Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cały czas teraz przewijam i patrze na Milanka... przecudowny widok, wyobrażam sobie ze Sigma pewnie nie może oderwać od Niego wzroku ♥
Dla mnie tez ze zdjęcia wygląda na całkiem sporego chłopaka... ale to w sumie bardzo dobrze, szybciej wyjdą do domku, żeby się sobą cieszyć -
nick nieaktualny
-
Falszywy alarm, ktg ponoc ok, ale mnie brzuch i plecy na maxa bola, wiec albo mi sie tam juz cis rozlazi, jakies kosci, czy miesnie, albo mloda sie kreci i napiernicza gdzie popadnie. Grunt,zr mlody juz z dziadkami na dzialce i bede mogla odpoczac.
-
o i jest cukiereczek Milano
i pomyśleć że ten przystojniak jeszcze wczoraj siedział skulony w brzuszku a dzisiaj już zaprezentował się światu, Sigma cudowną masz pociechę
Dżuls trzymaj się dzielnie na IP, oby to był fałszywy alarm!
Agatka super że znasz już termin, teraz też możesz kupić "adwentowe" czekoladki i odliczać do dnia CC
-
julita wrote:o i jest cukiereczek Milano
i pomyśleć że ten przystojniak jeszcze wczoraj siedział skulony w brzuszku a dzisiaj już zaprezentował się światu, Sigma cudowną masz pociechę
Dżuls trzymaj się dzielnie na IP, oby to był fałszywy alarm!
Agatka super że znasz już termin, teraz też możesz kupić "adwentowe" czekoladki i odliczać do dnia CC
Julita z miłą chęcią ale chyba kupię kalendarzyk bo czekoladki przy cukrzycy nie bardzo -
Dżuls i bardzo dobrze, ze to fałszywy alarm... jeszcze nie czas na Ciebie
Ooooooo właśnie... pozniej musze zjeść swoje 'adwentowe' toffifee... bo to trzeba jeść wieczorem, taka pieczątka kolejnego zakończonego dniaMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySigma Milanek jest cudowny
jej wzruszylam sie
takie cudowne bobasu mieszkaja w naszych brzuszkach;)
Dzuls dobrze, ze jednak to nie poczatek porodu. Odpocznij sobie!
Skarbka Ty rowniez...
Ja dzis mam dobry dzien...mialam jeden moze dwa skurcze, ale wydaje mi sie teraz, ze to przez biegunke.
Za godzinke bedzie u mnie siostra...szykuje jej jedzonko bo ma przyjsc po pracy
A siostra ostatnio miala szkolenie w klinice w Gadansku na odziale wczesniakow. Wiec mam nadzieje, ze wrazie czego mi pomoze z malenkim
A ja dzis omawiam z kolezanka sesje zdjeciowa malego. Robi nawet akcesoria by fajne zdjecia wyszly. Specjalnie dla Antoniego...proponowala sesje brzuszkowa, ale kurcze nie wiem, czy dam rade...choc dzis czuje sie swietnie
nawet w szafie mposprzatalam
-
Dostalam w koncu 2xscopolan i nospe w zastrzyku. I dobrze, bede spac spokojnie
ja ogolnue dzis sue zle czuje, oprocz tego bolu brzucha i ledzwi mam zawaliny nos i mnie lamie. Najblizsze dni planuje lezec i pachniec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 18:01
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Sigma słodziaczek z Milana
i duży wygląda na zdjęciu nie wygląda jak na wcześniaka. Dżuls nie rodź jeszcze, skabarka ty też nie, jeszcze nie czas. Agatka super , że znasz termin
to już nie dużo zostało
agatka196 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja tez odpoczywam na maxa juz 2 dzien. Odpukac skurczy nie mam, ale mala tak sie wierci, nawala mnie na dole, na gorze, gdzie popadnie. Jakby po mnie ktos deptal. Bolesne, nie bede za tym tesknic na pewno. Masakra. Najgorzej jak wstane, grawitacja dziala
Panowie pojechali na zakupy, az im zazdroszcze.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka