Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Skabarka cieszę się że sytuacja została opanowana i że jesteście już w domu, zaciskaj te nóżki jak ginekolog kazała
ale z tym syfem w szpitalu to szok, łatwiej załapać jakieś gówn* w szpitalu niż gdziekolwiek indziej ech... i jak tu rodzić w takich warunkach!
skabarka lubi tę wiadomość
-
Ja też używałam płynu do prania i płukania bobini.
Skabarka cieszę się, że u Was już wszystko ok. Troszkę nas Ola postraszyła.
Sigma i kiedy wychodzicie do domku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 15:59
skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:a no troszkę postraszyła
teraz to się już śmiejemy, że nabraliśmy z mężem wprawy z jazdą pod wpływem stresu i ze skurczami, więc jakby się faktycznie "akcja" zaczęła to już stresu takiego nie będzie
ale to dopiero teraz jest śmieszne
Olka dostała przykaz od nas i od dziadków i ginków, że ma minimum tydzień w brzuchu jeszcze siedziećzobaczymy czy posłucha
jakieś tam delikatne skurczyki się co jakiś czas pojawiają, ale twardo leżę ile się da
i zamierzam cały tydzień leżeć!
a jak już zacznę 37tc to niech się dzieje co chce
we wtorek mam wizytę u mojego ginka, zobaczymy cóż on mi ciekawego powie -
O tak dzisiaj szaleliśmy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f544c80d98d.jpg
Młoda na rekinie (a dziewczyna obok to moja kumpela z 4ro miesięczną córą ;P)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6db252bb5f27.jpg
I jedno z najlepszych piwek dla kobiet w ciąży i karmiących. Jako jedyni mają specjalny certyfikat, że faktycznie piwo ma 0% alkoholu. Ponoć mają jakiś autorski sposób filtracji. I ten WIt jest MEGA!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb647979c691.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 16:18
Nancy87, skabarka, snoopy_etka, julita, agatka196, Gusiak, adzia, easymum, Anitka201, Kasiarzynka, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Dominka92 wrote:dziewczyny macie jakis sprawdzony przepis na gofry? zeby byly twarde i chrupiace a nie flaki ..
na necie pelno przepisow i kazdy pisze ze gofry super,kruche a jak juz sie zrobi to wychodzi to samo -
Agatka niestety ale rosol nie jest lekkostrawny, tylko tlusiutki, musisz tliszcz wyeliminowac. Jakas ryzanka, marchwianka, chrupki kukurydzianr, moze paluszki solone, cos co zapycha a nie pogoni.
Skarbka dobrze ze w domku jestescie! A masz juz wszystko na tip top?
Stracilam przekonanoe do imienia:( z Tosi przeskoczylam na Aniele, Rozalie lub KlareKathleenPL lubi tę wiadomość
-
Dominka92 wrote:pisze ze ma 1200W
diatomka wrote:Stracilam przekonanoe do imienia:( z Tosi przeskoczylam na Aniele, Rozalie lub Klare
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AniaM i chyba u nas tak wlasnie bedzie. Widze jednak po mezu ze Antosia na 100 % tez mu nie lezy, dlTego kombinujemy.
Moj synek po akcji z siusiakiem i siedzeniu ze mna dwa tyg strasznie sie do mnie przykleil. Karnie pojdzie jutro do okola, bo mnie osaczyl...nawet jak bajke oglada to mnie wola ze za reke mam go trzymac, musze troszke go zdystansowac bo sobie nie poradze za miesiac..,
Wczoraj bylismy na grilu i usiadla mi na kolanach dwuletnia Pola i Tymo zrobil scene zazdrosci, pierwszy raz w zyciu. Wczesniej go takie sytaucje nie ruszaly. A teraz ciagle mama i mama. On chyba cos wyczuwa;)
Nawet nie wiem jak reagowac:( -
nick nieaktualnyA ja wlasnie dowalilam tekstem tescia zonie
Zapytala czemu Roksana mowie bo moj tata obruszyl sie na Dagmare a ona ze co jak ona na Roksane sie obruszy to bez namyslu powiedzialam ze reszta opini mnie nie interesuje , trochę żałuję bo z nia mam dobry kontakt no ale nie pomyślałam i cóż
Anula ja pralam pokrowce te co sie sciaga i srodek z gondoli w 40stopniach .
Apropo prania , w wozku byla folia przeciwdeszczowa ale chyba po deszczu nie byla wycierana na sucho wygladala jak za mgłą tez wrzucilam i dalej to samo , wiecie moze czym to oczyścić?