Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dlatego ja biorę elektryczną męża i lecę na ślepo. Troche jednego dnia, trochę drugiego... i jakoś to będzie.
Dżizas... otworzyłam okno bo myślałam, że jak wieczór to jakikolwiek chłód będzie. Zero przewiewu! Idę chyba umierać w wannie bo to jest nie do wytrzymania...
-
dzięki za odpowiedzi
właśnie poszłam po całości z kremem do depilacji do miejsc intymnych bo jutro mam badanie GBS więc chce być cała gładka, ale czuję że podrażniłam sobie wargi sromowe - piecze, nie wiem od czego to zależy bo raz jest podrażnienie a raz nie ma (a krem ten sam) na szczęście po nocy przechodzi. kurcze podziwiam jak ktoś niżej goli się maszynką bo aż boli jak pomyślę o ostrych odrastających włoskach, po kremie całe szczęście nie ma żadnego kłucia
oki czyli trzeba być przygotowaną z depilacją na zero po całości
Kathleen a jak ogolisz się niżej maszynką elektryczną to odrastające włoski nie kłują?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 21:47
-
ja też lecę na ślepo ale jednorazowką, jeśli robię to w miarę systematycznie to odrastające włoski nie kłują i nie wrastają, gorzej jak sobie odpuszczę na dłużej, dlatego dziś już rozpoczęłam i będę kontynuować co kilka dni do porodu, tak żeby potem nie było niemiłych dolegliwości
-
Ja chyba zdejmę swoje lustro ze ściany . Jakieś 1.5 m x 1 m i w rozkroku na nim stanę bo inaczej sobie tego nie wyobrażam
Albo wejdę do jakiegoś pokoju luster żeby z każdej strony siebie widzieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 22:05
Lilla My, Dżuls, agatka196, Kasiarzynka, Gusiak, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przeczytałam wszystko i idę spać, nie wiem jak się nazywam. Melduję, że torba spakowana, ostatnia wizyta, przed porodem, u rodziców (40km) w sobotę,na wtorek umówiona fryzjerka, a potem leżę i czekam ☺na poród.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 22:12
Dżuls lubi tę wiadomość
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
nick nieaktualnyJa juz po wizycie
Maly troche nas wystraszyl, bo spal i ciezko bylo mu sprawdzic serduszko. Potem nam gin pokazal jak rusza brzuszkiem w czasie polykania. Wygladalo to jakby oddychalTetno mial 128 i wazy 2554g ladnie przybral. Ja niestety puchne i ciezko mi bylo dzis w butach, oj ciezko. Co do cisnienia mam mierzyc dwa razy dziennie, po 15 minutach od momentu jak odpoczne. Szyjka sie znow troche skrocila, ale tragedi nie ma na tym etapie,rozwarcie na opuszek palca.
Za dwa tyg kontrola. A i pobral mi gbs i zapisal luteine plus jakies leki bo mam znow jakas infekcje ;/
Dzis maz kupil baze pod fotelik...on kupuje tego rodzaju sprzety. Kupil wozek, lozeczko, fotelik,materacyk itp a ja ciuszki , kosmetyki, ksiazeczki...mamy podzialkasig, .ona., Gusiak, aldonaa, snoopy_etka, karolcia87, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Ja tam jadę na ślepo tak daleko jak sięgnę. A potem R robi kontrolę. Lusterko juz tez mi nie pomaga
Julita a co za krem używasz?
krem do depilacji miejsc intymnych i miejsc wrażliwych perfecta ale stosowałam też veet, naturia i każdy działa w zasadzie tak samo, po około 5-10 minutach od nałożenia wystarczy zmyć wodą a wszystkie włoski wypadają i zostawiają gładziutką skórę, jedyną wadą jaką widzę w tych kremach to że jednak podrażniają czasem wargi i taki stan utrzymuje się do kilku godzin, ale ogromną zaletą jest to że włoski odrastają miękkie i nie kłująno i wystarcza na około 10 aplikacji na krocze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 22:13
agatka196, Gusiak lubią tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Ja chyba zdejmę swoje lustro ze ściany . Jakieś 1.5 m x 1 m i w rozkroku na nim stanę bo inaczej sobie tego nie wyobrażam
Albo wejdę do jakiegoś pokoju luster żeby z każdej strony siebie widzieć.aldonaa, Kucykowa lubią tę wiadomość