X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, u mnie ogolenie samego spojenia graniczy z cudem, a im dalej w las, tym ciemniej, że tak powiem. Ani nie jestem w stanie się zgiąć, ani sięgnąć, nic nie widzę, mimo lusterka. OMG, to będzie wyczyn, jak mi się to uda.

8pdp47e.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja biorę elektryczną męża i lecę na ślepo. Troche jednego dnia, trochę drugiego... i jakoś to będzie.

Dżizas... otworzyłam okno bo myślałam, że jak wieczór to jakikolwiek chłód będzie. Zero przewiewu! Idę chyba umierać w wannie bo to jest nie do wytrzymania...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za odpowiedzi :) właśnie poszłam po całości z kremem do depilacji do miejsc intymnych bo jutro mam badanie GBS więc chce być cała gładka, ale czuję że podrażniłam sobie wargi sromowe - piecze, nie wiem od czego to zależy bo raz jest podrażnienie a raz nie ma (a krem ten sam) na szczęście po nocy przechodzi. kurcze podziwiam jak ktoś niżej goli się maszynką bo aż boli jak pomyślę o ostrych odrastających włoskach, po kremie całe szczęście nie ma żadnego kłucia :) oki czyli trzeba być przygotowaną z depilacją na zero po całości :)

Kathleen a jak ogolisz się niżej maszynką elektryczną to odrastające włoski nie kłują?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 21:47

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jakoś od maszynki mnie tak nie swedzi wszystko i nie kuje jak od zwykłych...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam jadę na ślepo tak daleko jak sięgnę. A potem R robi kontrolę. Lusterko juz tez mi nie pomaga :-D
    Julita a co za krem używasz?

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też lecę na ślepo ale jednorazowką, jeśli robię to w miarę systematycznie to odrastające włoski nie kłują i nie wrastają, gorzej jak sobie odpuszczę na dłużej, dlatego dziś już rozpoczęłam i będę kontynuować co kilka dni do porodu, tak żeby potem nie było niemiłych dolegliwości

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to kusi zrobienie depilacji po całości, najlepiej pastą cukrową, bo trochę mniej boli. Był by spokój na długo, nie musiałabym o tym myśleć ze skurczami. Ale się jednak nie zdecyduję, jeszcze urodzę z bólu ;)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba zdejmę swoje lustro ze ściany . Jakieś 1.5 m x 1 m i w rozkroku na nim stanę bo inaczej sobie tego nie wyobrażam :P
    Albo wejdę do jakiegoś pokoju luster żeby z każdej strony siebie widzieć. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 22:05

Lilla My, Dżuls, agatka196, Kasiarzynka, Gusiak, snoopy_etka lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przeczytałam wszystko i idę spać, nie wiem jak się nazywam. Melduję, że torba spakowana, ostatnia wizyta, przed porodem, u rodziców (40km) w sobotę,na wtorek umówiona fryzjerka, a potem leżę i czekam ☺na poród.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 22:12

Dżuls lubi tę wiadomość

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie ;)
    Maly troche nas wystraszyl, bo spal i ciezko bylo mu sprawdzic serduszko. Potem nam gin pokazal jak rusza brzuszkiem w czasie polykania. Wygladalo to jakby oddychal ;) Tetno mial 128 i wazy 2554g ladnie przybral. Ja niestety puchne i ciezko mi bylo dzis w butach, oj ciezko. Co do cisnienia mam mierzyc dwa razy dziennie, po 15 minutach od momentu jak odpoczne. Szyjka sie znow troche skrocila, ale tragedi nie ma na tym etapie,rozwarcie na opuszek palca.
    Za dwa tyg kontrola. A i pobral mi gbs i zapisal luteine plus jakies leki bo mam znow jakas infekcje ;/
    Dzis maz kupil baze pod fotelik...on kupuje tego rodzaju sprzety. Kupil wozek, lozeczko, fotelik,materacyk itp a ja ciuszki , kosmetyki, ksiazeczki...mamy podzial ;)

kasig, .ona., Gusiak, aldonaa, snoopy_etka, karolcia87, Anitka201 lubią tę wiadomość

• julita Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Ja tam jadę na ślepo tak daleko jak sięgnę. A potem R robi kontrolę. Lusterko juz tez mi nie pomaga :-D
    Julita a co za krem używasz?

krem do depilacji miejsc intymnych i miejsc wrażliwych perfecta ale stosowałam też veet, naturia i każdy działa w zasadzie tak samo, po około 5-10 minutach od nałożenia wystarczy zmyć wodą a wszystkie włoski wypadają i zostawiają gładziutką skórę, jedyną wadą jaką widzę w tych kremach to że jednak podrażniają czasem wargi i taki stan utrzymuje się do kilku godzin, ale ogromną zaletą jest to że włoski odrastają miękkie i nie kłują :) no i wystarcza na około 10 aplikacji na krocze :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 22:13

agatka196, Gusiak lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Ja chyba zdejmę swoje lustro ze ściany . Jakieś 1.5 m x 1 m i w rozkroku na nim stanę bo inaczej sobie tego nie wyobrażam :P
    Albo wejdę do jakiegoś pokoju luster żeby z każdej strony siebie widzieć. :)
    Aldona toż to szpagat przy takim lustrze można zrobić :-P

aldonaa, Kucykowa lubią tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Aldona toż to szpagat przy takim lustrze można zrobić :-P

Jak bedzie trzeba to i szpagat zrobię. :D Bo takim małym lustereczkiem to ja sobie ewentualnie pryszcza moge poszukać :P

agatka196, .ona. lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • AniaM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze poczytać o tym kremie perfect bo który bym nie brała to zawsze pisali żeby nie używać do miejsc intywnych,mężczyźni mają łatwiej ja swojemu kupuje bielende i wszystkie włosy ładnie schodzą nawet tam :)

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • la_lenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę ręcznik na łóżko, stołowe lusterko powiększające i jazda, bez problemu daję radę.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie gole bez lusterka tylko macam sie cala czy jest gladko :D

relgzbmhh8tsviez.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tam na dole wylazły teraz takie żyły, że boję się golenia po omacku. Zatnę się gdzieś i potem cholera nie zatamuję, bo żyły są grube i dość płytko pod skórą. Po porodzie podobno mają zniknąć, ale cholera je wie.

8pdp47e.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika czy ty czytałaś ze śniło mi się, że urodziłaś 3ch chłopców?

• kasig Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też bez lusterka, pod prysznicem, do skutku aż jest gładko :)

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam gole się na ślepo :-P

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
‹‹ 1881 1882 1883 1884 1885 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ