiej sytuacji jechala by do Swidnika
snoopy_etka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam się z Wami już nie tak z rana
Sigma dobrze będzie ! jak przeczytałam, że Ci wody odeszły to mój maluszek w brzuchu aż zaczął się wiercić
Ja torbę zaczęłam pakować wczoraj. Rzeczy dla małego już mam z głowy. Mam zamiar dziś spakować swoje i niech sobie czeka, ale co mi z tego wyjdzie zobaczymy, bo jakoś energii mi brak..Marzenia się spełniają
-
nick nieaktualny
-
Koalka wrote:) A ciuszki wolę żeby były na dość świeżo wyprane
-
nick nieaktualnyJa miałam zamiar 9-10 sierpnia wybrać się na mały wyjazd bo mamy rocznice ślubu ale teraz się głęboko zastanawiam.
i wiecie co, przeraziłam się na początku jak to przeczytałam ale z drugiej strony troche zazdroszcze Sigmie że niebawem moze zobaczyc swoje maleństwo, to już taki tydzień że wszystko z Milanem powinno być dobrze a Ona niedługo będzie najszczęsliwszą mamą na świecie -
Kurna felek ja tu śpię a tu takie wieści!
Sigma powodzenia! Milan już duży chłopak wiec sobie poradzi a ty kochana trzymaj się cieplutko!
Poszłam spać po 1 i zasnełam w salonie. Wstałam taka połamana jakby walec po mnie przejechał. I do teraz odsypiałam.
A wczoraj R się mnie pyta czy już wszystko mam dla siebie i Olivki do szpitala. I czy wyprawka juz skompletowana. Bo odkąd nie biorę Luteiny to brzuch jak na okres boli. -
Moje Gemini dziś wyszło z magazynu, mam nadzieję, że jutro dostanę i spakuję torbę. Ale u mnie też się raczej nie zapowiada na wcześniejszy poród - skurcze prawie wcale, brzuch nie boli, łożysko młode, szyjka trzyma. Oby, mi się jeszcze nie spieszy, jestem nadal w lesie z całą masą rzeczy.
-
.. za to wieść o porodzie Sigmy, któa jest w prawie takim samym dni ciąży, jak ja, zaalarmowała mpjego męża- zaczął panikować, ze jeszcze wózka nie mamy
planujemy kupić po wypłątach sierpniowych :p .. a zawsze taki powściągliwy był w zakupie wyprawki :p
-
nick nieaktualny
-
Nasz wózek dopiero ma przyjechać kolo 7 września hehe a termin mam na 17tego więc mam nadzieję że wozek przyjdzie na czas
-
A w ogóle nieco zmieniając temat.
Jadąc przez miasto widziałam dzisiaj dziewczynę, która wyprowadzala na spacer wielkiego prosiaka. Na smyczy. Nawet nie w parku tylko na kawałku zieleniaka przy ulicy... WTF????!!!!!! Ten swiniak był ogromny i czarny...Carolline lubi tę wiadomość
-
A ja myślę o obiedzie. Mężowy pewnie wróci koło 17 i znając życie nie będzie mu się chciało iść po zakupy grrr, więc wybiorę się chyba do biedny. Chodzi za mną jedzonko chińskie, obiecałam sobie że przed porodem nawiedzę jeszcze Pekin w Poznaniu i będę szczęśliwa
Jaki z tego wniosek? Dziś w planach kurczak w sosie słodko kwaśnym. Możecie polecić jakiś sprawdzony przepis?
-
nick nieaktualny