Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaM wrote:Mi ściągnie kolo 37 tygc to zależy ile Jagoda będzie ważyć ale jakby nawet była mała co wątpię to 38 tygc.Ja ostatni Tydzień biorę luteinę aa dawki nospy i magnezu to 1 tabletka 3 razy Dziennie
wlasnie ja juz od tygodnia prawie nie biore nic i jak narazie jest ok -
Dominka92 wrote:wlasnie.. a tak w ogole to dziewczyny w krazkami lekarz wam mowil kiedy to sciagaja? Bo ja nawet nie wiem
Mój krążek siedzi ponoć bardzo dobrze, bo jak byłam ostatnio na IP, to badała mnie stażystka i lekarz po niej sprawdzał. Ocenili też, że szyjka się dalej nie skróciła.
-
nick nieaktualnyzaglądałam tu wcześniej ale cisza była to nic się nie odzywałam, teraz wchodzę a tu co...
trzymamy kciuki żeby Ola siedziała grzecznie w brzuszku
ja dziś miałam takiego lenia... nic mi się nie chciało robić a leżeć też mam dosyć i nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić.
W ogóle czuje się jak stara babka, ciągle coś mnie boli a do tego narzekam jak nie wiem...
a Skabarka który ma tydzień? -
Skarbka ma dokładnie taki termin jak ja. My dopiero jutro zaczynamy remont pokoju małej, ale tylko malowanie i skręcanie mebli. Trochę mam stracha trzeci poród plus dwa łyżeczkownia ile ta moja szyjka wytrzyma, przepowiadając mam już jakiś czas no nic może jutro wkręcę się na wizytę, a jak nie to w środę.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
nick nieaktualny
-
ela wrote:Skarbka ma dokładnie taki termin jak ja. My dopiero jutro zaczynamy remont pokoju małej, ale tylko malowanie i skręcanie mebli. Trochę mam stracha trzeci poród plus dwa łyżeczkownia ile ta moja szyjka wytrzyma, przepowiadając mam już jakiś czas no nic może jutro wkręcę się na wizytę, a jak nie to w środę.
Ja własne cc mam ze względu na 3 łyżeczkowania + dodatkowo cukrzyca. Mówi mi ze macica po 3 ciążach i zabiegach wygląda troszkę inaczej i jeżeli chce mieć jeszcze dzieci to nie widzi innego wyjścia tylko cc. -
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:19
MadziaRatMed, agatka196, Wonderland, snoopy_etka, KathleenPL, Gusiak, adzia, Sigma, karolcia87, Kucykowa, Paulinek, Anitka201, anula1990, alutka, Kasiarzynka, Czarna_88, Luna1, agniesja, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama wrote:ja sama tego u siebie nie zauważyłam ale powiedziało mi to wczoraj sporo osób i rzeczywiści pięść mi się mieści między brzuchem a piersiami...
ciagle mam przerwe miedzy biustem a brzuchem i to sporaeasymum lubi tę wiadomość