Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w niedzielny dzień
U nas słońca na razie nie ma chowa się za chmurkami
Mój mały ma czkawke tak dwa,trzy razy dziennie i zawsze po lodach jak zjem
Też bym chciała karmić piersią chociaż na początku No ale zobaczymy jak to wyjdzie.
Ja sobie jeszcze leżę bo się trochę nie wyspalam z nowu... od jakiegoś miesiąca codziennie budzę się koło 4-5 i spac nie moge do 7-8....
Miłej i spokojnej niedzieli brzuchatki -
Nancy ty to umiesz z rana poprawić humor
2 córeczki
Ja spałam cała noc i nawet nie pamiętam czy na siku wstałam.
I spała bym dalej ale mała mnie obudziła kopniakami.
A czkawke to ma dość często, a wczoraj wieczorem to chyba z 30minut mi czkała
-
anula1990 wrote:Witam dziewczynki ...
ja wczorajszy wieczór miałam mega spokojny pod kątem ruchów małego ale to może dlatego że cały dzień w biegu...zjadłam sniadanie zmierze cukier za godzinke i jak sie nie poprawi z ruchami a cukier bedzie ok to zjem cos slodkiego na pobudzenie ruchów jeśli nie pomoże wybiore sie do szpitala...boje sie jak sie maluszek nie rusza,w sumie ostatnio miałam podobnie ale sie rozbrykał jak zaczełam torbe pakować...ajjj z tymi naszymi maluszkami ...
Moja Zuzia ma zdiagnozowaną mało ruchliwość, wczoraj kilka razy mi trzęśli brzuch by się ocknęła, ale ona olała położne i pomimo 2 godzin pod KTG ruszyła się raptem 3 razy, dlatego mam zalecenie robić KTG co 3 dni. -
MadziaRatMed wrote:Moje dziecko tez tak ma ze sa dni bardzo aktywne a potem takie ze ledwo co np dzis tak ma, i tez sie stresuje, ale widze, xe to nieierwszy Raz takie zmiany, wiec widocznie taki jej urok
-
Witam się z pięknego słonecznego Lublina. Wczoraj w końcu mąż ogarnął pokój małego, także lozeczko już stoi, a meble są na swoim stałym miejscu. Jeszcze musimy kupić dywan, firanki,jakieś półki na ścianę, naklejki, oświetlenie i coś do spania/siedzenia i przytulny kącik naszego skarbka będzie gotowy. Na razie sam widok lozeczka powoduje zaciesz na mojej twarzy, a co dopiero jak całość będzie gotowa?
Także dziś wstałam tą nogą co trzebaDobrej niedzieli życzę wszystkim
Czarna_88, KathleenPL, easymum, diatomka lubią tę wiadomość
-
U mnie od rana piękna pogoda, po śniadanku kawka na tarasie, musiałam się schować do cienia, bo na słońcu za gorąco, teraz powiewa wiaterek i jest cuuuuudownie
Co do ruchów, moja niuńka ma fazy, ale na szczęście ostatnio nie daje mi większych powodów do niepokoju. Kiedyś byłam już bliska wyjazdu na IP i szukając, który szpital mam najbliżej gadałam do niej : słuchaj, jak się nie zaczniesz ruszać, to wylądujesz w szpitalu i po co ci to? No i jakoś podziałało, bo zaczęła fikać. Zauważyłam, że u mnie często jest reakcja jak lekko oprę coś na brzuchu tam gdzie chyba teraz jest dno macicy. Tablet czy szklanka od razu dostaje kopniakaKathleenPL lubi tę wiadomość
-
Wróciłam właśnie z osiedlowego spożywczaka i apteki. Przeczłapanie się do sklepu i z powrotem zajęło mi równą godzinę w tym upale O_o Mąż się śmieje, że jakby poszedł na kolanach, to byłoby szybciej
Chyba nigdy do tej pory brzuch nie ciążył mi tak bardzo, jak dzisiaj rano.
.ona., snoopy_etka, easymum lubią tę wiadomość
-
Dżuls wrote:Wróciłam właśnie z osiedlowego spożywczaka i apteki. Przeczłapanie się do sklepu i z powrotem zajęło mi równą godzinę w tym upale O_o Mąż się śmieje, że jakby poszedł na kolanach, to byłoby szybciej
Chyba nigdy do tej pory brzuch nie ciążył mi tak bardzo, jak dzisiaj rano.
Lubie za te kolana. Rozbawil mnie ten tekst. Mnie brzuch bardzo ciazy
, musialam juz dawno darowac sobie wszelkie wypady. Ech, z synkiem do 40tc bylam aktywna. Ciaza ciazy nierowna.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/93880266a6c9.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db1300dd7afa.jpg
Jeszcze łyso na ścianach, ale radocha wielkaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 12:42
Staraczka23, Gusiak, AniaM, Lilla My, Czarna_88, Anitka201, anula1990, agatka196, Lady Savage, la_lenka, Paulinek, karolcia87, adzia, easymum, Kasiarzynka, Wonderland, Dominka92, trix, Dżuls, agniesja, diatomka lubią tę wiadomość
-
snoopy_etka wrote:<a href=http://zapodaj.net/328be1627d793.jpg.html>CAM00315.jpg</a> <a href=http://zapodaj.net/c8c5d65d6d0a1.jpg.html>CAM00318.jpg</a>
Jeszcze łyso na ścianach, ale radocha wielka
U mnie coś nie działa link...
Chociaż to też może być kwestia tego, że próbuje go odpalić przez telefon...
-
Ja właśnie dlatego zrezygnowałam z tych ochraniaczy na początku, bo musiałabym za każdym razem wstać z łóżka, żeby zobaczyć, co z dzieckiem. A tak to sobie zerknę tylko do łóżeczka.
diatomka lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Łóżeczko śliczne
Ja też na razie nie zamawialam ochraniaczy na łóżeczko zamowie juz może jak mały będzie chyba ze uda mi się szybciej zobaczymy