Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Aldonaaa ma dziś wizytę na 15.20 wiec pewnie siedzi w kolejce
Laski mam mega niusa!!! Kangurowalam małego!odlaczyli go, póki co oczywiście na próbę, zobaczymy ile wytrzyma bez maszyny (jak zacznie sie męczyć to go podłącza znowu). To najcudowniejsze pod słońcem uczucie moc przytulic własne dziecko!!! Juz zrobiono echo serca, przewód tętniczy się zamyka powoli - jeszcze nie całkiem, ale jego średnica bardzo sie zmniejszyła wiec zamyka sie
zjadł 20 ml przy mnie
niestety dozoladkowo, żeby już go nie przemeczyc ssaniem, bo jadł uwaga: godzinę wcześniej
)))) tez 20
Sigma rewelacyjnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjulita wrote:Staraczka właśnie miałam zapytać jak ci sos wyszedł bo sama często robię z serków, ale nie martw się że jakby przesolony bo serki topione same w sobie są słone i to przez to
Nie pomyslalamm o tych serkach i soli wsypalam , niech małż wraca szybko bo podchodzę i wyjadam ten sos haha
Paulinek ja wezmę 27sztuk zerowek bo znalazlam w biedrze -
nick nieaktualny
-
Kasiarzynka wrote:Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Zobaczymy co jutro powie diabetolog. BTW cukier po godzinie po zjedzeniu na drugie śniadanie jednego zielonego ogórka (tak ło, nie byłam głodna) 132 - przesada
.
Miała któraś pobierany GBS? Gin dziś dała mi nr tel do szpitala abym się umówiła na pobranie za 2 tygodnie - ja myślałam że to jest refundowane a muszę 35 zł zapłacić (a jak wyjdzie dodatni, to dopłacić drugie tyle za coś tam). Poza tym już wiem, czemu ZUS wstrzymał mi zasiłek znów - mam podwójne nazwisko a na L4 było tylko jedno. Widać po peselu nie mogli stwierdzić, że ja to ja.
Sigma, świetne wieści!!!
Ja miałam pobierany i pomimo refundowania ;/ skierowania musiałam zapłacić 27 zł.