X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ludzie co tu sie dzieje!! Przeciez jeszcze lipiec jest! Powiedzialam mezowi, ze nie moge sprzatac ;D trzymam kciuki Sigma za happy end no i dawaj znac na biezaco, bo nas ciekawość zje!!

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:11

• julita Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAaaa! Sigma! o kurcze ale wyrwałaś się przed szereg :) masz już dużego synusia więc nawet jak się zdecyduje wyjść to na pewno wszystko będzie ok! trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na kolejne informacje <3

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma ktoś kiedyś pisał żeby przesunąć sobie tam, gdzie się czuje skurcze, bo często ktg nic nie pokazuje, a się czuje.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co czuje się jak hardcorowiec :D

Wy tak zacxynacie pisać że jednak czas na pakowanie torby ( moja zaplanowana za jakieś dwa tygodnie) a ja od wczoraj przygotowuje sobie dietę poporodowa :D
    Zajmuje myśli czymś innym niż tym że zaraz będę rodzic :D
    Nie mogę się doczekać aż zacznę ćwiczyć i chudnąc hehe mimo że tylko +5kg.

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma ja wczoraj też dopakowałam torbę więc mnie nie strasz:p Całą noc mnie brzuch bolał przy przekręcaniu się i teraz jak chodzę to też boli. Nie wiem co to za cholerstwo.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 34 tyg :)
    Ale wiesci z rana! Trzymam kciuki :)
    Kurde ja od dzis mam przestac brac leki rozkurczowe wiec chyba przykuje sie do lozka i nie bede wstawac :P

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy wczoraj miałam tak samo i brzuch jak kamień, jak idę z mężem gdzieś to sam dotyka brzucha i mówi że zwalniamy tempo bo brzuch twardy mam, wczoraj nospe wzięłam a dzisiaj póki co spokój.

Wy tak mówicie nie sprzątam, nie wychodzę z domu a ja dzisiaj w miasto idę :D
    Co ma być to będzie chociaż nie ukrywam do skonczonego 36tyg minimum chce wytrzymać

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:27

wnidtv73dpzdszlc.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matenko, ale wiadomości z rana. Aż dwa razy przeczytałam, bo myślałam, że źle rozumiem :P
    Sigma - trzymaj się tam! Zaczekaj jeszcze trochę. Lipcowki jeszcze nie skończyły, no i sierpniówki przed nami, także zaciskaj nóżki :) Milanku a ty siedź grzecznie, u mamusi w brzuszku będzie ci cieplej :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:27

trix lubi tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie poczekam za długo raczej, mówią ze 2 dni to maks ale myślę ze szybciej pójdzie ;) na moje oko akcja jest w toku, zobaczymy co powiedzą lekarze. Zaraz obchód.

Kasiarzynka, diatomka, Czarna_88, Gusiak, alutka, julita, Carolline, Luna1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka wrote:
    Jedne z was myślą w takiej sytuacji o torbie, o otworzeniu szpitala czy diecie. A mi przez głowę śmignęła inna myśl - muszę się dokładnie ogolić wszędzie! Bo tak to tylko z grubsza przed wizytą ogarniałam temat maszynką ;) .

Trix, dzięki za info - materacyk już mam. W zasadzie wszystko już mam, czekam tylko na wózek i fotelik. Termin 4 tygodni mija w ten czwartek teoretycznie :) :) :) .
    Hahahahahahahahaha ja o depilacji wczoraj albo przed pisałam :D
    Smialam się że teraz zabieg będzie częściej niż raz w tygodniu :D

Sigma daj znać po obchodzie

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma cały czas trzymam za Was kciuki. Jejku...stresuje się jak by to moja siostra rodziła. Ale się z Wami zżyłam:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, aż mi się słabo zrobiło! Sigma, trzymam kciuki.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz akcje wstrzymują jak podają min no spe, magnez w kroplówkach itd a widzę ze u ciebie czekają co,, natura zrobi,,

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dzis strajkuje, tydz temu we wtorek bylo to samo! Moze mala wtorkow nie lubi.

Ja tez sobie daje czas do 36 skonczonego a potem seksik z mezem planuje, stary odkad my piwiedzialam to wylicza! Dzis rano oczy ledwo otworzyl i mowi jeszcze cztery tyg i dwa dni!

Staraczka23, 4me, marlenak_me, karolcia87, Carolline lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma z jednej str bede zazdroscic ze juz po, ale widac ze nie hamuja Ci akcji! A nastawialas sie na sn czy cc?

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważyłam że jak byłyśmy w I trymestrze to co chwile były wyprzedaże na ciuszki dla dzieci a teraz nie ma :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Moja dzis strajkuje, tydz temu we wtorek bylo to samo! Moze mala wtorkow nie lubi.

Ja tez sobie daje czas do 36 skonczonego a potem seksik z mezem planuje, stary odkad my piwiedzialam to wylicza! Dzis rano oczy ledwo otworzyl i mowi jeszcze cztery tyg i dwa dni!
    Hahaha ja nie mówiłam o sexie bo też by liczył :D

diatomka lubi tę wiadomość

‹‹ 1729 1730 1731 1732 1733 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ