Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:chyba się koleżanka pomyliła i chodziło jej o męża Dżuls - bo on Włoch chyba....
Tak, tak...dzięki Skabarka, bo nawet nie widziałam ze Lenka pisała
Pozamienialam Wam mężów....
Ps. Skabarka trzymam w taki razie od rana kciuki, żeby na wizycie było wszystko okey... niech Olcia sobie jeszcze trochę posiedzi z mamąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 23:07
skabarka lubi tę wiadomość
-
easymum wrote:Aldona, super, że przypomniałaś o plasterkach. Mój M właśnie ma opryszczkę, zresztą dość często go dopada i się męczy. Miał nawet kurację lekami przeciwwirusowymi, pomogło, ale na krótko.
Wlasnie dlatego warto miec te plastry w pogotowiu. Kiedys moj M wracal z pracy z wielka dioda na ustach. Od tam tego czasu zawsze nosi w portfelu plasterek. I tym sposobem juz dawno nie mial tego cholerstwa na wardze. Oj, a potrafilo to wyskoczyc wielkie... -
Już czuję, że u mnie zapowiada się ciężka noc... znów odezwały mi się lędźwia, tzn. Ból z lewej strony mniej więcej na tej wysokości ... tak jak niektórzy mają takie dwie 'dziurki' na plecach w odcinku lędźwiowym, tak mnie zawsze boli ta z lewej i niestety znów się odzywa... aż czuje jak mi promieniuje na cala lewa nogę
ps. Ja wiem, że ostatnio to chyba jestem bardzo marudna, ale kto mnie lepiej zrozumie niż Wy... -
Oj tak, chwila moment i będziemy się spotykać na karmieniu. U mnie zaczynają obstawiać kiedy urodzę. Mi się wydaje, że przenoszę jeszcze i szybciej się tu planowane cesarki posypią
Idę jutro na ostatni mocz i morfologię, w czwartek wizyta i zobaczymy jak daleko mamy jeszcze do porodu.
-
Witam się z samego rana. ☺
Właśnie dziś rozpoczęłam 38 tydzień, ciąża donoszona. ☺
Tak się cieszę. ☺Anitka201, Nancy87, easymum, agatka196, Lilla My, .ona., snoopy_etka, Dżuls, Gusiak, monaaa85, Misi@, Kasiarzynka, Czarna_88, trix, Wonderland, Luna1, Carolline, kasig, skabarka, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
julita wrote:zaopatrujecie się w jakieś pasy poporodowe, może już któraś z was ma i może coś polecić?
-
nick nieaktualny
-
Ja tez nue spie. Wstalam zamknac za mezem drzwi i korzystam z chłodnego (!) powietrza i wietrze mieszkanie, zwraz wszystko szczelnie zamknę i bede miala dIsiaj chlodno
taki jest plan, mam takie rolety antywłamaniowe, ze jak je zaslonie to mi sie nie nagrZewa. Moze jakoś przetrwam kolejny dzien
-
A ja witam sie w 36 tyg
Dzis wizyta o 15.10 , ale niestety tylko ktg i mierzenie szyjki
Snilo mi sie ze mialam w sobie blizniaczki i ze jedna urodzila sie wlasnie na wizycie a druga jeszcze zostala w brzuchu :p
I ze lekarz mowil ze mamy z usg milion zdjec i czy to wszystko ma mi nagrac xD no takie glupoty ze szok
Ale za kazdym razem jak sni mi sie corka to ma takie geste,czarne jak smola wlosy wiec moze to jakis znak :p
Milego dnia!easymum, Czarna_88, kasig lubią tę wiadomość