Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoka89 wrote:Staraczka - oglądam
ale oczywiście posłuchałam jednego kawałka i milion reklam
Wczoraj kabarety lecialy to poszlam prysznic wziac , moj sie zastanawial czy ta reklama taka dluga byla czy jak nigdy prysznic szybki wzielam -
Lady Savage wrote:Bo miała takie widzi misie, na prawdę, stwierdziła że lepiej i szybciej będzie ręcznie.
Ale ona ze zmywarka ma to samo. Garnki myje ręcznie i połowę rzeczy tez bo mowi, że ona lepiej umyje niz zmywarka
-
anulka20 wrote:A ja muszę w domu suszyc, jejku dziewczyny ale mnie dół brzucha boli co 3 minuty z przeprwami ból jak na okres masakra, az mi się odechciało jeść kolacji ;( ehh wziełam nospę położyłam się i leżę, bo nawet wstać nie mogę i chodzić bo mi słabo
i do tego do wc mi się chce. Mąż mówi, że jak za godzinę nie przejdzie to mnie do szpitala wiezie, bo sam lekarz powiedział , że teraz nie wolno nic lekceważyć.
Sigma super , że wychodzicie, lady 3 wdechy wydech i nie denerwuj się nie wolno. -
KathleenPL wrote:Wiecie co... Tak pisalyscie o tych biegunkach i teraz mnie coś gania. Do tego znowu zbiera mi się na wymioty, boli mnie głowa i brzuch. Masakra..
Zbiorowe biegunkiprzez internet można się zarazić
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Sigma Synuś przepiękny
Wykończy mnie ta pogoda, w domu mam UWAGA UWAGA 29 stopni!! Przecież tak się nie da żyć...
lady Musisz się trochę postawić, w końcu Ty jesteś u siebie, a teściowa jest gościem. Porozmawiaj z nią, a jak nie masz śmiałości niech mąż weźmie sprawy w swoje ręce.
anulka20 trzymam kciuki, aby był to fałszywy alarm i te bóle przeszły jak najszybciej. -
nick nieaktualny
-
Przesylam Wam troche mojego chlodku. Na dworze 15 stopni:) w domu duszno, ale okno uchylone i juz sie robi baaaaardzo przyjemnie
Tak mowilyscie o tych biegunkach ze i ja 2 razy musialam do wc pognac. Nie nawidzze tego przelewania w jelitach..
. takze kathleen- nie Ty jedna przez neta sie zarazilasna szczescie u mnie juz ok. Chyba.
Klade sie. Oby nocka byla przespana. -
agatka196 wrote:Dziewczyny czyżby każda się oczyszczają przed porodem? Chyba mamy jeszcze czas
Anulka - jak nie masz daleko do szpitala, to ja bym się jednak przejechała, nawet jeśli nic się poważnego nie dzieje, to przynajmniej dostaniesz jakieś zastrzyki rozkurczowe, po co się tak męczyć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:11
-
A mnie mąż wkurzył cały czas zamiast z chłopakami rozmawiać wrzeszczy na nich, a jak zwracam mu uwagę aby nie wrzeszczał tylko starał się rozmawiać to oburzony, że podważam jego autorytet i ogólnie sobie z nimi nie radzę. Do dupy takie gadanie, ogólnie rzadko się kucimy jeśli już to zawsze ten sam powód, chłopaki. Mąż uczy w gimnazjum i cały czas traktuje ich jak swoich uczniów. Oj wyjechała był gdzieś, a teraz czuję się taka udupiona w domu nawet pożądnie obrazić się nie mogę bo dalej sypialni nie zwieję, samochodem już nie jeżdzę tylko do sklepu.
Wyżaliłam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:18
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia