Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez biore 2x2po 50.
Sigma gratuluje kangurowania:)
Lady daj znac jak po wizycie.
Ostatnio mam przeczucie, ze urodze po terminie, ale pewnie dlatego, ze moja mama rodzila po terminie i moja siostra tez. A to podobno enetycznie. Ale i tak na wszelki wypadek odpoczywam
-
U mnie też luteina 2x2 50... ale tak jak mówią dziewczyny, nie ma co się zastanawiać.... lekarze wiedzą co robią i skoro tak przepisać to widocznie tak trzeba brać

Właśnie zjadłam obiadek.... młode ziemniaczki, jajo sadzone i mizeria... pyszota
-
Sigma super wieści! Milanek
- brak mi słów z wzruszenia, jest kochaniutki 
Gratuluję udanych wizyt
My dziś zrobiłyśmy maraton i nogi wchodzą mi do dupy
. Ale dumna kupiłam sobie 2 sukienki- jedna dałam do krawcowej by skrócić, kupiłam biustonosz i koszule nocna. Zadowolona wróciłam
teraz grzecznie odpoczywam
-
Ja też zaczęłam myśleć, że urodzę po terminie. Moja mama zawsze rodziła po terminie, a siostra dwójkę dzieci w dniu terminu.
Sigma Milanek jest śliczny:) Trzymam kciuki żeby rurki już nie wróciły. Tak bardzo bym chciała przytulić mojego skarba. To musi być wspaniałe uczucie:)
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:

Moje słoneczko nadal bez rurek!!!
Piękny!

A ja wróciłam od ginekologa, szyjkę mam krótką otwartą, skurcze na poziomie 60% powiedziała że jak nie będę leżeć, czy siedzieć przed kompem to urodzę na dniach
Nancy87, Gusiak, Czarna_88, diatomka, diatomka, easymum lubią tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Lady potwierdziła rozwarcie na 2 cm? Jejku to już tak blisko:)
Mam już 3
paluchy i szyjkę skróconą w pełni coś takiego, te bóle łechtaczki to to że główkę mam już bardzo nisko
Więc jutro uderzam w kolejny 2 godzinny spacer
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 19:34
Nancy87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Lady tylko za daleko nie odchodz, żebyś gdzieś po jakiś parkach nie zaczęła rodzic

Swoją drogą podoba mi się ta teoria o tym kiedy sie rodzi ... moja mama obiekt ciążę miała przenoszone, wiec taka teoria daje mi nadzieje, że spokojnie uda mi się doczekać to terminu
Lady Savage, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
kurcze Lady leż, a nie śpiesz się niech jeszcze do tego 38 tygodnia poczeka
aaa ale wam zazdroszczę , a już bym chciała małego tulić, ale niech jeszcze posiedzi w brzuszku. Też coraz bardziej myślę , ze urodzę po terminie, choć moja mama urodziła nas 3 w terminie, a siostra hmm nieplanowaną cesarkę miała więc nie wiem jakby urodziła, czy w terminie czy po.
-
Poszłam do wc bo tak mi się chciało i powiem wam , że tak ze mnie chlusnęło, ze do tej pory zastanawiam się czy to możliwe, że ja tak sikałam czy to były wody i tak się zastanawiam nad tym teraz. Ale wydaję mi się , że tak mi się siusiu chciało a leciało jak z kranu
-
anulka20 wrote:kurcze Lady leż, a nie śpiesz się niech jeszcze do tego 38 tygodnia poczeka
aaa ale wam zazdroszczę , a już bym chciała małego tulić, ale niech jeszcze posiedzi w brzuszku. Też coraz bardziej myślę , ze urodzę po terminie, choć moja mama urodziła nas 3 w terminie, a siostra hmm nieplanowaną cesarkę miała więc nie wiem jakby urodziła, czy w terminie czy po.
38
jest w czwartek
-
Lady Savage wrote:Mam już 3
paluchy i szyjkę skróconą w pełni coś takiego, te bóle łechtaczki to to że główkę mam już bardzo nisko
Więc jutro uderzam w kolejny 2 godzinny spacer 
Widze, ze Ci sie spieszy. Ja bym przed pelnym 38tc nie wyganiala dziecka na sile.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny