Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anitka dostalam z brzoskwiniami, choc myslalam o sliwkach, ale ttez sa pyszne
Sigma, chyba kazda z nas zapamieta Milanka jako nasze wspolne dzieciatko bo pierwsze!!!! jej, juz mialas na raczkach, wzruszam sie... jeszcze tylko te rury zabiora i z górki!
Skarbka dobrze ze sytuacja opanowaanaSigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy po USG
Helenka waży 2056g, wszystkie parametry w normie, główka trochę do przodu, nogi ponoć długie
a z ciekawostek STOPA 6cm
Staraczka23, Kasiarzynka, Sigma, Gusiak, adzia, aldonaa, Wonderland, diatomka, Misi@, agatka196, Lilla My, Czarna_88, easymum lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:Mój dzielny i najpiękniejszy syn!!!
co chwile sie wzruszam i rozklejam... Ze szczęścia
Nie dziwie się, my się tutaj wszystkie ciotki rozklejamy nad zdjęciami Milana ... a co dopiero Ty, mamusiaSigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny2510 wazy. Tyle ze teraz waga nie jest dobrym wyznacznikiem, bo ciągle dostaje leki w kroplowkach które waza sporo w porównaniu z takim małym cialkiem
także czy i ile stracił albo przybrał będzie bardziej miarodajne jak zejdzie z kroplowek i będzie na cycu
-
la_lenka wrote:Ja cały czas patrzę na Milana i nie mogę uwierzyć, że i w moim brzuchu też mieszka taka duża istotka, gdzie ona się tam biedna mieści?
Dokładnie wczoraj miałam tak samo... tak popatrzyłam na brzuszek i sobie pomyślałam gdzie tu się mieści taka żywa istotka
W ogóle jak się bardziej zastanawiam to myślę jakie to jest niesamowite, ze w naszych brzuszkach jest żywy człowiek... który otwiera oczka, rusza raczkami i nóżkami i tam sobie tak żyjeMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:I pomyśleć że i u nas takie cuda mieszkają
Maluszek super , sigma powiedz zdjecia tak przyciemnione czy mały Milan ma ciemniejsza karnacje ?
tak chyba fotka wyszla
-
Gusiak wrote:A tak poza tematem... wydaje mi się, albo już dość długo nic się nie odzywała Aldonaa... ktoś coś wie?
może coś pisała, a przeoczylam...?
Jestem, jestem. Czytam w miare regularnie, ale mialam ostatnio jakiegos mega dola i jakos weny mi braklo.
Mialam dzis wizyte. Nasza mala "kruszynka" wazy 2660 g! Wszystko u niej dobrze
Co do szyjki... Skrocila sie do 2.1 cm wiec sporo, a do tego coraz bardziej sie od wewnatrz otwiera. ( czyli te cholerne klucia akurat u mnie odbily sie na szyjce) Mimo tego luteine biore jeszcze przez 1.5 tyg a wytrzymac mamy jeszcze tylko 3 tygodnie, aby wkroczyc w ten 38 tydzien. Lekarz opowiedzial mi o tym jak mniej wiecej bedzie wygladal porod jakbysmy mieli sie juz nie zobaczyc, ale tak jak on tak i ja mamy nadzieje ze zobaczymy sie jeszcze na wizycie 24 sierpnia. Potem juz moze sie dziac co chce. Jest spore prawdopodobienstwo ze zobaczymy sie z Lilka jeszcze w sierpniu, najpozniej na poczatku wrzesnia
Takze teraz przez 3 tygodnie bede w wiekszosci lezakowac. Torby spakowane, ciuszki poprane...
Mimo tej glupiej szyjki wizyta poprawila mi troche humor. A jak sie dowiedzialam ze mala ma 2600-2700 to juz wogole banan na buziSigma, Kucykowa, Wonderland, Staraczka23, adzia, .ona., Misi@, agatka196, snoopy_etka, Czarna_88, Carolline, skabarka, chabasse lubią tę wiadomość
-
Aldona bardzo sie ciesze, że wrocilas bo już się zaczynalam o Ciebie martwić
Ta Twoja kruszynka to z tego co widzę już wcale nie taka kruszynka... ale to bardzo dobrze, tym bardziej ze tak jak piszesz ta szyjka się skraca ...
Teraz dołączysz do grzecznie leżących w domach i na pewno wytrzymacie spokojnie do września -
.ona. wrote:Dziewczyny, ktore sa na luteinie:
luteina 100 2x2 to nie za duza dawka?
Ja mam 50 2x2... ogolnie to mialam miec 100 2x1, ale przestali ja refundowac dlatego biore 50 w podwojnej dawce... lekarze sie znaja, wiec spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:46
-
nick nieaktualny