Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skabarka dobrze, że wszystko u Was w porządku
Dziewczyny powiedzcie mi, czy któraś z Was też tak bardzo narzeka na bóle miednicy, spojenia lonowego (sama nie wiem co to) ?
Ogólnie wydaje mi się, że u mnie z tym jest chyba coraz gorzej... coraz ciężej mi wstać z łóżka, przekręcić się nie wspominając już o tym, że każdy krok wykonuje z tempem 90 latki i dość sporym bólem... -
Gusiak wrote:Skabarka dobrze, że wszystko u Was w porządku
Dziewczyny powiedzcie mi, czy któraś z Was też tak bardzo narzeka na bóle miednicy, spojenia lonowego (sama nie wiem co to) ?
Ogólnie wydaje mi się, że u mnie z tym jest chyba coraz gorzej... coraz ciężej mi wstać z łóżka, przekręcić się nie wspominając już o tym, że każdy krok wykonuje z tempem 90 latki i dość sporym bólem...
-
Skabarka dobrze że u Ciebie się wszystko dobrze skończyło.
Pije dużo ile tylko wlezie. Na razie zjadłam 2 wegle a jak coś wezmę smecte i wyśle R do apteki. Ja ogólnie dobrze się czuje. Nic mnie nie boli po za pupa. Nie boli brzuch, nie wymiotuje dosłownie nic. U mnie wygląda to tak że siedzę i zakręci mi w brzuchu jak na normalnego stolca i idę. Dlatego dr kazał wstrzymać się jeszcze z szpitalem.
Teraz wcinam paluszki i zawijam woda.
Mam nadzieje że przejdzie. -
Lenka to daj proszę koniecznie znać co tam powie na tej temat Twój lekarz, bo u mnie to trwa już dobre 1.5 -2 miesiące i mam właśnie wrażenie, że jest coraz gorzej...
Tłumacze sobie, że to pewnie rozchodzenie się tego spojenia lonowego, ale czasem to już mnie psychicznie wykańcza...moremi lubi tę wiadomość
-
Ooo Skabarka znów z nami
Ty to masz przygody. No ale już ostatnia prosta, no nie?
Ja dziś przesiedziałam najgorsze upały w centrum handlowym. Kupiłam sobie wreszcie staniki do karmienia. Fajne są w Kappahlu - dwupak sportowych za 60 zł, i takie normalne z fiszbinami za 80. Kupiłam wcześniej próbnie taki tani na allegro, ale to nie na mój cyc, niestety.
Jutro wracają moje chłopaki, już się za nimi stęskniłamPrzejdzie mi pwnie po 10 minutach przebywania z nimi, ale tak czy siak
skabarka lubi tę wiadomość
-
Gusiak, mnie bardzo bola kosci neidzy nogami (miednica? ) i kosc ogonowa. Czasami to ujsc nie moge.
Dominika co do gofrow, to ja wyczailam, ze jak po ich upieczeniu poloze je na kratke( np z piekarnika) to sa mega chrupiace. Jak poloze na talerz to sie zaparzy jedna strona i flak. Takze od jakiegos roku jak robie gofry to studze na kratce i pieknie chrupia przy jedzeniu. Obojetnie jaki przepisDominka92 lubi tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Gusiak, mnie bardzo bola kosci neidzy nogami (miednica? ) i kosc ogonowa. Czasami to ujsc nie moge.
-
nick nieaktualnyJutro wychodzimy
Moim zdaniem czerwony to bardzo unisexowy kolor, nigdy bym sie nawet nie zastanawiała czy czerwony pasuje dla chłopaka czy niepasuje tak samo jak niebieski, żółty czy zielony
Gusiak, trix, Czarna_88, Kucykowa, AniaM, sowa28, aldonaa, Dżuls, la_lenka, kasig, agatka196, Luna1, easymum, Nancy87, anula1990, KathleenPL, Dominka92, Anitka201, .ona., wiaraczynicuda, MadziaRatMed, Kasiarzynka, karolcia87, skabarka lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie bo u mnie to już prawie 35 tyc i zastanawiam się nad tym becikowym wiem ze lekarka musi wypełnić taki druk ze byłam u niej przed 10 tygc i teraz pytanie czy któraś juz dawała go do wypełnienia dr bo to chyba najwyższa pora tak sobie myślę
-
Skrabarka witam z powrotem w śród brzuchatek z małymi lokatorami w środku
przygody miałaś i oby do porodu koniec
Sigma super ze wychodzicie do domu -
Dżuls wrote:Ja po tym dzisiejszym łażeniu położyłam si ęna chwilę, potem wstałam i teraz czuję się tak totalnie rozklekotana, jakby mnie tam na dole żadne mięśnie w kupie nie trzymały. I bolą pachwiny.
Ooo wlasnie! To jest to uczucie. Jak bym sie rozsypac zaraz miala! -
AniaM wrote:Mam pytanie bo u mnie to już prawie 35 tyc i zastanawiam się nad tym becikowym wiem ze lekarka musi wypełnić taki druk ze byłam u niej przed 10 tygc i teraz pytanie czy któraś juz dawała go do wypełnienia dr bo to chyba najwyższa pora tak sobie myślę
A tego nie wypelnia sie dopiero po urodzeniu dziecka? Mi lekarz powiedzial, ze po swistek mam przyjsc jak juz urodzimy -
AniaM wrote:Mam pytanie bo u mnie to już prawie 35 tyc i zastanawiam się nad tym becikowym wiem ze lekarka musi wypełnić taki druk ze byłam u niej przed 10 tygc i teraz pytanie czy któraś juz dawała go do wypełnienia dr bo to chyba najwyższa pora tak sobie myślę
zaświadczenie lekarz wystawia dopiero po porodzie