X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka to wlasnie sa wyprzedaze, zawsze w zlym czasie! Dlatego teraz pokupowalam spichy na 74 max, bo 80 juz na roczek wiec odpuscilam. Ale z tymem jak byl maly tez duzo naprzod kupowalam. Ostatnio mu bluzke zalozylam ktora kupilam z dwa lata temu!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Staraczka to wlasnie sa wyprzedaze, zawsze w zlym czasie! Dlatego teraz pokupowalam spichy na 74 max, bo 80 juz na roczek wiec odpuscilam. Ale z tymem jak byl maly tez duzo naprzod kupowalam. Ostatnio mu bluzke zalozylam ktora kupilam z dwa lata temu!
    A wyobraź sobie że moja siostra zobaczyła sukienkę na chrzest połowę taniej i chciała kupić haha mama ją do pionu postawiła bo nie wiadomo jaka długa będzie, wpadła na pomysł żeby chrzest zrobić z komunia jej syna, pomysł fajny ale nie chciała bym też żeby w jego " święto" rodzina skakała nad małą.

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. U mnie pobudka wygladala nastepujaca. Wstaje, biore tel do reki a tam sms od Sigmy- rodze.
    Od razu wstalam.!

Chyba dzis juz ta torbe spakuje...

trix, skabarka lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma uważaj na siebie, dbaj i kciuki zaciśnięte!!!

dałam znać mężowi...to od razu mnie opieprzył, że mam nie sprzątać, bo po malowaniu w weekend wczoraj do 22 sprzątaliśmy i coś mi 'wlazło' w plecy ;/, fakt, że on 80% ogarnął, ale chciałam okna dzisiaj umyć...a tak nie ma mowy.

skabarka mówi dobrze, żeby chyba dziewczyny w końcu zwolnić...

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej!
    Sigma trzymaj się dizelnie! Powoli się zaczyna .. przerażające..
    ja ruszam do boju z depilacją przed wizytą,
    miłego dnia dziewczynki!

720fbe94f2.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    ja ruszam do boju z depilacją przed wizytą,
    miłego dnia dziewczynki!

Ja już po :) - wizytuję o 12:20

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej jakoe wieści z rana.
    Sigma trzymamy kciuki. Milan jest juz duży i da sobie.rade po tej stronie :-)
    Daj nam.znac co i jak.

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma cały czas trzymam kciuki za was będzie dobrze :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Hej. U mnie pobudka wygladala nastepujaca. Wstaje, biore tel do reki a tam sms od Sigmy- rodze.
    Od razu wstalam.!

Chyba dzis juz ta torbe spakuje...
    Noo, ja też się obudziłam w 5 sekund jak przeczytałam co się wyprawia. Mimo wszystko do dzisiaj to mi się wydawało, że mamy jeszcze tyyyle czasu. Mimo, że wiem, że to już zaawansowana ciąża to jakoś nierealne mi się wydawało, że ktoś mógłby już rozwiązać wrześniowy woreczek. Nie powiem, stracha dostałam, tym bardziej, że Sigma ma termin prawie jak ja. Jak tylko przyjdzie zamówienie z Gemini to pakuje torbę, to już nie ma żartów. :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja to samo. Tak mi się oczy kleiły i nie mogłam się dobudzić. Weszłam na fb i od razu skoczyłam na równe nogi. Sigma czekamy na wieści.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka mi najtrudniej jest przewidziec pore roku w wyprzedazach.
    Napewno goscie przynoszacy ubranka o tym nie mysla! Ile rzeczy zimowych mialam na 68 tyle ze u mnie sierpien byl z Tymem jak nosil ten rozmiar.

Robie dzis na obiad kalafiorowa:)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a to macie tez grupe na fb?

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma Trzymam za Was kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze.

O rany, właśnie uświadomiłam sobie jak niewiele czasu zostało...

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie nie ma wieści :p wszedł lekarz i wyszedł, a ja nie mogę nawet pić wody! Pewnie zrobią CC :/

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =))

wooow.... co tu się dzieje od samego rana, Sigma grzecznie lezcie w szpitalu i gadaj z synem, żeby jeszcze troszkę poczekał... nie wychylaj się tak przed szereg! =)
    A tak poważnie to najważniejsze, żeby wszystko było dobrze... Milan juz ma ładną wagę, wiec w razie co nie ma stresu...

Chyba jednak biorę się dziś za pranie i pora w końcu spakować tą torbę - czuje się dostatecznie zmotywowana...

Az mnie to zaczyna przerażac... to wszystko już tuż, tuż....

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Byłam, nie pakujcie się bo to przyspiesza poród :D wczoraj dopakowalam walizkę!

Żartuje, pakujcie sie :p

fuck, ja też wczoraj dopasowana walizkę :-) od dzisiaj dbam o siebie i dużo odpoczywam.

A no i mój syn pierwszy urodził się z wagą 2700, parę tygodni wcześniej i leżał dobę w inku, bo miałam cesarke a potem już ze mną.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 10:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropo Sigma jeszcze z 2 dni temu pisała, że ma skurcze itp, i że jak widać to nie zwiastun porodu...
    a chyba jednak..także jesteś dla mnie na prawdę przestrogą, żeby teraz bardziej się wsłuchać w siebie i uważać.

dobrze, że Milan już duży ;)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli jednak Sigma te bóle jak na miesiączkę w Twoim przypadku były znakiem, że trzeba uważać....
    Najważniejsze, ze jesteście w szpitalu... pomysł o tym tak, ze nawet jeśli zrobią tą cc to po prostu szybciej będziesz tuli do siebie Milana... =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    Witam sie w 34 tyg :)
    Ale wiesci z rana! Trzymam kciuki :)
    Kurde ja od dzis mam przestac brac leki rozkurczowe wiec chyba przykuje sie do lozka i nie bede wstawac :P

Czyli odstawiasz no spe a magnez tez? ja dzisiaj idę do dr ale niestety nie swojej bo ma urlop i tez pogadam

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porcja informacji od naszej rodzacej :) ( Sigmy-oczywiscie) :)

Jestem po badaniu, lekarz mnie zgwałcił ręką po czym stwierdził, ze tam musi dziecko przejść i co mi sie w ogóle wydaje :) na razie szyjka zamknięta. Mam zjeść śniadanie i jak do obiadu nic sie nie stanie to obiad, liczą na SN ale nie ma decyzji jeszcze.

Sigma nas podczytuje, ale ciezko sie pisze z telefonu na forum.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 10:04

l22nhdge5b933eoh.png
‹‹ 1730 1731 1732 1733 1734 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ