Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moka89 wrote:
Nie chciałabym robić afery, ale zirytowałam się czytając sieroniowki.
No właśnie moka, nie ma co robić afery. Jestem niemal pewna, że na kilku innych forach już też się pojawiło info o Sigmie i to wcale nie za sprawą LadyI tak jest tyle emocji, po co je mnożyć niepotrzebnie.
-
nick nieaktualny
-
easymum wrote:No właśnie moka, nie ma co robić afery. Jestem niemal pewna, że na kilku innych forach już też się pojawiło info o Sigmie i to wcale nie za sprawą Lady
I tak jest tyle emocji, po co je mnożyć niepotrzebnie.
-
KathleenPL wrote:Laseczki, a kupowalyście karuzele na łóżeczka już? Tak z ciekawości pytam bo oglądam właśnie na allegro
ale to kupię jak już się urodzi
-
KathleenPL wrote:Laseczki, a kupowalyście karuzele na łóżeczka już? Tak z ciekawości pytam bo oglądam właśnie na allegro
-
ale tesciowaa kupila taka nie karuzele tylko jakby projektor dodatkowo z muzyka przypina sie z boku lozeczka-fajne:) -
Jeszcze nie kupowałam, myślę ze takie rzeczy typu karuzela, bujaczek czy mata zakupimy juz po porodzie.... chyba, że ktoś odwiedzać maluszka postanowi nas czymś tego typu obdarować -
Paulinek wrote:jeszcze raz proszę info czym drewniane łóżeczka malowałyście na biało?
ja prawdopodobnie ustrzeliłam fotel bujany i tak szukam;)
http://www.chemiabudowlana.info/zdjecia/publikacje/powiekszone/6002_z7.jpg?PHPSESSID=b07a0ec2d71e84ecd0f8931e60bf8341 Chyba coś takiego braliśmy. -
nick nieaktualnyNancy87 wrote: