Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle żeby umilić sobie czas oczekiwania dziś małż ma zakupić mi duża paczkę toffifee... codziennie będą mogła zjeść sobie jedno z nagrodę za kolejny miniony dzień, a przy okazji w ten sposób będę odliczać dni to wyznaczonego terminu
Takie połączenie przyjemnego z pożytecznymLady Savage, Czarna_88, Carolline, agatka196, trix, snoopy_etka, skabarka lubią tę wiadomość
-
Gusiak wrote:W ogóle żeby umilić sobie czas oczekiwania dziś małż ma zakupić mi duża paczkę toffifee... codziennie będą mogła zjeść sobie jedno z nagrodę za kolejny miniony dzień, a przy okazji w ten sposób będę odliczać dni to wyznaczonego terminu
Takie połączenie przyjemnego z pożytecznym
Jak kalendarz adwentowy -
Lady Savage wrote:Jak kalendarz adwentowy
Taki właśnie jest zamysł...
Uwielbiam adwentowe kalendarze... nawet teraz przed świętami nie umiem sobie odmówić i go nie kupić, dla mnie to taka tradycja z dzieciństwa i fajny sposób na odliczanie do ważnego wydarzeniaPaulinek, Carolline, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Info od Sigmy:
"Weez, skurcze w chuuuuuj bola! Mam częste, nie wiem jak z szyjka. Odezwę się "
No jak nic Sigma nam się dzisiaj albo jutro rozpakuje
Z jednej strony cudownie, bo już będzie z synkiem, ale z drugiej ja byłabym chyba przerażona -
la_lenka wrote:Tylko trzeba mieć samozaparcie żeby w słabszym momencie nie wciągnąć całego pudełka
Przyznam, ze troszkę się tego obawiam... ale ogólnie wydaje mi się, ze potrafię nad sobą zapanować i jakoś dam radę
A jeśli nie... no cóż... przecież jestem w ciąży, mogę mieć chwile słabościCarolline lubi tę wiadomość
-
Ja przez to wszystko też obiadu nie mam. W sumie to 5 gołąbków które zje R a co ja?
Napisałam do R że wrześniówka rodzi a R dobrze że wózek zamówiony- Jakby to było najważniejszeCarolline, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRany pierwsze dzieciatko juz w drodze. Sigma ma ten sam wiek ciazy co ja
Trzymam kciuki, by wszystko bylo dobrze!
Ja dzis na obiad zrobilam nagetssy.
Podczas ich robienia, tak mnie zabolalo jak nigdy wczesniej, wiec sie polozylam i przeszlo.
Kurcze Sigma czuje sie, jakbym to ja miala rodzic!