Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulinek wrote:moja waga jest tragiczna przez tą pogodę...nie wiem, ale to chyba woda zaczyna się zatrzymywać
Kurcze wczoraj źle stanelam i od wieczora boli mnie kostka. Co można z tym zrobić w ciąży? Boje się używać maści. -
nick nieaktualny
-
Paulinek wrote:Anitka to też muszę chyba zainwestować w pokrzywę...a wyczytałam, że dodatkowo zawiera żelazo
Zraz kończę wietrzenie i ide jeszcze spać -
nick nieaktualnyWitam sie i ja , noc ciężka jak bym sie zatrula czyms , klozet krzyczał CHODZ DO MNIE i tak skorzystalam dwa razy ,obudzilam sie po 6 to i trzeci raz przywiralam klozet . Brzuch jak skała az przy chodzeniu czuję jak by z 5kg bylo
Czuję ze ciężki dzień sie zapowiada.
Powodzenia na wizytach -
Dr mówi ze to nawet od pogody może być, a może coś zjadłam. Ale mówi że dobrze ze przyjechałam bo to ciąża wysokiego ryzyka i że tak na własną rękę lepiej nic nie brać. A i dobrze że te elektrolity piłam.
ktg wyszło dobre, mała waży 2,5 kg i czekamy na wyniki. Na sali jestem sama jeszcze, i zaraz przy kibelku bym nie musiała biegać po całym oddziale
-
nick nieaktualny
-
Agatka - dobrze zrobiłaś, że pojechałaś do szpitala. Na tym etapie nie ma żartów z biegunką, a tym bardziej przy upałach jak się odwodniłaś, to też niedobrze dla Ciebie i maleństwa. Bądź dzielna i wracaj szybko do formy!Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
alutka wrote:Hey
My po wizycie
mała waży 3100 g
i ze względu na wyniki brane sa pod uwagę 2 terminy cc 22.08 (37 tyg) oraz 26.08 ( 38 tyg) ...czyli Amelko niedługo się widzimy
ehhhhhhhhhhh
Z jakiego powodu masz mieć cesarkę jeśli mogę wiedzieć?
Witamy się w kolejnym tygodniulubię wtorki