X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • julita Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    IMAG1793.jpg
    Moje słoneczko nadal bez rurek!!! :)

toż to pucek :) Milanku oddychaj dzielnie aby mama była spokojna :)
    Sigma on jest cudowny :) ile teraz waży??

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pomyśleć że i u nas takie cuda mieszkają :)

Maluszek super , sigma powiedz zdjecia tak przyciemnione czy mały Milan ma ciemniejsza karnacje ?
    <3

• diatomka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka dostalam z brzoskwiniami, choc myslalam o sliwkach, ale ttez sa pyszne

Sigma, chyba kazda z nas zapamieta Milanka jako nasze wspolne dzieciatko bo pierwsze!!!! jej, juz mialas na raczkach, wzruszam sie... jeszcze tylko te rury zabiora i z górki!

Skarbka dobrze ze sytuacja opanowaana

Sigma lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po USG :) Helenka waży 2056g, wszystkie parametry w normie, główka trochę do przodu, nogi ponoć długie :P a z ciekawostek STOPA 6cm :)

Staraczka23, Kasiarzynka, Sigma, Gusiak, adzia, aldonaa, Wonderland, diatomka, Misi@, agatka196, Lilla My, Czarna_88, easymum lubią tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Mój dzielny i najpiękniejszy syn!!! <3 <3 <3 co chwile sie wzruszam i rozklejam... Ze szczęścia :)

Nie dziwie się, my się tutaj wszystkie ciotki rozklejamy nad zdjęciami Milana ... a co dopiero Ty, mamusia =)

Sigma lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka bedzie zapamietany Milan jako pierwszy chłopiec i drugą osobą będzie czyjaś córka , pierwsza parka wrześniowa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2510 wazy. Tyle ze teraz waga nie jest dobrym wyznacznikiem, bo ciągle dostaje leki w kroplowkach które waza sporo w porównaniu z takim małym cialkiem ;) także czy i ile stracił albo przybrał będzie bardziej miarodajne jak zejdzie z kroplowek i będzie na cycu :)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cały czas patrzę na Milana i nie mogę uwierzyć, że i w moim brzuchu też mieszka taka duża istotka, gdzie ona się tam biedna mieści? :P

Sigma, diatomka lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki duży Milan słodziutki :) walcz i oddychaj dzielnie maluszku :)

Sigma lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja cały czas patrzę na Milana i nie mogę uwierzyć, że i w moim brzuchu też mieszka taka duża istotka, gdzie ona się tam biedna mieści? :P

Dokładnie wczoraj miałam tak samo... tak popatrzyłam na brzuszek i sobie pomyślałam gdzie tu się mieści taka żywa istotka =)
    W ogóle jak się bardziej zastanawiam to myślę jakie to jest niesamowite, ze w naszych brzuszkach jest żywy człowiek... który otwiera oczka, rusza raczkami i nóżkami i tam sobie tak żyje =)

Misi@ lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    I pomyśleć że i u nas takie cuda mieszkają :)

Maluszek super , sigma powiedz zdjecia tak przyciemnione czy mały Milan ma ciemniejsza karnacje ?
    <3
    Miał żółtaczkę fizjologiczna lekka jak wiele noworodków, ale już schodzi z tego co widzę. Generalnie jest niewiele ciemniejszy od mojej dłoni, a ja mam jasna raczej karnację :) tak chyba fotka wyszla

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    A tak poza tematem... wydaje mi się, albo już dość długo nic się nie odzywała Aldonaa... ktoś coś wie?
    może coś pisała, a przeoczylam...?

Jestem, jestem. Czytam w miare regularnie, ale mialam ostatnio jakiegos mega dola i jakos weny mi braklo.

Mialam dzis wizyte. Nasza mala "kruszynka" wazy 2660 g! Wszystko u niej dobrze :)
    Co do szyjki... Skrocila sie do 2.1 cm wiec sporo, a do tego coraz bardziej sie od wewnatrz otwiera. ( czyli te cholerne klucia akurat u mnie odbily sie na szyjce) Mimo tego luteine biore jeszcze przez 1.5 tyg a wytrzymac mamy jeszcze tylko 3 tygodnie, aby wkroczyc w ten 38 tydzien. Lekarz opowiedzial mi o tym jak mniej wiecej bedzie wygladal porod jakbysmy mieli sie juz nie zobaczyc, ale tak jak on tak i ja mamy nadzieje ze zobaczymy sie jeszcze na wizycie 24 sierpnia. Potem juz moze sie dziac co chce. Jest spore prawdopodobienstwo ze zobaczymy sie z Lilka jeszcze w sierpniu, najpozniej na poczatku wrzesnia <3
    Takze teraz przez 3 tygodnie bede w wiekszosci lezakowac. Torby spakowane, ciuszki poprane...
    Mimo tej glupiej szyjki wizyta poprawila mi troche humor. A jak sie dowiedzialam ze mala ma 2600-2700 to juz wogole banan na buzi :)

Sigma, Kucykowa, Wonderland, Staraczka23, adzia, .ona., Misi@, agatka196, snoopy_etka, Czarna_88, Carolline, skabarka, chabasse lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma synus jest sliczny i bardzo dzielny!

Sigma lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldona bardzo sie ciesze, że wrocilas bo już się zaczynalam o Ciebie martwić =)

Ta Twoja kruszynka to z tego co widzę już wcale nie taka kruszynka... ale to bardzo dobrze, tym bardziej ze tak jak piszesz ta szyjka się skraca ...
    Teraz dołączysz do grzecznie leżących w domach i na pewno wytrzymacie spokojnie do września =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma fajowy synuś!

Sigma, adzia lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ktore sa na luteinie:
    luteina 100 2x2 to nie za duza dawka?

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Nie myśl za dużo, widać tyle potrzeba. Ja brałam na początku ciąży 2x100 Luteiny plus 3xDuphaston.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:

Ja mam 50 2x2... ogolnie to mialam miec 100 2x1, ale przestali ja refundowac dlatego biore 50 w podwojnej dawce... lekarze sie znaja, wiec spokojnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:46

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biore 50 mg raz dziennie dopochwowo na noc.

• .ona. Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny. Nie bede myslec za duzo - racja :). Mam brac od dzis do terminu.

‹‹ 1833 1834 1835 1836 1837 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ