X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snoopy_etka, spokojnie. Sigma nie jechala do Swidnika tylko dlatego, ze szpital blizej niej ma wyzszy stopien referencyjnosci a co za tym idzie oni lepiej zajma sie wczesniakiem. Gdyby byla w wyzszej ciazy, to w takiej sytuacji jechala by do Swidnika :)

snoopy_etka lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no właśnie tak z tymi szpitalami każdy marzy żeby urodzić w tym a nie w innym a tu życie samo układa

snoopy_etka lubi tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że u mnie jest tylko jeden szpital położniczy i nie ma szans, że do innego by mnie wysłali ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 11:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 32tc :)

Sigma powodzenia!!Jednak nie ma co lekceważyć takich bóli...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:06

• przyszła mama Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się z Wami już nie tak z rana :)

Sigma dobrze będzie ! jak przeczytałam, że Ci wody odeszły to mój maluszek w brzuchu aż zaczął się wiercić :)

Ja torbę zaczęłam pakować wczoraj. Rzeczy dla małego już mam z głowy. Mam zamiar dziś spakować swoje i niech sobie czeka, ale co mi z tego wyjdzie zobaczymy, bo jakoś energii mi brak..

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nie kracze że muszę coś już robić bo zaraz urodze, będzie chciała to wyjdzie.
    A te z was które już mówią że czują że zaraz urodza to mogą przenosić :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:
    ) A ciuszki wolę żeby były na dość świeżo wyprane
    A ja właśnie czuję, że muszę jak najszybciej uprać, bo chciałabym żeby ubranka nabrały domowych bakterii. Poukładam sobie w szufladach i raczej się nie zakurzą. Może już dziś wstawię pierwsze pranie, chyba to już bardzo pora. :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma trzymamy kciuki :)bedzie dobrze

a ja ciagle to pranie odkladam, swje popralam torba gotowa ale dzidziusiowe w rozsypce :P ani nie uprane ani nic no nie moge sie zebrac...

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam zamiar 9-10 sierpnia wybrać się na mały wyjazd bo mamy rocznice ślubu ale teraz się głęboko zastanawiam.

i wiecie co, przeraziłam się na początku jak to przeczytałam ale z drugiej strony troche zazdroszcze Sigmie że niebawem moze zobaczyc swoje maleństwo, to już taki tydzień że wszystko z Milanem powinno być dobrze a Ona niedługo będzie najszczęsliwszą mamą na świecie ;)

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna felek ja tu śpię a tu takie wieści!

Sigma powodzenia! Milan już duży chłopak wiec sobie poradzi a ty kochana trzymaj się cieplutko!

Poszłam spać po 1 i zasnełam w salonie. Wstałam taka połamana jakby walec po mnie przejechał. I do teraz odsypiałam.

A wczoraj R się mnie pyta czy już wszystko mam dla siebie i Olivki do szpitala. I czy wyprawka juz skompletowana. Bo odkąd nie biorę Luteiny to brzuch jak na okres boli.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja torba(y) już spakowana od 2 tygodni, ale coś mi się wuydaje,ze po terminie urodzę, bo żadnych skurczy nie czuję, a gdyby nie hemoroidy, mogłabym zapomnieć, ze wogóle w ciąży jestem.. ;-)

720fbe94f2.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja torba spakowana przez wizytę na IP. Na wszelki wypadek wolalam juz to ogarnąć wszystko i nie zostawiać na ostatnia chwilę. A jako, że pierwsza ciąża przenoszona to teraz na bank młody się wypchnie wcześniej.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Gemini dziś wyszło z magazynu, mam nadzieję, że jutro dostanę i spakuję torbę. Ale u mnie też się raczej nie zapowiada na wcześniejszy poród - skurcze prawie wcale, brzuch nie boli, łożysko młode, szyjka trzyma. Oby, mi się jeszcze nie spieszy, jestem nadal w lesie z całą masą rzeczy.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .. za to wieść o porodzie Sigmy, któa jest w prawie takim samym dni ciąży, jak ja, zaalarmowała mpjego męża- zaczął panikować, ze jeszcze wózka nie mamy :-) planujemy kupić po wypłątach sierpniowych :p .. a zawsze taki powściągliwy był w zakupie wyprawki :p

720fbe94f2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja za to lozeczka jeszcze nie mam:P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB nie zdecydowałaś się ? :)

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz wózek dopiero ma przyjechać kolo 7 września hehe a termin mam na 17tego więc mam nadzieję że wozek przyjdzie na czas ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle nieco zmieniając temat.

Jadąc przez miasto widziałam dzisiaj dziewczynę, która wyprowadzala na spacer wielkiego prosiaka. Na smyczy. Nawet nie w parku tylko na kawałku zieleniaka przy ulicy... WTF????!!!!!! Ten swiniak był ogromny i czarny...

Carolline lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja myślę o obiedzie. Mężowy pewnie wróci koło 17 i znając życie nie będzie mu się chciało iść po zakupy grrr, więc wybiorę się chyba do biedny. Chodzi za mną jedzonko chińskie, obiecałam sobie że przed porodem nawiedzę jeszcze Pekin w Poznaniu i będę szczęśliwa :D Jaki z tego wniosek? Dziś w planach kurczak w sosie słodko kwaśnym. Możecie polecić jakiś sprawdzony przepis?

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi brakuje tylko łóżeczka i komody, ale rodzice dzisiaj przywiozą z ikei;) wózek jest, torba spakowana, poprać ciuszki małej, dopakować do torby i czekamy ;)))

‹‹ 1732 1733 1734 1735 1736 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ