Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttps://parenting.pl/portal/napletek-u-niemowlaka
No, nadal leze pod krwią i poleze tak do wieczora bo to powoli schodzi a przede mna jeszcze worek krwi i 2 worki osocza. Do małego mogę iść kiedy chce, nawet w nocy - no tylko z krwią wpieta w żyłę mnie nie puszczątakże ogarnę krew, potem ogarne laktator (pierwszych kilka kropel poszło, kolejne juz zawioze małemu
) i pojade do niego
aldonaa, magdalenkaihelenka, Luna1, Gusiak, Lady Savage, easymum, Izzy, anula1990, Kasiarzynka, Wonderland, Czarna_88, Blondik lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:https://parenting.pl/portal/napletek-u-niemowlaka
No, nadal leze pod krwią i poleze tak do wieczora bo to powoli schodzi a przede mna jeszcze worek krwi i 2 worki osocza. Do małego mogę iść kiedy chce, nawet w nocy - no tylko z krwią wpieta w żyłę mnie nie puszczątakże ogarnę krew, potem ogarne laktator (pierwszych kilka kropel poszło, kolejne juz zawioze małemu
) i pojade do niego
I znow rycze... cudownie
-
Dżuls wrote:Jest też opcja ze smarowaniem skórki jakimś sterydem (zasłyszane, niewypróbowane). Nacina się już w ostateczności.
Tylko u nas był problem taki, że skórka schodziła tylko do połowy a potem był problem. Teraz po miesiącu stosowania jest o niebo lepiej. Schodzi do końca "główki" ale jeszcze nie za nią
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam z zakupów i cieszę się, że nie naskrobałyście za dużo:D Dzisiaj mam nawet lepszy dzień, tylko raz mnie tak okropnie zakuło w podbrzuszu, że aż ciemno mi się przed oczami zrobiło. Chwilkę poleżę i pójdę robić ciasto.
Aaaaa najważniejsze! Odebrałam gbs i ani z pochwy ani z odbytu nic nie wyhodowano:) Strasznie się cieszę.
Lady, a jak Twój gbs? -
AniaM wrote:O jejku ale ja śpiąca jestem jak w 1 trymestrze nie dość ze śpię w nocy jak zabita po 9-10h to popołudniu drzemka 1-2h i jak wstaje to bym sera białego zjadła wiaderko.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Jestem po wizycie
I tak: 03.09.2015 na świecie powitamy naszą córeczkę
Dr sam podjął decyzje o cięciu cesarskim właśnie przez moje poronienia i cukrzycę. Uważa że to jest najbezpieczniejsze wyjście w tej sytuacji.
Mała waży 2300 prawidłowo się rozwija. Szyjka zamknięta i uformowana ale czy długa to nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 17:29
Gusiak, .ona., Lady Savage, Nancy87, skabarka, snoopy_etka, Misi@, aldonaa, lila1983, easymum, trix, przyszła mama, Kasiarzynka, Wonderland, adzia, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki! W imieniu naszej Mamusi przedstawiam Wam Milana!
Mamusia prosi aby NIE CYTOWAC tego posta, zeby pozniej, kiedy Wszystkie juz poznamy tego przystojniaka, mozna bylo usunac zdjecie z forum.
Tadam!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ca5076ae66f.jpgDżuls, agatka196, Gusiak, .ona., magdalenkaihelenka, moka89, kasig, Lady Savage, Nancy87, kapturnica, julita, snoopy_etka, Misi@, Bruma, lila1983, easymum, anula1990, trix, karolcia87, alutka, Dominka92, under_the_snow, marlenak_me, Terazsięuda:-), Kasiarzynka, przyszła mama, Lilla My, ewe88, Wonderland, la_lenka, Kucykowa, monaaa85, wiaraczynicuda, Paulinek, MadziaRatMed, 4me, Czarna_88, chabasse, agniesja, adzia, diatomka, Natka88, Anitka201, Blondik, Carolline lubią tę wiadomość
-
Sigms piękny ten Wasz Milan ♥
Poza tym tak jak na Niego patrze to wcale nie wygląda na wczesniaczka.... zdrowy chłopak!
Agatka super wieści... kolejna mamusia z wyznaczonym terminem
To teraz i Ty będziesz z Nami odliczać każdy dzień do powitania swojego maleństwa
Dżuls trzymaj się tam dzielnie, oby w szpitalu poradzili i skurcze sobie poszły... powiedz do brzuszka, ze to jeszcze nie nasz czas i niech dzidzia sobie grzecznie tam siedzi chociaż parę tygodni...agatka196 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny