Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AniaM tak, prasowałam pieluchy bo po praniu wyglądały jak z du*y wyjęte
Misi@ ja też już czuję że będę tęsknić za okresem ciąży, ale całe szczęście że planujemy z mężem 3 potomków więc jeszcze wrócę do tego cudownego stanu przynajmniej 2xtrix, Misi@, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AniaM wrote:Jejku nie wierze ze juz takie duże dzieciaczki mamy w brzuchu,ahhhh słodki
Dżuls, Skabarka - odpoczywajcie dziewczyny
Julita - też mi się marzyła i marzy nadal trójeczka. Niestety nasz starszak skutecznie na długo nas wyleczył z tych marzeń. Teraz już za późno za trzecie i bardzo mi żal -
nick nieaktualny
-
Mi trochę ta ciąża dała we znaki i też nie wiem kiedy i czy w ogóle się zdecydujemy na drugie -_- życie pokaże.
Milanek słodziutki, jak na 2500 gram to kawał chłopa!matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
nick nieaktualny
-
Sigma śliczny chłopczyk
Ja prasowałam pieluchy bo raz, że wygladały jak psu z gardła, a dwa, że prasowanie zabija ewentualne zarazki i grzyby itp. Chociaz teraz leżą w komodzie to kto wie co tam się do nich dostanie
Ale jestem padnięta. Zowu szykuje się maraton latania i załatwiania miliarda rzeczy na miescie.
Za to dzisiaj bylam u koleżanki, której sto lat nie widziałam. Poplotkowałyśmy i pobawiłam się z jej kotamiskabarka lubi tę wiadomość
-
Przyszła paczuszka od mojej babci, a w środku prezent dla pierwszej prawnusi
śliczna karuzelka
Misi@, aldonaa, magdalenkaihelenka, snoopy_etka, kasig, trix, Gusiak, la_lenka, easymum, 4me, Czarna_88, adzia, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
może jest któraś z dziewczyn z Kielc i bez pracy? swoją drogą szok i pytanie o co chodzi?!
http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,18442975,czy-to-mozliwe-firma-szuka-do-pracy-kobiet-w-ciazy.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Kielce_Wyborcza -
Wazne info dla dziewczyn z Warszawy:
Karowa nie przyjmune na oddział ciąż poniżej 36go tygodnia, maja remont oddzialu neonatologicznego (do odwolania) i trzeba dzwonic, albo od razu kierowac sie do innego szpitala o III stopniu referencyjnosci, bo nie sa w stanie zajac sie noworodkiem urodzonym tak wczesnie. -
nick nieaktualny