Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:Popieram, ja też wszystkie dzieci, jakie wychowałam jako niania, zaczęły dobrze chodzić, nie przewracały się, nie męczyły, to wózek poszedł w odstawkę, a na nasze drogi to jak najszybiej trzeba sie spacerówek pozbywać, bo to i do tramwaju problem wejść i do autobusu, bo progi takie że szok, a budowanie już w tych czasach tunelów bez wind, i bez zjazdów dla wózków to jakaś pomyłka ;/
O tunelach nie wspominam.
-
Ja mam numer do Andzi i ona ma do mnie ma dac znać jak będzie mogła
Lady Savage, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle to mam dosyć po dzisiejszej nocy naprawdę
poszłam spac po 24 już o 2 spac nie mogłam później jakoś zasnelam to obudziłam się po 5 zasnelam kolo 7 i teraz wstałam jest cholernie duszno i gorąco U nas
Ja chcę deszczu !!!! -
nick nieaktualny4me wrote:ZAKOCHALAM SIE!
Widzialam go na zywo i nie moglam się napatrzećmowa o kolejnej bryce dla mojego synka- spacerowce
wiem, wiem jeszcze za wcześnie ale jest piekna. I cena tez do akceptacji jak juz teraz mogę zacząć zbierać
http://sklep.pro-familia.pl/Elodie%20Details%20Spacer%C3%B3wka%20Graphic%20Crace
Fajny kest, lubie takie ale ja juz mam wybranyna komplet z glebokim szkoda mi bylo kasy ale parasolka na wuosne bedzie moja
http://m.ebay.co.uk/itm/201290860994
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna_88 wrote:A tak w ogóle to mam dosyć po dzisiejszej nocy naprawdę
poszłam spac po 24 już o 2 spac nie mogłam później jakoś zasnelam to obudziłam się po 5 zasnelam kolo 7 i teraz wstałam jest cholernie duszno i gorąco U nas
Ja chcę deszczu !!!! -
Lady Savage wrote:Popieram, ja też wszystkie dzieci, jakie wychowałam jako niania, zaczęły dobrze chodzić, nie przewracały się, nie męczyły, to wózek poszedł w odstawkę, a na nasze drogi to jak najszybiej trzeba sie spacerówek pozbywać, bo to i do tramwaju problem wejść i do autobusu, bo progi takie że szok, a budowanie już w tych czasach tunelów bez wind, i bez zjazdów dla wózków to jakaś pomyłka ;/
Baby na plaży gapiły się na mnie jak na wariatkę, bo widzą 1,5 roczne dziecko drałujące plażą, a za nim matka, olaboga, beż żadnego wózka czy nosidła, tylko z plastikowym motorkiem pod pachą
Co do podjazdów to się zgodzę - komuna budowała podjazdy wszędzie, a teraz super nowoczesne i podobno eko budownictwo (posiłkuję się info o supernowoczesnym i ekologicznym osiedlu budowanym i właśnie pod nosem) i co? I nei ma podjazdu dla wózkówWe Włoszech tez się nigdzie nie uświadczy, a z nas się śmieją, że jesteśmy zacofani. Tam to dopiero jest Afryka w tym temacie.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Dżuls wrote:U mnie głównie chodziło o to, żeby młody był jak najszybciej samodzielny, w senie żeby nie był taką leniwą pierdołą, którą będzie marudziła, jak będzie zmuszona przejść dwa kroki sama na nóżkach, ciągle w wózku i ze smokiem w buzi. Pamiętam, jak pojechaliśmy nad morze jak miał rok i 8 miesięcy, mąż musiał trochę popracować, więc zabrałam młodego na pobliski plac zabaw, a że nie daleko to wzięłam tylko motorek-odpychacz. I co? Młody znudził się placem zabaw, zażądał spacerku, że czego na plażę był jakiś kilometr, potem przeszliśmy się kawał drogi plażą do portu i z portu kolejny kilometr na pole namiotowe
Baby na plaży gapiły się na mnie jak na wariatkę, bo widzą 1,5 roczne dziecko drałujące plażą, a za nim matka, olaboga, beż żadnego wózka czy nosidła, tylko z plastikowym motorkiem pod pachą
Co do podjazdów to się zgodzę - komuna budowała podjazdy wszędzie, a teraz super nowoczesne i podobno eko budownictwo (posiłkuję się info o supernowoczesnym i ekologicznym osiedlu budowanym i właśnie pod nosem) i co? I nei ma podjazdu dla wózkówWe Włoszech tez się nigdzie nie uświadczy, a z nas się śmieją, że jesteśmy zacofani. Tam to dopiero jest Afryka w tym temacie.
Moje dzieciaczki też lubiły spacery,a potem był wrzask przy rodzicach, jak próbowali ich do wózka wsadzić.
-
Oj ale gorąco. Dziewczyny mogę rodzić ☺ GBS ujemny, fryzura gotowa (kazałam max szyję odkryć bo już nie dawała rady w te upały). Dziś sił brak, a muszę chłopaków odebrać z połkoloni w centrum Gdańska ( a tam remonty i jarmark) i to bez samochodu.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
nick nieaktualnyJerunie !! Jak mnie od wczoraj lewa strona boli normalnie jak bym globus tam miala
Gule czuje jak nic .
Jak były upały to nie robiły mnie ale wczoraj wydawalo mi sie ze to najgorszy upał był, noce najgorsze , juz słyszę jak małż wroci z pracy i bedzie gadal ze sie rzucalam w łóżku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny