Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez biore 2x2po 50.
Sigma gratuluje kangurowania:)
Lady daj znac jak po wizycie.
Ostatnio mam przeczucie, ze urodze po terminie, ale pewnie dlatego, ze moja mama rodzila po terminie i moja siostra tez. A to podobno enetycznie. Ale i tak na wszelki wypadek odpoczywam -
U mnie też luteina 2x2 50... ale tak jak mówią dziewczyny, nie ma co się zastanawiać.... lekarze wiedzą co robią i skoro tak przepisać to widocznie tak trzeba brać
Właśnie zjadłam obiadek.... młode ziemniaczki, jajo sadzone i mizeria... pyszota -
Sigma super wieści! Milanek
- brak mi słów z wzruszenia, jest kochaniutki
Gratuluję udanych wizyt
My dziś zrobiłyśmy maraton i nogi wchodzą mi do dupy. Ale dumna kupiłam sobie 2 sukienki- jedna dałam do krawcowej by skrócić, kupiłam biustonosz i koszule nocna. Zadowolona wróciłam
teraz grzecznie odpoczywam
-
Ja też zaczęłam myśleć, że urodzę po terminie. Moja mama zawsze rodziła po terminie, a siostra dwójkę dzieci w dniu terminu.
Sigma Milanek jest śliczny:) Trzymam kciuki żeby rurki już nie wróciły. Tak bardzo bym chciała przytulić mojego skarba. To musi być wspaniałe uczucie:)Misi@, Sigma lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:
Moje słoneczko nadal bez rurek!!!
Piękny!
A ja wróciłam od ginekologa, szyjkę mam krótką otwartą, skurcze na poziomie 60% powiedziała że jak nie będę leżeć, czy siedzieć przed kompem to urodzę na dniachNancy87, Gusiak, Czarna_88, diatomka, diatomka, easymum lubią tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Lady potwierdziła rozwarcie na 2 cm? Jejku to już tak blisko:)
Mam już 3paluchy i szyjkę skróconą w pełni coś takiego, te bóle łechtaczki to to że główkę mam już bardzo nisko
Więc jutro uderzam w kolejny 2 godzinny spacer
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 19:34
Nancy87, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Lady tylko za daleko nie odchodz, żebyś gdzieś po jakiś parkach nie zaczęła rodzic
Swoją drogą podoba mi się ta teoria o tym kiedy sie rodzi ... moja mama obiekt ciążę miała przenoszone, wiec taka teoria daje mi nadzieje, że spokojnie uda mi się doczekać to terminuLady Savage, Misi@ lubią tę wiadomość
-
kurcze Lady leż, a nie śpiesz się niech jeszcze do tego 38 tygodnia poczeka
aaa ale wam zazdroszczę , a już bym chciała małego tulić, ale niech jeszcze posiedzi w brzuszku. Też coraz bardziej myślę , ze urodzę po terminie, choć moja mama urodziła nas 3 w terminie, a siostra hmm nieplanowaną cesarkę miała więc nie wiem jakby urodziła, czy w terminie czy po.
-
Poszłam do wc bo tak mi się chciało i powiem wam , że tak ze mnie chlusnęło, ze do tej pory zastanawiam się czy to możliwe, że ja tak sikałam czy to były wody i tak się zastanawiam nad tym teraz. Ale wydaję mi się , że tak mi się siusiu chciało a leciało jak z kranu
-
anulka20 wrote:kurcze Lady leż, a nie śpiesz się niech jeszcze do tego 38 tygodnia poczeka
aaa ale wam zazdroszczę , a już bym chciała małego tulić, ale niech jeszcze posiedzi w brzuszku. Też coraz bardziej myślę , ze urodzę po terminie, choć moja mama urodziła nas 3 w terminie, a siostra hmm nieplanowaną cesarkę miała więc nie wiem jakby urodziła, czy w terminie czy po.
38jest w czwartek
-
Lady Savage wrote:Mam już 3
paluchy i szyjkę skróconą w pełni coś takiego, te bóle łechtaczki to to że główkę mam już bardzo nisko
Więc jutro uderzam w kolejny 2 godzinny spacer
Widze, ze Ci sie spieszy. Ja bym przed pelnym 38tc nie wyganiala dziecka na sile.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny