Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja nie mam kasy na prywatne wizyty, on ogolnie jest spoko, pisze zwolnienia i wszystkie badania, tyle, ze USG to robi bardzo rzadko i za duzo nie mowi, bylam na 1prenatalnym u innej pani dr po znajpmosci i wtedy mi powiedziala, ile mala wazy, ale to bylo 1.06. On mowi, ze ma nowe usg o go nie ogarnia
ja tez nie moge spac, ogladam tv, bo maz ma nocke
-
A mi mąż przed chwilą przywiózł loda z McDonalda i frytasy
boziu jaki mi się chciało tego
taka pobudke w nocy to częściej poproszę hehe ah kocham tego mojego męża normalnie ♡♡♡
karolcia87, Carolline lubią tę wiadomość
-
Obudzilam się o 2 i spać nie mogę. Brzuch twardy, zgaga oczywiscie dokucza... A rano pobudka bo z młodą do okulisty jadę. Ehhh... Życie...
O, dopiero zauważyłam, że nie ma mnie na liście z pierwszej strony. Dziwne, bo na bank się dopisywalam... Nic no, naprawilam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 04:24
-
A ja od 3.30 się kręcę co godzinę na siusiu i spać nie mogę , na fb grupie wrześniowej dwum kobietom odeszły wody, jedna nie wiem czy nie od nas bo coś kojarzę chyba, że to nasza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 05:09
-
Może to jakas kolejna zmiana pogody...
Kurcze, noszą mnie hormony. Wczoraj ryczalam przez córkę, stwierdzilam, że jestem beznadziejna mama i w sumie to po co mi to drugie. A teraz ryczę przez to położenie miednicowe Tymona. Strasznie nie chce mieć cesarki... Nie mogę się opanować, łzy jak grochy lecą... Ehhh... -
nick nieaktualny
-
No i na już nie śpię ... maz pojechał do pracy a ja zasnąć już nie mogę chociaż oczy mam mega ciężkie....
Anulka na fb U wrzesniowek wczoraj tylko jedną widziałam wieczorem ze wpisała ze wody jej odeszły i jedzie na ip ... po woli chyba zaczyna się dziać i dzieciaczki na świat się spieszą ... -
Witam się z Wami w 36 tygodniu☺.
Właśnie rozpoczęłam 9 miesiąc. ☺Jak to dojrzałe brzmi. ☺
Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Ja zaraz lecę do laboratorium.
3 mam wizytę i już nie mogę się doczekać..ona., skabarka, Czarna_88, Gusiak, przyszła mama, agatka196, monaaa85, trix, Wonderland, Luna1 lubią tę wiadomość
-
Sigma, nóżki zaciśnięte! Milan duży, w razie W da radę. Ty twardzielka, więc tym bardziej, ale pewnie się stresujesz. Jesteśmy myślami z Tobą.
Swoją drogą, to chyba te ostatnie wielkie porządki ... A ja dopiero zamierzam zacząć ... No nic teraz to już bez męża nawet nie podchodzę do tematu. -
Czesc
Sigma zaciskaj nogi. Dobrze ze synek sobie poradzi!
Kathleen ja tez dzis z synkiem do lekarza, cos mu wyskoczxylo na policzkujakby wezel chlonny, i z siurkiem jakis problem.
Poza tym jakiegos dola mam od weekendu.
Meczy mnie oddychanie i wstawanie z lozka. -
Ona ja tez od poczatku lipca chodze z miekka szyjka, mam dopochwowa lutke i odpukac szyjka sie nie skrocila, ciagle ma 30-32 mm u obu lekarzy . dr mi wytlumaczyla ze w drugiej ciazy to nic nazdwyczajnego ze jest miekka, i moja jest zagieta i dopiero jak zacznie sie prostowac to bedzie sie do porodu przygotowywac.
.ona. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny