Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wooow.... raptem pół dnia mnie nie było i proszę.... Skabarka trzymaj się kochana! ♥
Trzymam mocno kciuki, żeby to jednak byl fałszywy alarm i Olcia wytrzymala jeszcze troszkę w brzuszku...
Właśnie kto ma numer do sweet, co tam u Niej?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiarzynka wrote:Agatka, chyba coś takiego http://allegro.pl/monitor-oddechu-certyfikatem-medycznym-babysense-5-i5574990008.html ? Gdzies na forum się natknęłam na taki i sobie zapisałam.
Skarbarka, trzymaj się!!
A jeszcze jakaś nianie elektroniczna, ktoś coś poleca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 21:10
-
Nancy87 wrote:Skabarka ma chyba 70 km do szpitala. Oby to był fałszywy alarm. Z całych sił trzymam kciuki.
Idę się kąpać. Jestem padnięta, cały dzień sprzątałam.
:p Nancy a ty co sprzątasznie za wcześnie
chociaż nie bo w piątek masz ciąże donoszoną a ja w czwarteczek
-
O kurcze dzieje sie!!!!
Skarbka kciukiii!
Sigma dobrze ze nie musisz kombinowac ze wypisuja mame a dziecko nie. Fajnie pomyslane.
Bylam na dzialce, kurcze mimo drzew zieleni, wole siedziec w bloku, nie odczuwam tak tego upalu jednak. Tesciowa dzis pytala czy juz weybralasm te firanki! Masakra , mam co robic a to nie jest priorytet! -
diatomka wrote:Lady ja w 36+4 urodzilam Tymka;)
ja bym chciała urodzić już Zuzię, dziś byłam na spacerze, herbatka z malin 2 x razy dziennie i na razie nawet małego skurczyka nie mam. Jak znam życieto urodzę we wrześniu
-
KathleenPL wrote:Info od Skabarki
"Jestem na oddziale. Zostajemy. Mala dostanie sterydy na pluca. A ja leki rozkurczowe. Postaraja sie przez dwa dni powstrzymac porod a pozniej zobaczymy."
Super wiadomość że dotarli, powstrzymać poród? A skarbka pisała jakie ma rozwarcie? Trzymam kciuki byście jeszcze w dwupaku wróciły do domciu