Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też już zaczyna grzać jak nie wiem co. A było tak fajnie.
Właśnie pisałam z swoim lekarzem i kazał wziąść smecte, węgiel i stosować dietę lekkostrawna. I dużo pić. Mam nadzieje że przejdzie bo rosół juz przeleciał.
Ja mam Lecha free z limonka i mięta ale chyba to nie dobry pomysł przy biegunce wiec poczeka aż moje flaki zaczną funkcjonować jak należy. -
nick nieaktualny
-
Nosidełko z innej firmy ale można zamontować na stelaż
spacerówka
i gondola
3w1 za 600zł mieliśmy do wyboru ten lub inny 2w1 za 500zł to stwierdzilismy , że dołożymy 100zł i kupimy ten czerwonypo jednym dziecku. Także mamy wszystko Wiktor może się rodzić
adzia, Czarna_88, Staraczka23, agatka196, snoopy_etka, julita, Gusiak, easymum, Anitka201, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
anula1990 wrote:Dzisiaj u mamy na kawie został poruszony temat chrzcin... z racji tego ze mój mąż pochodzi z Krakowa a my mieszkamy pod Wrocławiem trzeba bedzie zacząc powoli oragnizować imprezke gdyż musimy pomyśleć o noclegach...oczywiście bedzie to bardzo kameralna impreza na ok.20 osob bo tak nam wstepnie wyszło ale z noclegami najwiekszy problem i z tym ,żeby trafić w jakiś dzień wolny od pracy...
Patrzyłam po cenach w restauracji .....masakra min 90zl od osoby a menu to obiad...
Chyba zdecydujemy sie zrobic chrzciny u rodziców bo mają duży salon... -
Anulka to teraz już jesteście gotowi:) Ja jeszcze nie spakowałam sztućców i nie mam wody, aaa i klapki pod prysznic muszę zapakować. Wczoraj pod prześcieradło włożyłam sobie podkład, gdyby miało mnie zalać.
Ciekawe co tam u skabarki i sweet. Może mamy już drugiego wrześniowego dzieciaczka? -
Właśnie wróciliśmy z nad jeziora. Ale było cudownie
. A od marca mam juz załatwiona trenerke i zaczynam zabawę z wakeboardingiem!!!!!
A więc mam cel, schudnac do pianki (która notabene kupowalam jeszcze w LO
) i nabrać kondycji co by nie umrzeć po pierwszych krokach na wyciągu
Potem jak mnie mąż puści do kompa to Wam wrzuce fotki z jednej z naszych ulubionych miejscowek pod wwa.
Ale leniwie dzisiaj widzę tutaj, od rana tylko 3 strony do nadrobienia mam -
nick nieaktualny
-
MadziaRatMed wrote:Odnosnie prania... Poza plynem/ proszkiem do prania uzywacie tez plynu do plukania???
Idzie zdechnąć mimo nocnych opadów i lekkich burzLeżę i się ze mnie leje, mam wrażenie że puszczam z kranu zimną wodę a spływa po mnie ciepła
Umrę jak tak będzie jeszcze dwa tygodnie, jak zapowiadają. Stopy spuchnięte, że aż bolą jak chodzę, po nocy wyglądały niewiele lepiej
Skabarka - dobrze, że z Wami już wszystko ok, zdroweczka :*MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny