Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
.ona. wrote:Snoopy a nie boisz sie, ze w nocy przez te poduchy nie bedziesz widziec dziecka?
Gucio będzie przez pierwsze miesiące spał w kolysce z nami w sypialni, dopiero koło 5-6 miesiąca przeniesiemy go do lozeczka. A poduchy sa lepszym ochraniaczem, kiedy dziecko już się gibie na boki. Siostra właśnie będzie dokupywać, bo mała (8 miesięcy) przy zwykłym uderza się o szczebelki.
-
snoopy_etka wrote:Polubilam przez przypadek
Gucio będzie przez pierwsze miesiące spał w kolysce z nami w sypialni, dopiero koło 5-6 miesiąca przeniesiemy go do lozeczka. A poduchy sa lepszym ochraniaczem, kiedy dziecko już się gibie na boki. Siostra właśnie będzie dokupywać, bo mała (8 miesięcy) przy zwykłym uderza się o szczebelki.
My przez pierwsze tygodnie siedzieliśmy u moich rodziców i Taśka spała w wózku koło naszego łóżka. -
Kathleen, ja też myślałam o wózku najpierw, bo lozeczko nam do sypialni ledwo by weszło
Ale że wypożyczono mi niespodziewanie kołyskę, to problem się rozwiązał. W ogóle to byłam mile zaskoczona, bo dostałam ją od mamy ucznia, któremu udzielam korepetycji
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
U mnie 35 i 3 i nawet nie zahacza jeszcze o 9
No i przez Was po raz trzeci zrobiłam przemeblowanie w sypialni ;P Teraz Tymon będzie miał kąt jak się patrzy. Jak zmęczę jutro męża żeby przyczepił lampkę do ściany itp to dopiero będę się chwalić. Aczkolwiek nie mam jakiegoś super wypasionego łóżeczka. Stary Drewex po Taśce. -
A w ogóle to coś Wam pokażę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24b2ada67ab3.jpg
To ze starych zdjęć, ale tak mnie dziś naszło na zrobienie porównaniaTermin mają na ten sam dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 14:38
Gusiak, snoopy_etka, agatka196, Staraczka23, Lady Savage, Czarna_88, trix, Wonderland lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Się korzysta z ładnej pogody
Mój dzisiaj chciał się przytulać ,grzecznie wytlumaczylam że nie bo można przyspieszyć poród i obiecałam za 3tygodnie haha
Skabarka 3mam kciuki żebyś jeszcze wytrzymała
Sigma ładny suwaczek
Za 3 tygodnie, to mój dzisiejszy wiek ciąży:) Ale nie, nie ja jeszcze się obawiam hehe. W sobotę pozwolę -
Sigma wrote:Dostalam SMS od Skabarki. Ma skurcze, bola jak cholera i jedzie na IP.
Trzymajmy kciuki!!!
Skarbka trzymam kciuki by było wszystko ok! Olcia niech posiedzi jeszcze troszke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 19:39
-
dziewczyny mam pytanie czy Wy kupujecie kombinezony cos w rodzaju tego??
http://allegro.pl/cool-club-fisher-price-kombinezon-ocieplany-r-56-i5128664041.html
bo jak wrzesien czy pazdziernik by byly bardzo zimne tyo wiadomo cieplejszy stroj czyli jakis misiowat kombinezon czy kurtka, jesli upalne a czasem sie zdarza to spioszki i ewentualnie kocyk ale mysle sobie co gdy pogoda bedzie srednia?co wtedy na spioszki?dresik?buluza czy moze cos takiego?poradzcie cos:)