Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Skabarka super, że jest jakaś poprawa po tych kroplowach i skurcze ustępują, może wszystko się wyciszy i jeszcze razem z Olcia w brzuchu wrócicie do domku
A póki co ja dołączam się do dziś narzekajacych...
Już mnie zaczyna wszystko irytować... od trzech dni bolą mnie ledzwia (tzn. Czuje taki mocny ucisk z lewej strony), ciężko mi chodzić bo boli miednica i spojenia, a na domiar tego jeszcze od wczoraj ta opryszczka ja ustach... echhhhh...
Miałam iść dziś z rana na badania krwi, ale jednak odpuszczam.... poleże grzecznie w domu i pójdę jutro.... może trochę bóle ustapia... -
nick nieaktualnyja też już nie spie, mąż wstawał do pracy i się obudziłam.
Skabarka, mnie magnez usypiał, położna przychodziła podłaczyć pompę, nie ważne któa godzina była, minęło 10-15 minut a ja już spałam,nawet w dzień
dobrze że przeszły Ci te skurcze i najważniejsze, ze nie działały bardzo na szyjkęTrzymaj się
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry!
Skabarka,trzymamy kciuki z Ola,zeby i Twoja Ola posiedziala jeszcze w brzuszkuOstatnio easymum snila,ze obie rodzimy,wiec grzecznie tam prosze w dwupaku,bo my nadal nie gotowe
Moj brzuch tez sie obniza.
O nie,wspolczuje dziewczynom,ktore nie moga spac...Przerabialam to ostatnie 2 tyg. Mi pomoglo zelazo. Teraz tez sie przebudzam,ale siusiu i spie dalej.
Sciskamy Was z dzialki!Brrr,zimny poranek dosc.Wypuscilam Mezula do pracy i ide kimac dalej
Córcia
-
Agatka 196 nie dr mi nic nie mówił o cesarce, szczerze bardzo bym nie chciała. Ją już więcej dzieci nie chcę, więc może dlatego. Bardziej boję się o szyjkę, choć wyjściowe nie było źle w 30tyg prawie 4 cm, teraz w 33tyg 2,7 no nic zobaczymy. Trochę mnie to zastanawia co mają poronienia do porodu, ale nie znam się to nie wiem.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
nick nieaktualny
-
Część laseczki. 7 rano i po spaniu. Ale w sumie 5h snu to w moim wykonaniu ostatnio niezły wyczyn.
Mąż jeszcze kima, a ja sie tak nie mogę doczekać polek w łazience, że juz bym go zrywala i jechała do Ikea
Skabarka trzymaj mi się tam bo pojadę do Ciebie i juz Ty wiesz co. Przed szereg mi nie wylaz, bo nie chce być znowu ostatniaskabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Skarbka mam nadzieję, ze jednak skurcze ustapia i urodzisz w terminie.
Ja musze ruszyc sie z lozka i póki jeszcze jest rzezko isc do sklepu a o 16 zmow czeka mnie zastrzyk
Ka wczoraj o północy nie moglam zasnac bo czulam straszny glod. To bylo potworne, az mnie przelyk bolal, musialm zrobic sobie kanapke... Co jakis czas mam takie napady glodu, ale moze synek potrzebuje.
Milego dnia:-) -
I ja sie witam, prosze wszystkie odpoczywac!! Musimy wytrzymac minimum do konca 38 tygodnia dla dobra dzieci! Takze zadnych lisvi malin, sprzątania itp, grzecznie tv, komputer i sklep max do 300metrow. Ja Dziś bede caly dzien out bo jade do siostry, mam nadzieje, ze jak wrócę to nie bedzie zafnych dzieci
) Skabarka dobrze, ze Cibsie trafiły fajne dziewcsyny,ale Ola niech jeszcze posiedzi trocge, trzymam kciuki. Ho i wciaz nie wiadomo jak sweetcherry...
Milego dnia wszystkim bez porodu!