Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sigma - jaka żabcia
)) To od jutra życie zaczyna się od nowa
cieszę się, że z Wami wszystko ok i będziecie mogli cueszyć się sobą w domku
Lady - skoro tyle zamierza siedzieć, to na jej marudzenie i nudę znajć jej zajęcie w postaci gotowania i sprzątania. Skoro nie urodziłaś to niech nie marnuje czasu na bezproduktywne siedzenie i nie czeka na to, że będziesz ją obsługiwaćSigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moka89 wrote:Sigma - jaka żabcia
)) To od jutra życie zaczyna się od nowa
cieszę się, że z Wami wszystko ok i będziecie mogli cueszyć się sobą w domku
Lady - skoro tyle zamierza siedzieć, to na jej marudzenie i nudę znajć jej zajęcie w postaci gotowania i sprzątania. Skoro nie urodziłaś to niech nie marnuje czasu na bezproduktywne siedzenie i nie czeka na to, że będziesz ją obsługiwać
Znalazła, wczoraj ręcznie prała ciuchy Rafała, i wywiesiła na suszarcie w salonie na panelach! Gdy jej zwróciłam uwagę to ona na to a czym ty myjesz podłogi? Powietrzem. No wodą, i nic się nie dzieje. To teraz też nic się nie stanie. Rafał mnie zaczął bronić. Tak się pożarli wczoraj że ja wyszłam z płaczem z domu. Nie wziełam telefonu. Oczy zalane łzami. Zgubiłam się w lesieNa dodatek zastała mnie burza. A ja się tak panicznie jej boję schowałam się pod jakąś rurą. Na szczęście Rafał mnie znalazł. Ale w życiu tak się nie bałam. Z tego wszystkiego zapomniałam wczoraj o insulinie i ryczę ciąglę od wczoraj, z łóżka wstać mi się nie chce, dopiero teraz coś zjadłam, bo jestem taka roztrzęsiona.
-
Lady Savage wrote:Znalazła, wczoraj ręcznie prała ciuchy Rafała, i wywiesiła na suszarcie w salonie na panelach! Gdy jej zwróciłam uwagę to ona na to a czym ty myjesz podłogi? Powietrzem. No wodą, i nic się nie dzieje. To teraz też nic się nie stanie. Rafał mnie zaczął bronić. Tak się pożarli wczoraj że ja wyszłam z płaczem z domu. Nie wziełam telefonu. Oczy zalane łzami. Zgubiłam się w lesie
Na dodatek zastała mnie burza. A ja się tak panicznie jej boję schowałam się pod jakąś rurą. Na szczęście Rafał mnie znalazł. Ale w życiu tak się nie bałam. Z tego wszystkiego zapomniałam wczoraj o insulinie i ryczę ciąglę od wczoraj, z łóżka wstać mi się nie chce, dopiero teraz coś zjadłam, bo jestem taka roztrzęsiona.
-
nick nieaktualny
-
A ja muszę w domu suszyc, jejku dziewczyny ale mnie dół brzucha boli co 3 minuty z przeprwami ból jak na okres masakra, az mi się odechciało jeść kolacji ;( ehh wziełam nospę położyłam się i leżę, bo nawet wstać nie mogę i chodzić bo mi słabo
i do tego do wc mi się chce. Mąż mówi, że jak za godzinę nie przejdzie to mnie do szpitala wiezie, bo sam lekarz powiedział , że teraz nie wolno nic lekceważyć.
Sigma super , że wychodzicie, lady 3 wdechy wydech i nie denerwuj się nie wolno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 20:15
-
nick nieaktualny
-
anulka20 wrote:A ja muszę w domu suszyc, jejku dziewczyny ale mnie dół brzucha boli co 3 minuty z przeprwami ból jak na okres masakra, az mi się odechciało jeść kolacji ;( ehh wziełam nospę położyłam się i leżę, bo nawet wstać nie mogę i chodzić bo mi słabo
i do tego do wc mi się chce. Mąż mówi, że jak za godzinę nie przejdzie to mnie do szpitala wiezie, bo sam lekarz powiedział , że teraz nie wolno nic lekceważyć.
Sigma super , że wychodzicie, lady 3 wdechy wydech i nie denerwuj się nie wolno. -
nick nieaktualny