Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiarzynka Ja miałam pobierany wymaz na GBS, ale przez swojego gina(prywatnie). Na najbliższej wizycie poproszę o ponowne pobranie, niby wyszedł ujemny, ale w szpitalach zazwyczaj chcą wynik wymazu po 35 tygodniu podobno jest najbardziej wiarygodny.
-
Ja ide za dwa tygodnie do swojego doktorka i dopiero dostane skierowanie na ten wymaz u nas tez go w szpitalu robia zadko ktory lekarz sam to robi...
-
Nie nadazam dziś za Wami, tyle stron
My niedawno z Ikea wróciliśmy i zbieramy się za składanie półki
Sigma świetne wiadomości, cieszę się strasznie!!!
Ja teraz posiew moczu robiłam ale kurcze... Nie wiem czy bedzie mi moja gin robiła wymaz, czy nie. 11 mam wizytę to zobaczę -
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 11:12
Czarna_88, Kasiarzynka, Anitka201, adzia, bento, Gusiak, Wonderland, lila1983, Paulinek, Lilla My, la_lenka, Dżuls, magdalenkaihelenka, ceska, julita, diatomka, Staraczka23, snoopy_etka, karolcia87, Dominka92, Magnosia, .ona., aldonaa, przyszła mama, anula1990, Kucykowa, Carolline, KathleenPL, trix, Nancy87, Misi@, agatka196, monaaa85, Lady Savage, MadziaRatMed, skabarka, 4me, alutka, easymum, chabasse, justysss lubią tę wiadomość
-
Nam położna mówiła na SR ze jak rano idziemy na wymaz to wieczorem dzień wcześniej normalny prysznic kąpiel wiadomo A rano juz się nie podmywac tylko iść na wymaz .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny