Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moka89 wrote:Lady - to co, teraz tylko łóżeczko i jesteście ready?
Swoją drogą moja 85 letnia babcia zostanie prababcią po raz 94 chłopców i 5 dziewczynka zaraz się urodzi
[/QUOTE
Zamówiliśmy tydzień temu u solarza, czekamy kiedy da znać że jest gotowe do odbioruMisi@ lubi tę wiadomość
-
Swoją drogą moja 85 letnia babcia zostanie prababcią po raz 94 chłopców i 5 dziewczynka zaraz się urodzi
Moja po raz 5, ma 4 chlopcow, a teraz bedzie pierwsza dziewuszkaLady Savage lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
U mnie podobnie. Babcia i dziadek po 82 lata. Maja juz 9 prawnukow. 5 dziewczynek i 4 chlopcow. W sierpniu dojdzie kolejna dziewczynka no i we wrzesniu ja im jeszcze prawnuczke urodze. Czyli zostana pradziadkami po raz 11 -
U mnie pieluchy póki co czekają jeszcze na pranie, ale też planuje wyprasowac... przynajmniej ten pierwszy raz
Byłam w tesco, rossmanie i nigdzie nie ma do prania dzidziusia... zakupiłam jakiś płyn do płukania Jelp - pachnie nawet znośnie, właśnie moje dzisiejsze pranie zostało wrzucone do pralki na płukanie
Chociaż jak teraz zbieralam je z suszarki to musze przyznać, ze smrodek loveli się już ulotnil... były takie neutralne, bezzapachowe... -
Sigma, ale piękny ten Twój mężczyzna! I wcale nie taki mały, tak jak piszą dziewczyny - nie wygląda na wcześniaka. Uda Ci się go dzisiaj zobaczyć? To będzie super przeżycie! Moja Anulka (z trudem się przestawiam z Oli
) przesyła Milankowi "piąteczkę"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sigma - śliczny klusek
Dziewczyny - pamiętacie jak mówiłam o swoim "proroczym śnie"? Właśnie wracam od ginekologa. Mam rozwarcie i skurcze. Mały pcha się na świat. Jadę za chwilę do szpitala na obserwację i podanie sterydów. Według USG syn waży prawie 2800 więc jestem spokojna. Ja sama byłam donoszona, a ważyłam 2400. -
SweetCherryPie wrote:Sigma - śliczny klusek
Dziewczyny - pamiętacie jak mówiłam o swoim "proroczym śnie"? Właśnie wracam od ginekologa. Mam rozwarcie i skurcze. Mały pcha się na świat. Jadę za chwilę do szpitala na obserwację i podanie sterydów. Według USG syn waży prawie 2800 więc jestem spokojna. Ja sama byłam donoszona, a ważyłam 2400.
No ja nie wierze... trzymam kciuki, zeby Kosma jeszcze posiedzial jesli to mozliwe... -
W końcu dorwałam się do stacjonarnego komputerka i mogę wstawić fotkę swojego skarbka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c72e99de5c9.jpg
Moja babcia jak zobaczyła, to stwierdziła, że mały robi ustkami taką samą "załupę" jak ja, kiedy byłam mała i się na coś wściekałamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 19:48
SweetCherryPie, aldonaa, AniaM, Wonderland, la_lenka, .ona., karolcia87, easymum, skabarka, kasig, agniesja, Misi@, Kasiarzynka, adzia lubią tę wiadomość