Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dwie dziewczyny pytały o torebke: https://answear.com/359136-gino-rossi-torebka-skorzana.html
mała i elegancka, zawsze miałam ogromne, ale teraz bedzie przy wózku kosz i dokupiłam organizer (la millou) http://bobomio.pl/la-millou-by-katarzyna-zielinska-feeria-organizer-sofia-de-magico-navy - baardzo ładny, polecam!, wiec torebka mała bedzie poreczna.Misi@ lubi tę wiadomość
-
Sigma wrote:normalne, ale maz wiercil otwory
Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydiatomka wrote:Sigma juz bym chciala miec lokatora w lozeczku...slodko wyglada. Bez problemu bok w lozeczku zdemontowaliscie?
-
nick nieaktualnySigma sliczne malensftwo
Lady o niedlugo Ty bedziesz miec malutka przy sobie
A mnie dzis od rana kluje podbrzusze, ale to nie sa bole miesiaczkowe tylko takie ostre klucie. Zastanawiam sie czy to nie jelita bo bylam juz 3 razy w toalecie. Nie moge za bardzo chodzic i siedziec...
Maly tez sie ostanio mniej rusza, oby to przez temperature.
Marlenak - torebka sliczna, gdybym tydzien temu sobie nie kupila to pewnie bym sie skusilateraz mnie tylko lapki swedza, zeby klinac do koszyka ;p
Ja nie mam zadnych humorow w czasie ciazy, ale zaczynam puchnac na potegeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 15:02
Sigma lubi tę wiadomość
-
lila1983 wrote:Witam. Dziewczyny poratujcie mnie swoja wiedza. Pamoetam, ze ktores z was malowamy lozeczka. Ja dzisiaj postanowilam swoje na bialo pomalowac ale nie wiem jaka farba. Niby w sklepie mi doradza, ale moze akurat przeczyta ta ktora malowala i mi powie jaka konkretnie kupila????
-
nick nieaktualny
-
diatomka wrote:Szukalam wczoraj tego bobini do prania, lovela mi nie pasuje. A dzidzius ladnie pachnie? Poszla bym w jelp ale bym zbankrutowala chyba
mnie najbardziej zapachowo właśnie Dzidziuś się podobasowa28 lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Jestem z siebie dumna!
Naczynia pozmywane, pranie zrobione, mieszkanie poodkurzane... fakt, że cała płyne i lewo się ruszam, ale za to jaką mam radość, że to wszystko ogarnęłamskabarka, easymum lubią tę wiadomość