Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co czuje się jak hardcorowiec
Wy tak zacxynacie pisać że jednak czas na pakowanie torby ( moja zaplanowana za jakieś dwa tygodnie) a ja od wczoraj przygotowuje sobie dietę poporodowa
Zajmuje myśli czymś innym niż tym że zaraz będę rodzic
Nie mogę się doczekać aż zacznę ćwiczyć i chudnąc hehe mimo że tylko +5kg.
-
nick nieaktualnyNancy wczoraj miałam tak samo i brzuch jak kamień, jak idę z mężem gdzieś to sam dotyka brzucha i mówi że zwalniamy tempo bo brzuch twardy mam, wczoraj nospe wzięłam a dzisiaj póki co spokój.
Wy tak mówicie nie sprzątam, nie wychodzę z domu a ja dzisiaj w miasto idę
Co ma być to będzie chociaż nie ukrywam do skonczonego 36tyg minimum chce wytrzymać -
O matenko, ale wiadomości z rana. Aż dwa razy przeczytałam, bo myślałam, że źle rozumiem
Sigma - trzymaj się tam! Zaczekaj jeszcze trochę. Lipcowki jeszcze nie skończyły, no i sierpniówki przed nami, także zaciskaj nóżkiMilanku a ty siedź grzecznie, u mamusi w brzuszku będzie ci cieplej
-
nick nieaktualnyNo nie poczekam za długo raczej, mówią ze 2 dni to maks ale myślę ze szybciej pójdzie
na moje oko akcja jest w toku, zobaczymy co powiedzą lekarze. Zaraz obchód.
Kasiarzynka, diatomka, Czarna_88, Gusiak, alutka, julita, Carolline, Luna1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiarzynka wrote:Jedne z was myślą w takiej sytuacji o torbie, o otworzeniu szpitala czy diecie. A mi przez głowę śmignęła inna myśl - muszę się dokładnie ogolić wszędzie! Bo tak to tylko z grubsza przed wizytą ogarniałam temat maszynką
.
Trix, dzięki za info - materacyk już mam. W zasadzie wszystko już mam, czekam tylko na wózek i fotelik. Termin 4 tygodni mija w ten czwartek teoretycznie.
Smialam się że teraz zabieg będzie częściej niż raz w tygodniu
Sigma daj znać po obchodzie -
Moja dzis strajkuje, tydz temu we wtorek bylo to samo! Moze mala wtorkow nie lubi.
Ja tez sobie daje czas do 36 skonczonego a potem seksik z mezem planuje, stary odkad my piwiedzialam to wylicza! Dzis rano oczy ledwo otworzyl i mowi jeszcze cztery tyg i dwa dni!Staraczka23, 4me, marlenak_me, karolcia87, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiatomka wrote:Moja dzis strajkuje, tydz temu we wtorek bylo to samo! Moze mala wtorkow nie lubi.
Ja tez sobie daje czas do 36 skonczonego a potem seksik z mezem planuje, stary odkad my piwiedzialam to wylicza! Dzis rano oczy ledwo otworzyl i mowi jeszcze cztery tyg i dwa dni!
diatomka lubi tę wiadomość