Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
.ona. wrote:
To dopiero tydzien, a czlowiek ma dosyc. Podziwiam dziewczyny (Ania M miedzy innymi), ze tyle tygodni dajecie rade).
Ja już naprawdę sporo chodzę ale te 3 miesiące leżenia odbiły się na moim zdrowiu oj słaba jestem nawet jeszcze na siłach nie jestem tak na 100 %oceniam je na 50% a tu rodzic chce naturalnie dla tego walczę codziennie.Trochę ryzykuje ale coś mi się wydaje ze ten krążek do trzyma do końca,a jak ściągną to od razu lepiej na porodiwke pojadę hehe
-
Angelaa wrote:ja myśle że jak nie ma rozwarcia i szyja długa , to się jeszcze pokula nasza skarbarka , no chyba ze skurczybyki szybko szyje zgładzą , ale miejmy nadzieje ze nie
Ana z tego co pamiętam też za pięknie z ta szyjką nie miała no a wiadomo skurcze potrafią swoje zdziałać -
nick nieaktualnyeasymum wrote:Alutka, kicha z tymi wynikami. D-dimery też Ci skoczyły? Jaką dawkę Clexanu bierzesz? U mnie 0,6 i acard, chyba do końca ciąży, bo mi wprowadził go lekarz jakieś 1,5 m temu, jak mi te wyniki tak zaczęły rosnąć. Miejmy nadzieję, że ten poród u Ciebie jednak uda się trochę odsunąć w czasie.
Teraz Clexane biorę 1,2 .... d-dimery prawie 4000 więc w bardzop szuybkim czasie się podwoiły i tu jest problem...nie tyle w ilości co zbyt szybki wzroscie....
Skabarka trzymam kciuki za zacisnięte udabędzie dobrze, musi być,....
Sigma super , że młody daje radę - zmierza ku lepszemu jak burza - dzielny chłopak
Ja naprawdę zaczynam pierwszy raz źle znosić ciąże fizycznie...wejście po schodach na piętro domu jest dla mnie jak szczyt w Himalajach.....rany...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 22:08
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Te skurcze przepowiadajace to odczucie szpilek w środku?
Bo dzisiaj tak kilka razy czulam jak by szpilki były wbijane , nospe wzielam ide spać bo na @ brzuch boli
Bardziej twardnienie brzucha, sciskanie jak obrecz od dna macicy w dol.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
AniaM wrote:Ja już naprawdę sporo chodzę ale te 3 miesiące leżenia odbiły się na moim zdrowiu oj słaba jestem nawet jeszcze na siłach nie jestem tak na 100 %oceniam je na 50% a tu rodzic chce naturalnie dla tego walczę codziennie.Trochę ryzykuje ale coś mi się wydaje ze ten krążek do trzyma do końca,a jak ściągną to od razu lepiej na porodiwke pojadę hehe
ja tak samo mowie ze jak krazek sciagna to prosto na porodowce wyladuje
i funkcjonuje normalnie, troche sprzatam (ale nie za duzo)
za to duzo spedzam czasu poza domem jak jest M , wiec mysle ze jak do tej pory krazek jest na swoim miejscu (1,5 miesiaca ponad) to i dociagnie do konca. No ale zobaczymy -
Staraczka23 wrote:Te skurcze przepowiadajace to odczucie szpilek w środku?
Bo dzisiaj tak kilka razy czulam jak by szpilki były wbijane , nospe wzielam ide spać bo na @ brzuch bolina nie pomaga mi aspargin x2 i leżenie :)niestety niekiedy są ta bolesne, że przystaję i chwytam się za dół brzucha...ale nie daję się i mam nadzieję, że wytrzymam do terminu