Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka to wlasnie sa wyprzedaze, zawsze w zlym czasie! Dlatego teraz pokupowalam spichy na 74 max, bo 80 juz na roczek wiec odpuscilam. Ale z tymem jak byl maly tez duzo naprzod kupowalam. Ostatnio mu bluzke zalozylam ktora kupilam z dwa lata temu!
-
nick nieaktualnydiatomka wrote:Staraczka to wlasnie sa wyprzedaze, zawsze w zlym czasie! Dlatego teraz pokupowalam spichy na 74 max, bo 80 juz na roczek wiec odpuscilam. Ale z tymem jak byl maly tez duzo naprzod kupowalam. Ostatnio mu bluzke zalozylam ktora kupilam z dwa lata temu!
-
nick nieaktualnySigma uważaj na siebie, dbaj i kciuki zaciśnięte!!!
dałam znać mężowi...to od razu mnie opieprzył, że mam nie sprzątać, bo po malowaniu w weekend wczoraj do 22 sprzątaliśmy i coś mi 'wlazło' w plecy ;/, fakt, że on 80% ogarnął, ale chciałam okna dzisiaj umyć...a tak nie ma mowy.
skabarka mówi dobrze, żeby chyba dziewczyny w końcu zwolnić... -
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Hej. U mnie pobudka wygladala nastepujaca. Wstaje, biore tel do reki a tam sms od Sigmy- rodze.
Od razu wstalam.!
Chyba dzis juz ta torbe spakuje... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
)
wooow.... co tu się dzieje od samego rana, Sigma grzecznie lezcie w szpitalu i gadaj z synem, żeby jeszcze troszkę poczekał... nie wychylaj się tak przed szereg!
A tak poważnie to najważniejsze, żeby wszystko było dobrze... Milan juz ma ładną wagę, wiec w razie co nie ma stresu...
Chyba jednak biorę się dziś za pranie i pora w końcu spakować tą torbę - czuje się dostatecznie zmotywowana...
Az mnie to zaczyna przerażac... to wszystko już tuż, tuż.... -
nick nieaktualnySigma wrote:Byłam, nie pakujcie się bo to przyspiesza poród
wczoraj dopakowalam walizkę!
Żartuje, pakujcie sie :p
fuck, ja też wczoraj dopasowana walizkęod dzisiaj dbam o siebie i dużo odpoczywam.
A no i mój syn pierwszy urodził się z wagą 2700, parę tygodni wcześniej i leżał dobę w inku, bo miałam cesarke a potem już ze mną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 10:13
-
nick nieaktualny
-
Czyli jednak Sigma te bóle jak na miesiączkę w Twoim przypadku były znakiem, że trzeba uważać....
Najważniejsze, ze jesteście w szpitalu... pomysł o tym tak, ze nawet jeśli zrobią tą cc to po prostu szybciej będziesz tuli do siebie Milana... -
Dominka92 wrote:Witam sie w 34 tyg
Ale wiesci z rana! Trzymam kciuki
Kurde ja od dzis mam przestac brac leki rozkurczowe wiec chyba przykuje sie do lozka i nie bede wstawac
Czyli odstawiasz no spe a magnez tez? ja dzisiaj idę do dr ale niestety nie swojej bo ma urlop i tez pogadam -
Porcja informacji od naszej rodzacej
( Sigmy-oczywiscie)
Jestem po badaniu, lekarz mnie zgwałcił ręką po czym stwierdził, ze tam musi dziecko przejść i co mi sie w ogóle wydajena razie szyjka zamknięta. Mam zjeść śniadanie i jak do obiadu nic sie nie stanie to obiad, liczą na SN ale nie ma decyzji jeszcze.
Sigma nas podczytuje, ale ciezko sie pisze z telefonu na forum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 10:04