Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanula1990 wrote:U nas wychodzi mniej wiecej 250 zł za dziecko w żłobku(pobyt +wyżywienie)wiec nie ma tragedi no ale lipa z miejscami za to na 20 tys. miasto jest 22 miejsca
Jakby nie było opłacałoby mi sie wrócić do pracy zawsze to 1700 zostało by na czysto w buzdzecie domowym...
Co do cukrzycy to tak wiekszosc lekarzy mówi o rozwiazaniu zaraz po 36 tc dla bezpieczenstwa dziecka i szczerze mówiąc byłabym zadowolona bo boje sie o Krzysia,ponieważ cukrzyce miałam zdiagnozowaną jeszcze przed ciążą...36tc hmm moze udałoby mi sie zmieścić w końcówce sierpnia
A poważnie to najwazniejsze zeby dziecko było w pełni rozwiniete wtedy będe na luzie czekać na poród
no właśnie ja wyedytowałam post...bo źle spojrzałam;p stawka 1,32 zł za godzinę a powyżej 10h 13,20 za godzinę;p więc też tragedii nie ma;) ale czekam na maila z odpowiedzią o przyjęciach -
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Ja nie muszę mieć mięsa, ale już obiadu na słodko właściwie nie akceptuje.
Carolline lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Lady cukrzycowe mamy mają rozwiązanie ciąży od 36 albo 38 tygodnia .
Jak lekarz tak mowi jak piszesz to pij sobie herbatkę , wgl dobra jest z tych liści?
tak piję, kazał mi pić 2 razy na dzień więc piję sobie, mnie się kazał zgłosić właśnie za 2 tyg jak nic nie ruszy. -
Staraczka23 wrote:Co robicie na obiad ?
Mnie naszlo makaron z sosem serowym , sos zwykle kupny był ale z racji że straciłam ochotę na sereki topione a mam w lodówce dwa to pierwszy raz zrobie jakiś własny zamiast placic za ten z proszku
Ja mam kalafiorową zupę potem rybę i ziemniaczki i szpinakCarolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie nawet znośnie. Ciepło jest, ale daje żyć. Nie ma prawie wcale słońca i to pewnie dzięki temu, nawet klimy jeszcze dziś nie odpaliłam. Chociaż boje się najbliższych dwóch tygodni - temperatury mają być do 39 stopni... A ja mam konieczne wyjazdy do Warszawy, nie wiem jak to przetrwam.
Mam nadzieje, że jak będzie pora rodzić to pogoda trochę zluzuje. -
U mnie w mieście to chyba w ogóle nie ma żadnego Państwowego żłobka, więc jeśli nie uda się, że mała od września po moim powrocie do pracy zajmie się moja mama to będziemy musieli liczyć się z miesięcznym wydatkiem ok. 700-800 zł na żłobek prywatny...
Chociaż póki co liczę na to, że wszystko się uda i będę mogła dziecko zostawiać z mamą
U mnie dziś ziemniaczki i sadzone jajko... jakoś ostatnio w ogóle nie mam ochoty nie mięso ... jadła bym cały czas owoce, nabiał i słodycze -
nick nieaktualny
-
Witajcie
ja właśnie wróciłam z zakupów. Wstąpiłam do sklepu Esotiq i mają tam wygodne i przede wszystkim ładne staniki do karmienia. Polecam
ja za swój płaciłam lekko ponad 70 zł. Wzięłam taki:
Wydawał mi się ogromny ale babeczka w sklepie powiedziała, że to i tak jeden z najmniejszych rozmiarów staników do karmienia i faktycznie, na ciele bardzo fajnie leży.Carolline, Lady Savage, karolcia87, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Witajcie
ja właśnie wróciłam z zakupów. Wstąpiłam do sklepu Esotiq i mają tam wygodne i przede wszystkim ładne staniki do karmienia. Polecam
ja za swój płaciłam lekko ponad 70 zł. Wzięłam taki:
Wydawał mi się ogromny ale babeczka w sklepie powiedziała, że to i tak jeden z najmniejszych rozmiarów staników do karmienia i faktycznie, na ciele bardzo fajnie leży.to do G (aktualnie) trochę mi brakuje;p
-
nick nieaktualnyU mnie tez nie ma zlobka. Myslalam nad tesciowa ale pare ostatnich sytuacji uswiadomilo mi ze to nie jest dobry pomysl. wiem ze nie bedzie respektowac naszych zalecen, nie przyzna sie ze dzieco matudzilo, plakalo etc. i bedzie starala sie udowodnic ze dziecku matka nie jest potrzebna.
Anitka mam od nich dwa staniki do karmienia i sa rewelacyjne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 13:52
-
Dzieki dziewczyny za zyczenia
Mowili ze po 20-stce czas szybciej leci a tu dopiero 23 stuknelo ..
U nas taaaki skwar az milochyba dlatego mi to nie przeszkadza bo i brzuszek nie jest jakis najwiekszy
Niunka chyba lubi taka pogode po mamusi bo jest niemozliwa,od rana non stop mi sie wyciaga
W domu jest zimno ze az gesia skorke mam i tak wychodze sie ogrzewac na taras
Sprawilam sobie prezent (dla corci) i zamowilam w koncu lozeczko takie jak chcialam i okazalo sie ze jest 30 km ode mnie ten sklep wiec w srode z siostra pojedziemy po nie, a no i cena chyba bardzo dobra bo za 400 zl lozeczko z materacem i posciel 6 elementow
-
nick nieaktualny
-
Paulinek wrote:o...a u mnie w Esotiqu mówili, że największy E...kłamcy;p
był też taki w kolorze niebieskim i chętnie bym go też kupiła ale niestety, brak mojego rozmiaru.