Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
KathleenPL wrote:Zazdroszcze, że wiesz juz jak ułożony... Ja nie wytrzymam do tego 11!!
u mnie gin dawał małe szanse na przekrecenie i był dzisiaj zaskoczony
bo ja codziennie powtarzalam do brzucha " Filip dzisiaj się obracamy jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś"
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
PannaB wrote:to tak jak ja 16,30
musimy za siebie trzymac kciuki,choc ja boje sie ze sie skonczy tym cc takie mam przeczucie
Anitka201 wrote:Myślę że iu Ciebie maluch się obróci lub już to zrobiłu mnie gin dawał małe szanse na przekrecenie i był dzisiaj zaskoczony
bo ja codziennie powtarzalam do brzucha " Filip dzisiaj się obracamy jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś"
-
diatomka wrote:Angela a ten profil, to zaklada sie tylko jak zus wyplaca a nie jak pracodawca?
Ja dzis spakowalam swoja torbe do szpitala, mam 6 podkladow na lozko, 2 paczki podpasek wielkkich, wode, gacie jednorazowe , nakladki na kibelek zeby usiasc, klapki , 4 pizamy, szlafrok, 2 reczniki, talerzyk, kubekk,sztucce, serwetki, kosmetyczka, gabka i plyn do naczyn.i tantum rosa.
Jak ogarne tzn popiore malej rzeczy to za tydz ja spakuje
w sumie to nie mam pojęcia jak to jest jak pracujesz , bo ja firmę prowadze , ale moze inne dziewczyny wiedzą -
a ja mam kontrole pessarową co dwa tyg , jutro nastepna wizyta , zobaczymy co powie , ale pewnie się ździwi jak mnie jutro zobaczy , bo dwa tygodnie temu na ostatniej wizycie na pożeggnanie mi powiedział , że już najprawdopodobniej się nie zoabczymy , heh a tu zonk
.ona., Lady Savage, aldonaa lubią tę wiadomość
-
Angelaa wrote:a ja mam kontrole pessarową co dwa tyg , jutro nastepna wizyta , zobaczymy co powie , ale pewnie się ździwi jak mnie jutro zobaczy , bo dwa tygodnie temu na ostatniej wizycie na pożeggnanie mi powiedział , że już najprawdopodobniej się nie zoabczymy , heh a tu zonk
Zonk i to podwójny. Angelainteresuje mnie jaki wózek kupiliście, masz zdjęcie, możesz wstawić
-
Angelaa wrote:a ja mam kontrole pessarową co dwa tyg , jutro nastepna wizyta , zobaczymy co powie , ale pewnie się ździwi jak mnie jutro zobaczy , bo dwa tygodnie temu na ostatniej wizycie na pożeggnanie mi powiedział , że już najprawdopodobniej się nie zoabczymy , heh a tu zonk
Kochana, przeciez Ty nawet do 30 tygodnia mialas noe dotrwac
Grzeczne te Twoje coreczki, ze sluchaja mamy i siedza jeszcze w brzuszku.KathleenPL lubi tę wiadomość
-
KathleenPL wrote:Moja ginka mówiła, że jak pierwsze się potrafiło ułożyć to i drugie będzie umiało. Ale ona naprawdę potrafi uspokoić człowieka. Chociaż ta Tymonowa pozycja to najgorszy stres dla mnie w tej ciąży. Tak to jakoś na luzie podchodzę do wszystkiego. Oby tylko nie było CC!
Ja sama odczułam moment przekrecania. Nie było to bolesne, ale czułam takie wypychanie w pachwinie jak nigdy wcześniej. Tyle, że u mnie od początku ciąży bida z czuciem ruchów, więc wykryłam zmianę. Pewnie jak dziecko jest bardzo ruchliwe to można przegapić. -
aldonaa wrote:Kochana, przeciez Ty nawet do 30 tygodnia mialas noe dotrwac
Grzeczne te Twoje coreczki, ze sluchaja mamy i siedza jeszcze w brzuszku.
Mama grzeczna, stosuje się do zaleceń lekarza i nie cuduje jak co niektóre to i dziewczynki grzecznie w brzuszku siedząaldonaa, .ona., snoopy_etka, karolcia87 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają
-
wózek taki , tylko że szaro różowy ,
jeszcze nie przyszedł , więc wstawiam link do sklepu z wózkiem
http://dino.sklep.pl/nowy/tako-jumper-duo-2015-2-spacerowki-2-gondole-2-foteliki-cabriofix-kurier-gratis-p-19136.html#boxdown
a brzuchol wstawie jutro , bo dzisiaj juz ciemno w domu a nie mam lampy w telefonieLady Savage, Staraczka23, MadziaRatMed, kasig, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Angelaa wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/62124748ce82.jpg '
o taki tylko ze róż z szarym
fajny, i taki jaki ja bym wzięła, chodzi mi o położenie gondol, bo widziałam nie raz takie cudaże ja nie wiem jak można tak dzieci wozi, np jedna gondola na drugiej, takie piętrowe
??
-
KathleenPL wrote:Ooo... Nakladki na kibel to w sumie dobry pomysł chociaż po porodzie to i tak najlepiej mi się sikało na stojąco pod prysznicem...
strasznie to nie fair w stosunku do kolejnych dziewczyn, które korzystają z prysznica i nieważne, ze w klapakach
P.S. Nie chciałam wcale polubić posta
-
4me wrote:Fuuuuuj byś sie nie przyznawala chociaż
strasznie to nie fair w stosunku do kolejnych dziewczyn, które korzystają z prysznica i nieważne, ze w klapakach
Poza tym... o ile dobrze pamiętam większość tak robiła, nawet na SR mówili, że tak jest na początku najwygodniej. No i co za różnica. I tak latasz się co chwilę podmywać, a tam takie rzeczy, że uwierz mi, sikanie to najmniej okropna sprawa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 20:55
-
4me wrote:Fuuuuuj byś sie nie przyznawala chociaż
heheheeheheeh ale mnie to rozśmieszyło ,
ja tam też bedę lała w brodzikKathleenPL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:Po prostu uprzedzam, że sikanie po porodzie wcale nie jest takie proste...
Poza tym... o ile dobrze pamiętam większość tak robiła, nawet na SR mówili, że tak jest na początku najwygodniej. No i co za różnica. I tak latasz się co chwilę podmywać, a tam takie rzeczy, że uwierz mi, sikanie to najmniej okropna sprawa...
Teraz wiem ze klapki które wezmę po powrocie będą w koszuCarolline lubi tę wiadomość
-
Hehe zobaczcie na mapki pogodowe- pomorskie zaprasza wszystkich, którzy nie lubią upalow i lubią tlumy na plażach
http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,18488235,dzis-bylo-ci-goraco-bedzie-gorzej-kulminacja-w-weekend.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=CzolkaIImg
Swoja droga dzis przetrwalam dzień bez odczuwania jakichkolwiek upalow- najpierw klimatyzowane urzedy, pozniej auto z klima a pozniej nasza nowe mieszkanko- stwierdzam, ze brak słońca z rana to jednak dobra sprawa- bylo chlodno i przyjemnie przez caly dzień. Wieczorem wróciliśmy do,naszego obecnego M- wschodnio- południowego i czuć roznice. Nóżki jz pulsują a tylko siedzę i nic nie robię