X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma normalnie płacze, śliczny malec.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jejciu jaki słodziaczek :) śliczny Milanek :) ale powiem Wam że wyglada na całkiem sporego dzieciaczka, po zdjęciu w życiu nie dałabym mu 2,5 kg tylko sporo więcej :)

• kasig Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżuls trzymaj się tam dzielnie i wytrzymaj jeszcze parę tygodni

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki słodziaczek:) Cmok, cmok:) I pomyśleć, że wszystkie mamy w brzuszkach takie dzidziulki:) Mikołaj się witam z Milanem, bo strasznie zaczął kopać:)

Dzuls trzymam kciuki.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Gusiak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały czas teraz przewijam i patrze na Milanka... przecudowny widok, wyobrażam sobie ze Sigma pewnie nie może oderwać od Niego wzroku ♥

Dla mnie tez ze zdjęcia wygląda na całkiem sporego chłopaka... ale to w sumie bardzo dobrze, szybciej wyjdą do domku, żeby się sobą cieszyć =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pucki ma na buzi, fakt :)

Dzuls trzymaj spieee!!!

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falszywy alarm, ktg ponoc ok, ale mnie brzuch i plecy na maxa bola, wiec albo mi sie tam juz cis rozlazi, jakies kosci, czy miesnie, albo mloda sie kreci i napiernicza gdzie popadnie. Grunt,zr mlody juz z dziadkami na dzialce i bede mogla odpoczac.

8pdp47e.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o i jest cukiereczek Milano <3 i pomyśleć że ten przystojniak jeszcze wczoraj siedział skulony w brzuszku a dzisiaj już zaprezentował się światu, Sigma cudowną masz pociechę :)

Dżuls trzymaj się dzielnie na IP, oby to był fałszywy alarm!

Agatka super że znasz już termin, teraz też możesz kupić "adwentowe" czekoladki i odliczać do dnia CC ;)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    o i jest cukiereczek Milano <3 i pomyśleć że ten przystojniak jeszcze wczoraj siedział skulony w brzuszku a dzisiaj już zaprezentował się światu, Sigma cudowną masz pociechę :)

Dżuls trzymaj się dzielnie na IP, oby to był fałszywy alarm!

Agatka super że znasz już termin, teraz też możesz kupić "adwentowe" czekoladki i odliczać do dnia CC ;)

Julita z miłą chęcią ale chyba kupię kalendarzyk bo czekoladki przy cukrzycy nie bardzo :-P

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls i bardzo dobrze, ze to fałszywy alarm... jeszcze nie czas na Ciebie =)

Ooooooo właśnie... pozniej musze zjeść swoje 'adwentowe' toffifee... bo to trzeba jeść wieczorem, taka pieczątka kolejnego zakończonego dnia =)

Misi@ lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma Milanek jest cudowny ;) jej wzruszylam sie ;) takie cudowne bobasu mieszkaja w naszych brzuszkach;)

Dzuls dobrze, ze jednak to nie poczatek porodu. Odpocznij sobie!
    Skarbka Ty rowniez...
    Ja dzis mam dobry dzien...mialam jeden moze dwa skurcze, ale wydaje mi sie teraz, ze to przez biegunke.

Za godzinke bedzie u mnie siostra...szykuje jej jedzonko bo ma przyjsc po pracy ;)
    A siostra ostatnio miala szkolenie w klinice w Gadansku na odziale wczesniakow. Wiec mam nadzieje, ze wrazie czego mi pomoze z malenkim ;)
    A ja dzis omawiam z kolezanka sesje zdjeciowa malego. Robi nawet akcesoria by fajne zdjecia wyszly. Specjalnie dla Antoniego <3...proponowala sesje brzuszkowa, ale kurcze nie wiem, czy dam rade...choc dzis czuje sie swietnie ;) nawet w szafie mposprzatalam ;)

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalam w koncu 2xscopolan i nospe w zastrzyku. I dobrze, bede spac spokojnie :) ja ogolnue dzis sue zle czuje, oprocz tego bolu brzucha i ledzwi mam zawaliny nos i mnie lamie. Najblizsze dni planuje lezec i pachniec.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 18:01

Misi@ lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma słodziaczek z Milana :) i duży wygląda na zdjęciu nie wygląda jak na wcześniaka. Dżuls nie rodź jeszcze, skabarka ty też nie, jeszcze nie czas. Agatka super , że znasz termin :) to już nie dużo zostało :)

agatka196 lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:14

Misi@ lubi tę wiadomość

• AniaM Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku nie wierze ze juz takie duże dzieciaczki mamy w brzuchu,ahhhh słodki :)

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Bruma Ekspertka

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma jaki śliczny Milanek :D Cudo!!!

Dżuls całe szczęście, że to fałszywy alarm...dużo zdrówka i odpoczynku życzę.

Skabarka Ty również odpoczywaj, bo to jeszcze nie nasz czas...

[*] 06.08.2010 (8tc), [*] 26.06.2014 (9tc)
    Błażejek
    961l3e5ewx9j5tgn.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls bardzo dobra wiadomość :)
    Skabarka i ty kochana uważaj na te skurcze! odpoczywaj ;)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy naprawdę żeście prasowały pieluchy?

Carolline lubi tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tez odpoczywam na maxa juz 2 dzien. Odpukac skurczy nie mam, ale mala tak sie wierci, nawala mnie na dole, na gorze, gdzie popadnie. Jakby po mnie ktos deptal. Bolesne, nie bede za tym tesknic na pewno. Masakra. Najgorzej jak wstane, grawitacja dziala :/
    Panowie pojechali na zakupy, az im zazdroszcze.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
‹‹ 1768 1769 1770 1771 1772 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ