X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Staraczka - oglądam :) ale oczywiście posłuchałam jednego kawałka i milion reklam :/
    Ja na style ogladam wiem co jem , jak mama pisala to wlaczylam :)
    Wczoraj kabarety lecialy to poszlam prysznic wziac , moj sie zastanawial czy ta reklama taka dluga byla czy jak nigdy prysznic szybki wzielam :D

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Bo miała takie widzi misie, na prawdę, stwierdziła że lepiej i szybciej będzie ręcznie.
    No powaga, jakbym moja mamę słyszała. Ciagle mnie opieprza, że ciuchy niszcze bo piore w pralce XD Ale ona ze zmywarka ma to samo. Garnki myje ręcznie i połowę rzeczy tez bo mowi, że ona lepiej umyje niz zmywarka XD

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    A ja muszę w domu suszyc, jejku dziewczyny ale mnie dół brzucha boli co 3 minuty z przeprwami ból jak na okres masakra, az mi się odechciało jeść kolacji ;( ehh wziełam nospę położyłam się i leżę, bo nawet wstać nie mogę i chodzić bo mi słabo :( i do tego do wc mi się chce. Mąż mówi, że jak za godzinę nie przejdzie to mnie do szpitala wiezie, bo sam lekarz powiedział , że teraz nie wolno nic lekceważyć.

Sigma super , że wychodzicie, lady 3 wdechy wydech i nie denerwuj się nie wolno.
    Ja bym chyba na IP pojechała jednak...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę spróbować zasnąć dalej boli, lecz mniej co 5-10 minut wzięłam drugą nospę(magnezu nie mam niestety)jak uda się zasnąć i przestanie to dobrze, jak nie to w nocy jadę na sor i najwyżej poleżymy 3 dni

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co... Tak pisalyscie o tych biegunkach i teraz mnie coś gania. Do tego znowu zbiera mi się na wymioty, boli mnie głowa i brzuch. Masakra..

Anitka201 lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Wiecie co... Tak pisalyscie o tych biegunkach i teraz mnie coś gania. Do tego znowu zbiera mi się na wymioty, boli mnie głowa i brzuch. Masakra..

Zbiorowe biegunki :D przez internet można się zarazić :)

Lady Savage lubi tę wiadomość

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma Synuś przepiękny :-)

Wykończy mnie ta pogoda, w domu mam UWAGA UWAGA 29 stopni!! Przecież tak się nie da żyć...

lady Musisz się trochę postawić, w końcu Ty jesteś u siebie, a teściowa jest gościem. Porozmawiaj z nią, a jak nie masz śmiałości niech mąż weźmie sprawy w swoje ręce.

anulka20 trzymam kciuki, aby był to fałszywy alarm i te bóle przeszły jak najszybciej.

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie brzuch zaczął nagle bolec i cos podejrzewam ze to po riso pistacjowym takie slodkie az mdlilo , biore nospe i spac .
    Dobranoc

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    Wykończy mnie ta pogoda, w domu mam UWAGA UWAGA 29 stopni!! Przecież tak się nie da żyć...

U nas 31 ;)

bento lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czyżby każda się oczyszczają przed porodem? Chyba mamy jeszcze czas :-)

Anulka trzymaj się. Jak coś to pisz SMS :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My dobrze wiedzieć, że jednak ktoś ma gorzej ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:05

Lilla My lubi tę wiadomość

sRUqp2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Dziewczyny czyżby każda się oczyszczają przed porodem? Chyba mamy jeszcze czas :-)

Anulka trzymaj się. Jak coś to pisz SMS :-)

Ok jeżeli zgadzasz się bym po nocach pisała to dam znać jakby coś się działo:)

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przesylam Wam troche mojego chlodku. Na dworze 15 stopni:) w domu duszno, ale okno uchylone i juz sie robi baaaaardzo przyjemnie :)

Tak mowilyscie o tych biegunkach ze i ja 2 razy musialam do wc pognac. Nie nawidzze tego przelewania w jelitach..
    . takze kathleen- nie Ty jedna przez neta sie zarazilas :) na szczescie u mnie juz ok. Chyba.

Klade sie. Oby nocka byla przespana. :)

l22nhdge5b933eoh.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka ja i tak po nocach nie śpię. :-) możesz śmiało pisać :-)

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    u mnie już drugi tydzień coś luźniej, ale zwaliłam to na wirusówkę chłopaków, bo obaj wtedy coś złapali, a ogólnie to jem tyle warzyw, że nie dziwota.

Anulka - jak nie masz daleko do szpitala, to ja bym się jednak przejechała, nawet jeśli nic się poważnego nie dzieje, to przynajmniej dostaniesz jakieś zastrzyki rozkurczowe, po co się tak męczyć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:11

8pdp47e.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie mąż wkurzył cały czas zamiast z chłopakami rozmawiać wrzeszczy na nich, a jak zwracam mu uwagę aby nie wrzeszczał tylko starał się rozmawiać to oburzony, że podważam jego autorytet i ogólnie sobie z nimi nie radzę. Do dupy takie gadanie, ogólnie rzadko się kucimy jeśli już to zawsze ten sam powód, chłopaki. Mąż uczy w gimnazjum i cały czas traktuje ich jak swoich uczniów. Oj wyjechała był gdzieś, a teraz czuję się taka udupiona w domu nawet pożądnie obrazić się nie mogę bo dalej sypialni nie zwieję, samochodem już nie jeżdzę tylko do sklepu.
    Wyżaliłam się

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:18

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • agatka196 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls nas w szpitalu odrazu zatrzymują czy chcesz czy nie. I każda się broni jak może by w taką pogodę nie leżeć tam. Wiadomo jak mus to mus.

• diatomka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bento u mnie tez bylo 29 w domu

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ela moj maz czasami ma wymagania od naszego 4 latka jakby mial conajmniej z 10.,. Ustawiam go do pionu wytykajac mu to.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuuuuuzwa!!! Mam jakas mysz ja strychu! Slysze jak lata mi po suficie i skrobie sobie! Poprosze o kota!

l22nhdge5b933eoh.png
‹‹ 1916 1917 1918 1919 1920 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ