X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Teraz wiem ze klapki które wezmę po powrocie będą w koszu :D
    Ja mam wrażenie, ze po szpitalu to wszystko powinno w koszu wylądować;)
    A tak na serio to wiem, ze setki osob sika do morza, jeziora, po prysznicem we to żaden argument ;) ogólnie uważam, ze to niekulturalne i w sumie z szacunku do innych tego nie robię ;) w domu tez nie sikam pod prysznicem i gdzie indziej sie tez nie powinno :P

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:22

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po powrocie ze szpitala wszystko wrzucilam od razu do pralki, lacznie z torba w ktorej trzymalam rzeczy :P

relgzbmhh8tsviez.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które rodziły powiedzcie, że po porodzie szybko widać Bożenę:P Jak ja się usapałam przy goleniu. Niech ten brzuch już większy ne rośnie:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    te skarpetki, jestem nowa :3 uwielbiam
    sa teraz w smyku chyba za 4,90 widzialam:)

Lady Savage lubi tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Angela a ten profil, to zaklada sie tylko jak zus wyplaca a nie jak pracodawca?
    e
    Jesli chodzi o aplikacje zus pue to ja mam zalozone a pracuje na etacie i wszystko tam jest. Tzn swiadfzenia, zwolnienia czy decyzje. Ja jestem zadowolona, ze zalozylam, a zrobilam to przypadko bo bylam na jakies konferencji w zusie to przy okazji sobie zalozylam. Trwalo to 5 minut ;)

• PannaB Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    heheheeheheeh ale mnie to rozśmieszyło ,

ja tam też bedę lała w brodzik :P

a u nas nawet polozna mowila ze tak najlatwiej i ze jesli mamy trzymac i miec bolkade i cewnik to lepiej tak :P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20150804-212057.jpg

Moja Lenka strzeliła Focha. ☺
    Wszystko jest ok i moja kluseczka waży 3150gr

Czarna_88, 4me, .ona., la_lenka, agatka196, Kasiarzynka, Dominka92, KathleenPL, karolcia87, bento, Staraczka23, Gusiak, kasig, aldonaa, snoopy_etka, Nancy87, lila1983, trix, Misi@, easymum, magdalenkaihelenka, diatomka, Lilla My, przyszła mama, Wonderland, ZakręconaOna, Anitka201, skabarka, Sigma, Dżuls, Lady Savage, chabasse lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    a u nas nawet polozna mowila ze tak najlatwiej i ze jesli mamy trzymac i miec bolkade i cewnik to lepiej tak :P
    Super. Widac jestem wymiarajacym gatunkiem ;) trudno musze to przezyc- w tym temacie świata nie zmienię ;)

Moja polozna opowiedziała na SR historyjkę o Pani, ktora przyszła do porodu z robaczkami i sie nie przyznala ;) także jak widać caly przekrój mamy w szpitalach i trzeba to przeżyć :/
    Zmieniala lasce pościel przed obchodem ordynatorskim a tam robaczki.... Ok tylko owsiki- podobno łatwo sie lapie np dzieci z przedszkola często przynoszą... ale jako dorosla kobieta moglaby to zgłosić przed porodem- dla dobra innych i swojego dziecka przede wszystkim.... Blee ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia - swietne zdjecie, mina rowniez :)!

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • adzia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mówię Wam dziewczyny takie robiła miny jakby mamusi łaskę robiła że buzke pokazała. ☺

Dał mi jeszcze l4 do 24 sierpnia. Ale powiedział że nie gwarantuje czy się jeszcze spotkamy. Chyba że na porodowce.☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 21:36

Lady Savage lubi tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka minka czadowa :D super :)
    Ja mojej zdj buzki nie bede miala bo ani razu nie chciala raczek odslonic z niej ;)

adzia lubi tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia, super ta fotka. Wygląda już jak taki prawdziwy dzidziuś, jakby była na świecie <3

adzia lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia Jak na 36 tydzień to ładna waga :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:11

adzia lubi tę wiadomość

sRUqp2.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    Jaka minka czadowa :D super :)
    Ja mojej zdj buzki nie bede miala bo ani razu nie chciala raczek odslonic z niej ;)
    Tym ostatnio wiecznie siedział z głową między rękami i nogami więc świecił jedynie przyrodzeniem, ale buzia zasłonięta ;P

adzia lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    No mówię Wam dziewczyny takie robiła miny jakby mamusi łaskę robiła że buzke pokazała. ☺

Dał mi jeszcze l4 do 24 sierpnia. Ale powiedział że nie gwarantuje czy się jeszcze spotkamy. Chyba że na porodowce.☺
    Ale super fotka!!!
    Ja niestety nie mam żadnej takiej :(

adzia lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Tym ostatnio wiecznie siedział z głową między rękami i nogami więc świecił jedynie przyrodzeniem, ale buzia zasłonięta ;P

No moja pipcie wystawila na caly ekran a buzki za chiny nie pokazala :)

adzia lubi tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Jesli chodzi o aplikacje zus pue to ja mam zalozone a pracuje na etacie i wszystko tam jest. Tzn swiadfzenia, zwolnienia czy decyzje. Ja jestem zadowolona, ze zalozylam, a zrobilam to przypadko bo bylam na jakies konferencji w zusie to przy okazji sobie zalozylam. Trwalo to 5 minut ;)

przed chwilą założyłam konto na ZUS PUE (3min.) a jutro rano lecę do ZUS aby potwierdzić profil zaufany i dopytał się z obsłudze interesanta co z moimi zaległymi $$$ ;)

adzia! zazdroszczę fotki, obawiam się że moja młoda już nie pokaże mordeczki, tylko zadek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 21:48

adzia, Misi@ lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia hehe prawdziwy foszek :)

Lady jak tam skurcze ?

Wstałam z łóżka i mam taki pot gorący cała spocona , czuje sie jak bym od środka sie palila

adzia lubi tę wiadomość

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jejku ale mi nie dobrze :( ani mieta nie pomaga, ani rumianek co robic :(

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
‹‹ 1849 1850 1851 1852 1853 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ