Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Póki co i ja leciałam na ślepo pod prysznicem, sprawdzając czy jest w miarę gładko... ale musze chyba pomyśleć o tym kremie do depilacji, bo dziś ta 'jednorazowa' maszynka to się umeczylam jak cholera, a ze jutro mamy wizytę u ginka to niestety trzeba było się porządnie ogarnąć, żeby jakoś wyglądać
A propo puchniecia... odwołuje to co pisałam z tym piciem... wypiłam dziś znów ze 3 litry wody i nogi zaczynaja puchnac... nosz do dupy z tym wszystkim...
Kładę się już grzecznie do łóżeczka licząc, że uda mi się w miarę szybko zasnąć...
Dobranoc, życzę Wam i sobie chłodnych i przespanych nocy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 22:42
-
Z tym goleniem czy maszynka elektyczna, czy jednorazowka, czy krem to naprawde zalezy od kobiety i od tego do czego skora sie przyzwyczaila. Ja używam jdnorazowej i wszystko jest ok. Kiedys sie balam i stosowalam kremy ale to byla tragedia - musialam szorowac ta plastikowa lopatka, ktora zbiera krem po skórze a i tak nie usuwaly wszystkiego... Z kolei inne z Was tylko kremy używają i sa zadowolone
Ja mysle, ze chyba nie warto teraz testować nowych sposobów a zwłaszcza kremów bo jesli ktoras nigdy nie stosowala to sobie moze niezle tam wszystko podrażnić- to sama chemia- lub dostać jakiegoś uczulenia a to srednio nam potrzebne
-
Poza tym dziewczyny wiem co jest gorsze niż ciaza w upalach!!! Co prawda u nas chlodniej niż w innych rejonach Polski no i mnie jakos te upały nie dobijają ale rodzic to ja bym teraz nie chciała... Poród w taka pogodę, przy 30-35 stopniach i przy zapewne totalnym braku powietrza w szpitalu to musi byc hardcore
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 23:54
-
No nie... po kilku przespanych wzglednie nocach musi przyjsc i taka w ktorej przespi sie raptem 3 godziny... nie cierpie!!! Jak w ciagu pol godziny nie zasne znowu, to wstaje ! Nie bede sie ze swoim lozkiem uzerac. A tym czasem ide 1467478435564578427 raz siku!!! Buu..
-
nick nieaktualnyDzien doberek
U mnie nocka znosna , bez zgagi uff
Zaczynam 35tc .
W aplikacji wyskoczyła notka aby ćwiczyć mięśnie kegla w ten sposób można uniknąć nacinania krocza .
Idę kawkę pić sniadanko zjeść i do miastaCzarna_88, Gusiak, easymum, Lady Savage, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek
U nas juz gorąco i bardzo duszno duszno i oczywiście bardzo słonecznie...
Wczoraj mieliśmy wizytę w SR i omawialismy fazy porodu... Z jednej strony chciała bym juz urodzić i mieć to za sobą A z drugiej niech mały sobie siedzi jak naj dłużej hehe
U nas na sali pogodowej jest Klima w szpitalu to nie mają aż tak tragicznie te rodzące teraz gorzej na pewno na salach mają...
Miłego dnia dziolszki żebyście gdzieś ochlode znalazły -
nick nieaktualny
-
przez pół nocy miałam włączony wiatrak i muszę przyznać że może to nie to samo co klima ale ulga była
poza tym męczyły mnie jakieś dziwne sny, dziesiątki snów, co chwilę jakiś nowy wątek np. że byk mnie gonił po łące albo że wpadam do studni...
zaraz wstaję na siusiu bo dziś:
- badanie moczu,
- morfologia,
- GBS
- i powtórka z początku ciąży na toksoplazmozę
a i muszę pamiętać aby zacząć dawać od dzisiaj psu tabletki na odrobaczenie, wprawdzie robaków nie ma ale weterynarz kazała zrobić taką kurację pieskowi około 3 tyg. przed porodem dla własnego bezpieczeństwa
laski te które mają psy, też odrobaczacie swoich podopiecznych?
-
nick nieaktualnyWykloc sie jak będą kazać placic .
Tez miałam kiedys podobną akcję , prywatnie robilam badania było ich kilka i jedno zgubili dobrze ze faktury nie wywalilam miałam dowód na to bo w księdze odbiorów nie było podpisu . Badanie powtorzyli bez płacenia.
-
nick nieaktualnyJulita ja nawet na to nie wpadlam zeby odrobaczyc swojego nawet zapobiegawczo
Raz w roku w kwietniu ma swoje szczepienie i tyle hehe ale dałaś do myślenia .
Zwijam manele z forum bo trzeba sie ogarnąć i gnac w miasto , później sie odezwę a tymczasem miłego przedpołudnia życzę wam -
Jeju ale miałam noc,śpię a tu 1 raz złapał mnie skurcz brzucha to chyba był B-H sama nie wiem ale przeraziłam się po pierwsze faktem jak to jednak boli,po drugie teraz zaczęłam bać się porodu bo to silniejsze skurcze będą,a po 3 od razu pomyślałam nie tej nocy bo w taki upał nie dam rady