X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 01:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja cierpię na bezsenność godzinę temu mąż się tak kręcił i rzucał na łóżku, że mnie obudził gdzie po 24 zasnęłam i od godziny zasnąć nie mogę i się wkurzylam bo on sobie kurcze śpi, a ja z boku na bok :-/

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 02:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My film oglądaliśmy więc teraz czas spać. Dobranoc!

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 04:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znów przewraca się z boku na bok. Już myślałam że chociaż tej nocy pospie. Bo przecież cała niedzielę byłam poza domem na nogach. W moim przypadku nie ma reguły.
    Co ja bym oddała za jedną całą noc przespana. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:19

Sigma, karolcia87, Kucykowa, trix, .ona., KathleenPL, Misi@, agatka196, snoopy_etka, anula1990, Kasiarzynka, adzia, Czarna_88, Lady Savage, Wonderland lubią tę wiadomość

• Bruma Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia łączę się z Tobą w bólu :) Ja też już na nogach od 4:50 :/

[*] 06.08.2010 (8tc), [*] 26.06.2014 (9tc)
    Błażejek
    961l3e5ewx9j5tgn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:20

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Skabarka super, że jest jakaś poprawa po tych kroplowach i skurcze ustępują, może wszystko się wyciszy i jeszcze razem z Olcia w brzuchu wrócicie do domku =)

A póki co ja dołączam się do dziś narzekajacych...

Już mnie zaczyna wszystko irytować... od trzech dni bolą mnie ledzwia (tzn. Czuje taki mocny ucisk z lewej strony), ciężko mi chodzić bo boli miednica i spojenia, a na domiar tego jeszcze od wczoraj ta opryszczka ja ustach... echhhhh... :/

Miałam iść dziś z rana na badania krwi, ale jednak odpuszczam.... poleże grzecznie w domu i pójdę jutro.... może trochę bóle ustapia...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też już nie spie, mąż wstawał do pracy i się obudziłam.

Skabarka, mnie magnez usypiał, położna przychodziła podłaczyć pompę, nie ważne któa godzina była, minęło 10-15 minut a ja już spałam,nawet w dzień :)

dobrze że przeszły Ci te skurcze i najważniejsze, ze nie działały bardzo na szyjkę :) Trzymaj się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka uwazaj na siebie i odpoczywaj, dobrze ze skurcze ustaly;) mala niech posiedzi jeszcze w brzuszku,ale nawet gdyby to i tak juz jest bezpieczna;)

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Skabarka,trzymamy kciuki z Ola,zeby i Twoja Ola posiedziala jeszcze w brzuszku :) Ostatnio easymum snila,ze obie rodzimy,wiec grzecznie tam prosze w dwupaku,bo my nadal nie gotowe :)
    Moj brzuch tez sie obniza.
    O nie,wspolczuje dziewczynom,ktore nie moga spac...:( Przerabialam to ostatnie 2 tyg. Mi pomoglo zelazo. Teraz tez sie przebudzam,ale siusiu i spie dalej.
    Sciskamy Was z dzialki!:) Brrr,zimny poranek dosc.Wypuscilam Mezula do pracy i ide kimac dalej :)

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • ela Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka 196 nie dr mi nic nie mówił o cesarce, szczerze bardzo bym nie chciała. Ją już więcej dzieci nie chcę, więc może dlatego. Bardziej boję się o szyjkę, choć wyjściowe nie było źle w 30tyg prawie 4 cm, teraz w 33tyg 2,7 no nic zobaczymy. Trochę mnie to zastanawia co mają poronienia do porodu, ale nie znam się to nie wiem.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do 4 moglam liczyc barany. Cos strasznego. Od 6 na nogach.
    Dzien dobry.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Skabarka dobrze ze ustapilo trochę .

Ja zasnelam odrazu jak sie położyłam ,teraz tez na @ boli zobaczę jak po śniadaniu będzie.

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część laseczki. 7 rano i po spaniu. Ale w sumie 5h snu to w moim wykonaniu ostatnio niezły wyczyn.
    Mąż jeszcze kima, a ja sie tak nie mogę doczekać polek w łazience, że juz bym go zrywala i jechała do Ikea XD

Skabarka trzymaj mi się tam bo pojadę do Ciebie i juz Ty wiesz co. Przed szereg mi nie wylaz, bo nie chce być znowu ostatnia XD

skabarka lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:20

KathleenPL, Carolline, agatka196, snoopy_etka, anula1990, adzia, Czarna_88, Gusiak, karolcia87 lubią tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z nas ranne ptaszki:) Dzień dobry:) Ktoś ma dzisiaj wizytę?

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Skarbka mam nadzieję, ze jednak skurcze ustapia i urodzisz w terminie.
    Ja musze ruszyc sie z lozka i póki jeszcze jest rzezko isc do sklepu a o 16 zmow czeka mnie zastrzyk :/

Ka wczoraj o północy nie moglam zasnac bo czulam straszny glod. To bylo potworne, az mnie przelyk bolal, musialm zrobic sobie kanapke... Co jakis czas mam takie napady glodu, ale moze synek potrzebuje.
    Milego dnia:-)

• diatomka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Jej ale mi Was szkpda z tym nie spaniem:( przerabialam to w poprzedniej ciazy. Aczkolwiek jak wstaje siusiu w nocy to trudno mi zasnac ale sie udaje

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie witam, prosze wszystkie odpoczywac!! Musimy wytrzymac minimum do konca 38 tygodnia dla dobra dzieci! Takze zadnych lisvi malin, sprzątania itp, grzecznie tv, komputer i sklep max do 300metrow. Ja Dziś bede caly dzien out bo jade do siostry, mam nadzieje, ze jak wrócę to nie bedzie zafnych dzieci :)) Skabarka dobrze, ze Cibsie trafiły fajne dziewcsyny,ale Ola niech jeszcze posiedzi trocge, trzymam kciuki. Ho i wciaz nie wiadomo jak sweetcherry...
    Milego dnia wszystkim bez porodu!

relgio4pxlxziakh.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka trochę długo utrzymują ci się te bóle @,albo taki twój urok.jakie dawki bierzesz magnezu albo nospy może za mało

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
‹‹ 1822 1823 1824 1825 1826 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ