X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

Noc do bani... gorąco, niewygodnie, budziłam się milion pięćset razy a to do toalety, a to bolaly mnie biodra... no tragedia...

Gdyby nie to, ze dziś piątek... początek naszego 35 tygodnia to pewnie wstalabym z lekka wkurzona, a tak jakoś mi lżej... kolejny tydzień za nami! ♥

Dodatkowo dziś mamy wizytę, a ze dopiero o 12.30 to sprobuje może się jeszcze troszkę zdrzemnac co by nie latać od samego rana i troszkę odciążyć te moje biedne kosteczki...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Kiedys sie balam i stosowalam kremy ale to byla tragedia - musialam szorowac ta plastikowa lopatka, ktora zbiera krem po skórze a i tak nie usuwaly wszystkiego...

nie dziwię się że nie udawało ci się usunąć wszystkiego dołączoną łopatką - nie używa się jej przy depilacji bożeny, wszystkie włoski można elegancko zdjąć ręką przy okazji prysznica :D łopatka dobra jest na nogi, ręce, pachy

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia my nasza odrobaczamy raz na pol roku. Ale pogadam z mezem. Moze faktycznie zrobimy jej powtorke.

Staraczka nie lubie sie wykłócać i mam nadzieje ze same wpadna na to że mam nie płacić. A jak nie to wtedy jednak bede musiala uruchomić siłę perswazji:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 07:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę sie ze nie mam neta w telefonie 24/7 haha ogarnelam sie i znowu zajrzec musialam haha :D

Kiedys z avonu mialam krem do depilacji z łopatką ale uczulenie sie zrobilo i krosty byly kilka dni , gole bozenke jednorazowka i faktycznie jak odrastaja to kaktus jest , jak teraz bym kupila w rossmannie krem to one by delikatne odrosly? Z goleniem u mnie najgorzej właśnie z bikini bo sie kalecze na slepo i podwozie musze powtarzać kilka razy .

Dobra ide do mamy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to w ciazy nawet nóg nie potrafie dokladnie ogolić. Zawsze znajde jakieś zaciśnięte miejsca:/

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzie dobry! :)
    Noc pięknie przespana, bo wiczorem z tej desperacji poszłam spać totalnie nago, ustawiłam sobie wiatrak na całą noc na największy podmuch, wychrzaniłam w końcu koty na noc do innego pokoju i się wreszcie wyspałam :D Nawet jakoś dałam radę się wygodnie ułożyć :)
    Wczoraj w okońcu machnęłam okolice bikini depilatorem i chyba dzięki temu, że jestem sobie sama w domu i mogę latać bez gaci, to pięknie mi się wszystko zagoiło.

karolcia87 lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam w intrnecie informacje na temat 34 tygodnia...

"Nawet jak sie urodze już teraz to nic mi sie nie stanie,moje płucka są juz wykształcone"

Jakoś uspokajająco podziałała na mnie ta informacja..
    <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3

Dżuls, Lady Savage, agatka196, monaaa85, Kasiarzynka, snoopy_etka, adzia, Gusiak, easymum, Czarna_88, diatomka, karolcia87 lubią tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

dzis sie cudnie spalo, mimo 3 pobudek ;)
    i juz u nas 30stopni!

Milego piatku!

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wam w ten upalny dzień kolejny. Nocka niezła pomimo, że duchota to 2 razy na siusiu wstawalam i się powiedzmy, że wyspalam choć mogłabym dłużej pospać. Kto ma dzisiaj wizyty, jeżeli tak to trzymam kciuki za dobre wieści. Niech może ktoś napisze do skabarki, by napisała do sweet i dała znać co u niej.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizyte na 10.45 już niemoge sie doczekać co tam u bąbelka słychać ;)

Po wizycie jedziemy na reszte zakupów dla małego ...

74disg18xt1q3yyo.png
  • trix Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,

u nas już też upał. Ja zaraz lecę na wizytę. Dowiem się, jak wyszedł GBS. Wczoraj miałam płaczliwy dzień. Poskarżyłam się na męża teściowej i dostał wieczorem od swojego taty opiernicz ;)

Julita - jak jest dziecko w domu to faktycznie warto częściej odrobaczyć psa. Nam też tak doradzał weterynarz. My odrobaczaliśmy co pół roku, a znajoma to chyba nawet co 3 miesiące

Miłego dnia

atdcwn154po83a78.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja, humor lepszy :). Polecam seks w 38 tyg XD wyleczy ze wszystkiego. Mojemu się tak zachciało wczoraj, widziałam jak się kręci, ale nie bo Zuzia, zamknęłam mu paszcze pocałunkiem i dawaj XD. Było zajebiście :3 chce jeszcze.

KathleenPL, la_lenka, bento, Czarna_88, karolcia87, Kucykowa lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Witam się i ja, humor lepszy :). Polecam seks w 38 tyg XD wyleczy ze wszystkiego. Mojemu się tak zachciało wczoraj, widziałam jak się kręci, ale nie bo Zuzia, zamknęłam mu paszcze pocałunkiem i dawaj XD. Było zajebiście :3 chce jeszcze.

Mialam okazje sprobowac kilka lat temu ;), jak dla mnie z wielkim brzuchem - masakra :P ale co kto lubi :P.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady sex w ciąży jak dla mnie w ogóle jest wyjątkowy. :-)

Spałam krótko ale o dziwo jestem wyspana. Duszno jak cholera, a tu zapowiada się jeszcze gorzej.
    Musiałam wstać i zrobić porządek z moim kundlem bo gnojek tak ujadał że tylko wstałam wydarłam się i spokój, a godzinę teściowa go uspakajała.

Powodzenia na wizytach :-)

Kucykowa lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mas w tych sprawach posucha od 12 tygodnia kiedy to krwawilam po :( .

Wrocilam z pobrania. Nawet pani nie wspomniala o platnosci za ta morfologie.

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Agatka to był mój pierwszy raz w ciąży :3 bo za żadne skarby się tego mojego nie dało namówić. :3 Ona fakt troszkę brzuszek przeszkadza w chwili gdy np chcę się człowiek schylić i dać całusa. Ale o ja XD jestem dziś leciutka jak piórko, i uśmiech od ucha do ucha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 08:49

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) u nas już 30 st w cieniu, zaraz spuszczam rolety i będę udawać, ze jest fajnie :P

My dzisiaj wizytujemy o 15.30, mam nadzieję, że znajdzie się miejsce parkingowe tuż przed wejściem bo inaczej padnę w tym skwarze :) No i czeka mnie joga pod prysznicem, to tak apropo wczorajszych rozmów. Na zero musi być :)

Smutno mi od rana, bo w ciagu miesiąca przybrałam 3,5 kg, gdzie zawsze było równe 2 ciekawe co lekarz na to ;/ na liczniku 67,5. Nigdy tyle nie ważyłam (wyjściowa 55 kg), ciężko mi już, wstaję obolała po nocy, bo spiąć na boku grawitacja nie sprzyja brzuchowi :/

Seks w ciąży jakoś nas nie kręci, zwłaszcza jak dziecko się rusza, nie wspominając o przeszkadzającym brzuchu i upale.. Ale co kto lubi :P

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zasłaniajcie okna choć firanką na noc! ...my mieliśmy wczoraj w nocy taką przygodę, że wleciał nam do pokoju wcale nie mały nietoperz! Około 30cm rozpiętości skrzydeł...bleeeeee!!! Nigdy się bym tego nie spodziewała.. Zanurkowałam pod koc a mężulek walczył dzielnie żeby go wyrzucić za okno..co wcale nie było łatwe. Powalił na podłogę i zarzucił kocem, później z koca za okno. Mój bohater <3 :-) A co najlepsze nasza sunia, owczarek niemiecki, rozpłaszczyła się na podłodze i chyba też się bała :-) ...pies obronny...
    Ogólnie jakbym była sama w pokoju to bym pisku narobiła..a przy mężulkowym boku to i w sumie sama siebie zaskoczyłam swoim spokojem.
    ...zasłaniajcie okna :-)
    Buziaki brzucholki!

Lady Savage lubi tę wiadomość

1usacwa1uvvludfr.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    nie dziwię się że nie udawało ci się usunąć wszystkiego dołączoną łopatką - nie używa się jej przy depilacji bożeny, wszystkie włoski można elegancko zdjąć ręką przy okazji prysznica :D łopatka dobra jest na nogi, ręce, pachy
    Hejka z rana. Noc przespana :)

No wlasnie bez lopatki to te włosy nie chciały schodzic w ogole- normalnie zostawały takie krótkie jakby po kilku dniach odrosty po goleniu :/ moze moje jakies wyjątkowo twarde- chociaż jako blondynka z lichym wlosem na glowie i reszcie ciała, rękach i nogach- nie podejrzewam ich o to ;)
    No nie ważne- moze teraz te kremy są bardziej skuteczne. Wyprobuje ale juz po ciąży ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monna ja mam moskitiery w oknach. Robale i tak wlatuja bo ptaki nam dziury porobily ale taka bestia sie nie przecisnie. Za to na strychu mam cale stada nietoperzy.

‹‹ 1883 1884 1885 1886 1887 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ