Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka to wlasnie sa wyprzedaze, zawsze w zlym czasie! Dlatego teraz pokupowalam spichy na 74 max, bo 80 juz na roczek wiec odpuscilam. Ale z tymem jak byl maly tez duzo naprzod kupowalam. Ostatnio mu bluzke zalozylam ktora kupilam z dwa lata temu!
-
nick nieaktualnyA wyobraź sobie że moja siostra zobaczyła sukienkę na chrzest połowę taniej i chciała kupić haha mama ją do pionu postawiła bo nie wiadomo jaka długa będzie, wpadła na pomysł żeby chrzest zrobić z komunia jej syna, pomysł fajny ale nie chciała bym też żeby w jego " święto" rodzina skakała nad małą.diatomka wrote:Staraczka to wlasnie sa wyprzedaze, zawsze w zlym czasie! Dlatego teraz pokupowalam spichy na 74 max, bo 80 juz na roczek wiec odpuscilam. Ale z tymem jak byl maly tez duzo naprzod kupowalam. Ostatnio mu bluzke zalozylam ktora kupilam z dwa lata temu!
-
nick nieaktualnySigma uważaj na siebie, dbaj i kciuki zaciśnięte!!!
dałam znać mężowi...to od razu mnie opieprzył, że mam nie sprzątać, bo po malowaniu w weekend wczoraj do 22 sprzątaliśmy i coś mi 'wlazło' w plecy ;/, fakt, że on 80% ogarnął, ale chciałam okna dzisiaj umyć...a tak nie ma mowy.
skabarka mówi dobrze, żeby chyba dziewczyny w końcu zwolnić... -
nick nieaktualny
-
Noo, ja też się obudziłam w 5 sekund jak przeczytałam co się wyprawia. Mimo wszystko do dzisiaj to mi się wydawało, że mamy jeszcze tyyyle czasu. Mimo, że wiem, że to już zaawansowana ciąża to jakoś nierealne mi się wydawało, że ktoś mógłby już rozwiązać wrześniowy woreczek. Nie powiem, stracha dostałam, tym bardziej, że Sigma ma termin prawie jak ja. Jak tylko przyjdzie zamówienie z Gemini to pakuje torbę, to już nie ma żartów.aldonaa wrote:Hej. U mnie pobudka wygladala nastepujaca. Wstaje, biore tel do reki a tam sms od Sigmy- rodze.
Od razu wstalam.!
Chyba dzis juz ta torbe spakuje...
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
)
wooow.... co tu się dzieje od samego rana, Sigma grzecznie lezcie w szpitalu i gadaj z synem, żeby jeszcze troszkę poczekał... nie wychylaj się tak przed szereg!
A tak poważnie to najważniejsze, żeby wszystko było dobrze... Milan juz ma ładną wagę, wiec w razie co nie ma stresu...
Chyba jednak biorę się dziś za pranie i pora w końcu spakować tą torbę - czuje się dostatecznie zmotywowana...
Az mnie to zaczyna przerażac... to wszystko już tuż, tuż.... -
nick nieaktualnySigma wrote:Byłam, nie pakujcie się bo to przyspiesza poród
wczoraj dopakowalam walizkę!
Żartuje, pakujcie sie :p
fuck, ja też wczoraj dopasowana walizkę
od dzisiaj dbam o siebie i dużo odpoczywam.
A no i mój syn pierwszy urodził się z wagą 2700, parę tygodni wcześniej i leżał dobę w inku, bo miałam cesarke a potem już ze mną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 10:13
-
nick nieaktualny
-
Czyli jednak Sigma te bóle jak na miesiączkę w Twoim przypadku były znakiem, że trzeba uważać....
Najważniejsze, ze jesteście w szpitalu... pomysł o tym tak, ze nawet jeśli zrobią tą cc to po prostu szybciej będziesz tuli do siebie Milana...
-
Dominka92 wrote:Witam sie w 34 tyg

Ale wiesci z rana! Trzymam kciuki
Kurde ja od dzis mam przestac brac leki rozkurczowe wiec chyba przykuje sie do lozka i nie bede wstawac
Czyli odstawiasz no spe a magnez tez? ja dzisiaj idę do dr ale niestety nie swojej bo ma urlop i tez pogadam -
Porcja informacji od naszej rodzacej
( Sigmy-oczywiscie) 
Jestem po badaniu, lekarz mnie zgwałcił ręką po czym stwierdził, ze tam musi dziecko przejść i co mi sie w ogóle wydaje
na razie szyjka zamknięta. Mam zjeść śniadanie i jak do obiadu nic sie nie stanie to obiad, liczą na SN ale nie ma decyzji jeszcze.
Sigma nas podczytuje, ale ciezko sie pisze z telefonu na forum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 10:04
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH