Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
PannaB wrote:dziewczyny mam pytanie czy Wy kupujecie kombinezony cos w rodzaju tego??
http://allegro.pl/cool-club-fisher-price-kombinezon-ocieplany-r-56-i5128664041.html
bo jak wrzesien czy pazdziernik by byly bardzo zimne tyo wiadomo cieplejszy stroj czyli jakis misiowat kombinezon czy kurtka, jesli upalne a czasem sie zdarza to spioszki i ewentualnie kocyk ale mysle sobie co gdy pogoda bedzie srednia?co wtedy na spioszki?dresik?buluza czy moze cos takiego?poradzcie cos:) -
nick nieaktualnyNancy ja bede do 27 sierpnia czekac az ciąża donoszona ,mój po tygodniu nie bedzie truć tyłka haha .
A ja pisałam że kocyk na takie dni i zimę ,jednak wczoraj pani w sklepie mówiła ze śpiwór bedzie bezpieczny , przytoczyla sprawę Katarzyny.W i kocyka ...
I nie było to na zasadzie " zapraszam do obejrzenia naszych bo mamy duzy wybór" tylko sama powiedziała ze uzywany tanszy bo i tak na tzw chwilę -
Skabarka 3maj sie dzielnie w dwupaku!
Ja mialam dzis kryzys, bierny (lezacy glownie) tryb zycia mnie dobija. To dopiero tydzien, a czlowiek ma dosyc. Podziwiam dziewczyny (Ania M miedzy innymi), ze tyle tygodni dajecie rade. Mus to mus, ale jaki potem swiat bedzie piekniejszy. Jeszcze troche...
Najbardziej zal mi mojego kilkulatka, ale dobrze, ze maz to zloty czlowiek i wiele w domu robi i zabiera mlodego tu i tam, nawet obiad ugotowal na dwa dni.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnula, w tym szpitalu na szczęście mama zostaje razem z dzieckiem aż oboje będzie można wypisać.
Miałam kontakt ze Skabarka, co jakis czas pisze SMS. Skurcze juz co 5-6 minut, bolesne na tyle ze postekuje... Sa juz pod Olsztynem, teraz tylko przejechac przez miasto i za 15 min beda na ip. dam znać jak tylko jeszcze czegoś sie dowiem...Paulinek, agatka196, Kasiarzynka, Gusiak, anula1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Anula, w tym szpitalu na szczęście mama zostaje razem z dzieckiem aż oboje będzie można wypisać.
Miałam kontakt ze Skabarka, co jakis czas pisze SMS. Skurcze juz co 5-6 minut, bolesne na tyle ze postekuje... Sa juz pod Olsztynem, teraz tylko przejechac przez miasto i za 15 min beda na ip. dam znać jak tylko jeszcze czegoś sie dowiem...
Skabarka trzymaj się!!!!!!!! -
Skabarka trzymaj się!
Ja mam taki ciepły misiowy kombinezon na wrazie W po siostry synkach i mam też jeden polarowy.
Faktycznie tu dziś cisza i spokój. My dopiero do domku weszliśmy. Byliśmy na wycieczce a teraz jeszcze spacer z psami zaliczylismy. Noga strasznie spuchnieta po tej pszczole ale smaruje maścią.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny