X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma - jaka żabcia :))) To od jutra życie zaczyna się od nowa :) cieszę się, że z Wami wszystko ok i będziecie mogli cueszyć się sobą w domku ;)

Lady - skoro tyle zamierza siedzieć, to na jej marudzenie i nudę znajć jej zajęcie w postaci gotowania i sprzątania. Skoro nie urodziłaś to niech nie marnuje czasu na bezproduktywne siedzenie i nie czeka na to, że będziesz ją obsługiwać

Sigma lubi tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trochę udka przybrały ale niewiele jeszcze. Mamy dzisiaj 50 g ponad urodzeniowa.

• diatomka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma boski jest! Jaki rozmiar body?

Lady to jeszcze tylko ddwa tyg...a tak na powaznie co maz na mamusie?

Sigma lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmiar 50! Mikro :)

moka89 lubi tę wiadomość

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki kochaniutki.. <3
    Ja dalej nie umiem sobie wyobrazic jak takie dzieciaczki mieszcza sie w brzuchach, szczegolnie tych mniejszych jak moj :D

relgzbmhh8tsviez.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Sigma - jaka żabcia :))) To od jutra życie zaczyna się od nowa :) cieszę się, że z Wami wszystko ok i będziecie mogli cueszyć się sobą w domku ;)

Lady - skoro tyle zamierza siedzieć, to na jej marudzenie i nudę znajć jej zajęcie w postaci gotowania i sprzątania. Skoro nie urodziłaś to niech nie marnuje czasu na bezproduktywne siedzenie i nie czeka na to, że będziesz ją obsługiwać

Znalazła, wczoraj ręcznie prała ciuchy Rafała, i wywiesiła na suszarcie w salonie na panelach! Gdy jej zwróciłam uwagę to ona na to a czym ty myjesz podłogi? Powietrzem. No wodą, i nic się nie dzieje. To teraz też nic się nie stanie. Rafał mnie zaczął bronić. Tak się pożarli wczoraj że ja wyszłam z płaczem z domu. Nie wziełam telefonu. Oczy zalane łzami. Zgubiłam się w lesie :( Na dodatek zastała mnie burza. A ja się tak panicznie jej boję schowałam się pod jakąś rurą. Na szczęście Rafał mnie znalazł. Ale w życiu tak się nie bałam. Z tego wszystkiego zapomniałam wczoraj o insulinie i ryczę ciąglę od wczoraj, z łóżka wstać mi się nie chce, dopiero teraz coś zjadłam, bo jestem taka roztrzęsiona.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    IMAG1852_1.jpg
    Proszę :) kolory przekłamane przez żółte rolety szczelnie zaciągnięte w upale ;) body są białe.

Mniam, mniam, mniam.... ciastek do schrupania normalnie :*

Sigma, Pola Irene lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Znalazła, wczoraj ręcznie prała ciuchy Rafała, i wywiesiła na suszarcie w salonie na panelach! Gdy jej zwróciłam uwagę to ona na to a czym ty myjesz podłogi? Powietrzem. No wodą, i nic się nie dzieje. To teraz też nic się nie stanie. Rafał mnie zaczął bronić. Tak się pożarli wczoraj że ja wyszłam z płaczem z domu. Nie wziełam telefonu. Oczy zalane łzami. Zgubiłam się w lesie :( Na dodatek zastała mnie burza. A ja się tak panicznie jej boję schowałam się pod jakąś rurą. Na szczęście Rafał mnie znalazł. Ale w życiu tak się nie bałam. Z tego wszystkiego zapomniałam wczoraj o insulinie i ryczę ciąglę od wczoraj, z łóżka wstać mi się nie chce, dopiero teraz coś zjadłam, bo jestem taka roztrzęsiona.
    Cholera takie upały a ona pranie w domu suszy? Skoro Rafał Cię broni to niech jej powie raz a dobrze, że jeszcźe raz taki numer i odwozi ją na dworzec. A ty nie reaguj zbyt impulsywnie, lepiej zamknij się w innym pokoju lub łazience zamiast uciekać z domu, to niebezpieczne w taką pogodę w twoim stanie! Myśl o sobie i o dziecku a nie o innych dookoła. Twoje zdrowie i zdrowie twojego dziecka jest najważniejsze. Jedz i kontroluj cukry, nie robiąc tego nie robisz nikomu innemu na złość, a tylko Wam szkodzisz. 3 wdechy i uśmiech proszę

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady no mi spuchly trochę panele jak suszarke w jednym miejscu rozkladam wiec pilnuj tego bo ja juz panele ratuje dywanikiem w sumie nie ratuje a zakrywam :D

Sigma fajowski twoj synek :)

• diatomka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady a czemu recznie prala?

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Lady a czemu recznie prala?

Bo miała takie widzi misie, na prawdę, stwierdziła że lepiej i szybciej będzie ręcznie.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja muszę w domu suszyc, jejku dziewczyny ale mnie dół brzucha boli co 3 minuty z przeprwami ból jak na okres masakra, az mi się odechciało jeść kolacji ;( ehh wziełam nospę położyłam się i leżę, bo nawet wstać nie mogę i chodzić bo mi słabo :( i do tego do wc mi się chce. Mąż mówi, że jak za godzinę nie przejdzie to mnie do szpitala wiezie, bo sam lekarz powiedział , że teraz nie wolno nic lekceważyć.

Sigma super , że wychodzicie, lady 3 wdechy wydech i nie denerwuj się nie wolno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 20:15

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady, pogadaj z Rafałem, żeby pozbył się wiedźmy, skoro jego też wnerwia, dobrze Wam to zrobi, a on na bank wie jak rozmawiać z mamusią.

8pdp47e.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady ty to masz przygody.

Sigma Milanek śliczny i jaki juz duży <3

Anulka weź jeszcze prysznic bo może to są skurcze.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka obserwuj się, może coś się zaczyna..

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka prysznic bierz

Lady myslalam ze moze pralki jeszcze nie macie, w koncu niedawbo sie wprowadziliscie, ale to juz przegiecie zeby rzeczy synka w raczkach prac:\ to niezle kapalo:(

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma jaki śliczny ten Twój synuś...:) Ajj.. już się nie mogę doczekać mojej Lili :)

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    A ja muszę w domu suszyc, jejku dziewczyny ale mnie dół brzucha boli co 3 minuty z przeprwami ból jak na okres masakra, az mi się odechciało jeść kolacji ;( ehh wziełam nospę położyłam się i leżę, bo nawet wstać nie mogę i chodzić bo mi słabo :( i do tego do wc mi się chce. Mąż mówi, że jak za godzinę nie przejdzie to mnie do szpitala wiezie, bo sam lekarz powiedział , że teraz nie wolno nic lekceważyć.

Sigma super , że wychodzicie, lady 3 wdechy wydech i nie denerwuj się nie wolno.
    Yyyyyy Anulka, Ty się nie zastanawiaj, tylko od razu śmigaj na IP O_o

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma ktoras polsat włączony?'
    Mama do mnie napisala haha ze na polsacie ma dedykacje dla mnie na porodowke włączam a tam leci piosenka "Przeżyj to sam " :D

Nancy87 lubi tę wiadomość

• moka89 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka - oglądam :) ale oczywiście posłuchałam jednego kawałka i milion reklam :/

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
‹‹ 1915 1916 1917 1918 1919 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ