Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżulus wyspać, haha chyba wyśpię się jak dziecko będzie przesypiało noce
bo teraz ni huhu a jeszcze mały ma swoje godziny kopania zauważyłam. Dokładnie te upały nas wykończą, ale bliżej niż dalej. Lady ty powinnaś troszkę przystopować, no dobrze chce wychodzić, ale wiesz doskonale kochana , że zuzia pcha się na świat to zamiast leżeć ile się da to jeszcze spacerujesz sobie 2 godziny zamiast leżeć w domu i czekać czy się rozwinie.
-
Dla mnie szyjka krótka i rozwarcie na 3cm w 36tc jest powodem do leżenia a nie do cieszenia się i uskuteczniania spacerów.
Ale spoko niech każda robi co chce bo zaraz będzie że znowu najazd jest na jedną osobę. Tyle że na sierpniówkach widać że maja takie samo zdanie jak my -
Tym razem będę bronić Lady - jeśli lekarze określili, że poród teraz jest już bezpieczny, to niech spaceruje. Od razu to porodu nie wywoła. Przypominam nieodpowiedzialne zachowanie Sweet - nie porównujcie dziewczyn w tej chwili.
diatomka, Gusiak, Lady Savage lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:ale pozwolili mi pić herbatkę, 2 lekarzy, po za tym oboje mówili że ona nie przyśpiesza porodu, tylko pomaga w porodzie. Jakby jakieś były przeciwwskazania to bym nie piła.
lady a lekarz kazał ci leżeć czy powiedział, że masz normalnie funkcjonować? -
Lady skoro lekarz twój pozwolił Ci spacerować itp to korzystaj
w koncu lekarze wiedzą co robią i mówią
Ja właśnie wcielam dwa hot dogi domowej robotypycha były
I znowu noc spędzam sama z moją sunia bo mąż na służbę pojechał i tak cały tydzień -
Zaczęłam pakować swoją torbę do szpitala (ale dla małej trzeba tylko pampersy + chusteczki, więc to dam radę nawet ze skurczami złapać). Brakuje mi jeszcze kilku rzeczy, ale i tak sukces, zrobiłam duży krok do przodu
KathleenPL, snoopy_etka, skabarka lubią tę wiadomość
-
A ja dalej wszystkie potrzebne rzeczy do szpitala mam w szafie i nie umie tego spakować do torby hehe muszę w koncu się zmobilizować
-
nick nieaktualnyDziewczyny proszki lovela są jakieś zależne od miesięcy dziecka ? Mama mi coś mowila zebym patrzyła na to jak będę kupować i teraz widzę że jest różowy na zdjęciu a w necie niebieski i niewiem czy to do kolorów i białych czy zależne od wieku dziecka . Ogarnia któraś?
Pytam bo mąż by kupil jutro na powrocie z pracy a pewnie nie bedzie wiedzial o co chodzi -
nick nieaktualny
-
Dzuls mi tez pare dni braklo do pelnego 36 tyg, ale maly mial przepukline pachwinowa i pepokowa, mega zeza, brak odruchu ssania,i zoltaczke,. Operowany na przepukline byl jak mial 15 mcy. Zaczal chodzic w wieku 16 mcy, mowic jak mial 3 lata i 8 mcy.
Generalnie mial bardzo slabe miesnie wg mnie.
Ale skoro u LADY LOZYSKO 3stopnia to ja bym za przeproszeniem miala sra...ie. -
nick nieaktualny