Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Teraz wiem ze klapki które wezmę po powrocie będą w koszu
A tak na serio to wiem, ze setki osob sika do morza, jeziora, po prysznicem we to żaden argumentogólnie uważam, ze to niekulturalne i w sumie z szacunku do innych tego nie robię
w domu tez nie sikam pod prysznicem i gdzie indziej sie tez nie powinno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiatomka wrote:Angela a ten profil, to zaklada sie tylko jak zus wyplaca a nie jak pracodawca?
e -
Moja Lenka strzeliła Focha. ☺
Wszystko jest ok i moja kluseczka waży 3150grCzarna_88, 4me, .ona., la_lenka, agatka196, Kasiarzynka, Dominka92, KathleenPL, karolcia87, bento, Staraczka23, Gusiak, kasig, aldonaa, snoopy_etka, Nancy87, lila1983, trix, Misi@, easymum, magdalenkaihelenka, diatomka, Lilla My, przyszła mama, Wonderland, ZakręconaOna, Anitka201, skabarka, Sigma, Dżuls, Lady Savage, chabasse lubią tę wiadomość
-
PannaB wrote:a u nas nawet polozna mowila ze tak najlatwiej i ze jesli mamy trzymac i miec bolkade i cewnik to lepiej tak
trudno musze to przezyc- w tym temacie świata nie zmienię
Moja polozna opowiedziała na SR historyjkę o Pani, ktora przyszła do porodu z robaczkami i sie nie przyznalatakże jak widać caly przekrój mamy w szpitalach i trzeba to przeżyć
Zmieniala lasce pościel przed obchodem ordynatorskim a tam robaczki.... Ok tylko owsiki- podobno łatwo sie lapie np dzieci z przedszkola często przynoszą... ale jako dorosla kobieta moglaby to zgłosić przed porodem- dla dobra innych i swojego dziecka przede wszystkim.... Blee
-
No mówię Wam dziewczyny takie robiła miny jakby mamusi łaskę robiła że buzke pokazała. ☺
Dał mi jeszcze l4 do 24 sierpnia. Ale powiedział że nie gwarantuje czy się jeszcze spotkamy. Chyba że na porodowce.☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 21:36
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Dominka92 wrote:Jaka minka czadowa
super
Ja mojej zdj buzki nie bede miala bo ani razu nie chciala raczek odslonic z niejadzia lubi tę wiadomość
-
adzia wrote:No mówię Wam dziewczyny takie robiła miny jakby mamusi łaskę robiła że buzke pokazała. ☺
Dał mi jeszcze l4 do 24 sierpnia. Ale powiedział że nie gwarantuje czy się jeszcze spotkamy. Chyba że na porodowce.☺
Ja niestety nie mam żadnej takiejadzia lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Jesli chodzi o aplikacje zus pue to ja mam zalozone a pracuje na etacie i wszystko tam jest. Tzn swiadfzenia, zwolnienia czy decyzje. Ja jestem zadowolona, ze zalozylam, a zrobilam to przypadko bo bylam na jakies konferencji w zusie to przy okazji sobie zalozylam. Trwalo to 5 minut
przed chwilą założyłam konto na ZUS PUE (3min.) a jutro rano lecę do ZUS aby potwierdzić profil zaufany i dopytał się z obsłudze interesanta co z moimi zaległymi $$$
adzia! zazdroszczę fotki, obawiam się że moja młoda już nie pokaże mordeczki, tylko zadek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 21:48
adzia, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny