Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
A dziękuje za kciukileżę pod 2gim ktg wszystko z malym jest ok, skurcze sie nie pisza ale czuje je. Tyle ze czuje na dole a ktg mam podpiete przy pepku, może to ma znaczenie? Nie wiem :p dali czopek i straszą cesarka :p nie wiem czemu, ale to taki szpital co robi 63% cesarek - bo pojechalismy do tego najbliższego. O przesunelam sobie głowice ktg niżej i juz mam skurcze 65%...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiatomka wrote:Sigma wazne pytanie - bylas spakowana??
wczoraj dopakowalam walizkę!
Żartuje, pakujcie sie :pskabarka, 4me, Kasiarzynka, Czarna_88, Gusiak, alutka, snoopy_etka, monaaa85, trix, Wonderland, karolcia87, Carolline, Misi@, Luna1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDali sterydy na płuca, chociaz lekarz mówił ze to taki graniczny czas i niektórzy juz nie dają. Powiedzieli, ze porodu nie będą wstrzymywać, tylko no-spa i niech sie dzieje co chce. Mam antybiotyk ze wzgl na brak gbs zrobionego (pobrali mi po przyjęciu) i żeby nie było infekcji z peknietego pęcherza owod. Cholera skurcze na 95.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sigma wody dalej odchodza?? No rozkrecasz sie!!! Ja pitole a kto mi posprzata teraz ! Jak mnie nastraszylas;) trzymaj sie kochana!!!
O szok, wspomnienia pierwszego porodu mi wrocily i wyc mi sie chce.
To takie przerazajace, z drugiej strony euforia ze sie zaczelo ze dzidzia bedzie , i te hormony! -
Diatomka dzieki za pocieszenie. Nie wiedzialam, ze w drugiej ciazy miekka szyjka to nic nowego. Na szczescie jakos mocno sie nie skraca. 1 lipca bylo 36mm, wczoraj 34mm. Zadnej luteiny nie dostalam, mam tylko wiecej lezec.
Najgorsze, ze caly czas czuje jak mala mnie tam uderza, od samego poczatku nawala mnie tam glowka. Niemile uczucie
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny