Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • bento Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23, alutka Spokojnie ;-) wystarczy dla każdego ;-) jak już wyschnie zamawiam kuriera, dla staraczki do paczki wrzucę wiatrak :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

sRUqp2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak czytam od Was doświadczone mamuśki o tych spacerowkac to moze jednak to bialo- czarne cudo bedzie moje ;) pożyjemy, zobaczymy moze sie zakocham w jakimś innym przez ten czas ;)
    Babyzen yoyo tez fajny- super maly po złożeniu- ale ta cena... No i deaignersko dalej wygrywa dla mnie bialo- czarna geometria- wlasnie dlatego, ze jest tak malo wózkową tkanina ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Ja też ustawiłam wiatrak prosto w twarz i prasuję ubranka - zaczęłam od tych używanych i powinnam skończyć za godzinę :)
    Ja inaczej prasowalam , segregacja była taka że odłożyłam spiochy do śpiochów ,body do bodow i jeszcze osobno z dlugim rekawe i krotkim , takie kupki poukladalam w szafce :)

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to moja panterka na brzuchu, staraczka mówiłam, że mam gorsze :)
    soa9kz.jpg

Lady Savage lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lila1983 wrote:
    Dzuls jestem po ktg na Karowej. Rzeczywiscie doktorek wujcio jest boski :-)
    Kocham tę laskę, która z nim siedzi (taka młoda, z krótkimi ciemnymi włosami) "Marcinku, tylko spokój cię uratuje" :D :D :D
    A, i jak chcesz chodzić do niego, to umawiaj się zawsze na środy, bo w inne dni tygodnia siedzą tam takie wściekłe jędze, z którymi nawet babeczki od ktg nie wyrabiają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 10:52

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra - padło mi na mózg - :P :P wychodzę z chlodnego domu na zakupy :P :P generalnie nienawidze łazić po centrum handlowym ale dziś coś mnie tam ewidentnie ciągnie :P

będę tego zalować :P :P

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne z was tygryski, ja mam ledwo 3 nowe rozstępy. i to wokół pępka XD taka troszkę krzywa linea nigra XD haha

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Ja inaczej prasowalam , segregacja była taka że odłożyłam spiochy do śpiochów ,body do bodow i jeszcze osobno z dlugim rekawe i krotkim , takie kupki poukladalam w szafce :)

Ja tych używanych mam po prostu bardzo mało i też je teraz tak poukładałam. A wszystkie nowe są właśnie poukładane póki co w szufladzie rozmiarami i po praniu w przyszłym tygodniu już zrobię to porządnie :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • bento Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 Sporo tych rozstępów i chyba świeże, w 1 ciąży też pod koniec mi powyłaziły i nic nie pomogło, chociaż całą ciążę się smarowałam... Po jakimś czasie zbledną i będą prawie niewidoczne.

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:52

KathleenPL, Czarna_88, easymum lubią tę wiadomość

• diatomka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka omg:( jakie rozstepy:( bede sie modlic zeby mnie znos oszczedzilo

Dzuls u nas tez wozek poszedl w odstawke jak maly mial poltora roku. Potwm rowerek biegowy i spacery. Duzo specerow:)

Dżuls lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • KathleenPL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o wózki to ja mam właśnie Emmaljunge, mloda dlugo jeździła i w tonsilu i w spacerowce. Uwielbiam ten wózek i chociaż jest wielki i ciezki to innego sobie nie wyobrażam. A w sumie to Taske mój Przemek szybko od wózka odzwyczail. Nauczyła się juz pewnie chodzić to z nią wychodził bez wózka po prostu. Więc parasolka potem nam służyła na jakieś dalsze wyjazdy tylko. Kupowalam byle co na allegro po taniosci, a nawet wyjazd do Tunezji przeżyła :D

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka gdzie masz pępek :D :D
    Faktycznie wysyp masz , pociesze Cię terwz ja , moja siostra miala więcej i nie tylko na brzuchu bo i nad tylkiem i boczkach ,wyglądało fatalnie a teraz jak by sladu nie bylo .
    Jedyne co rzuca sie w oczy biale kreski z tyłu pod kolanami

• diatomka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy ja tez sie obudZilam z drzemki wlasnie

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    jak tak czytam, że Wy w taki upał prasujecie to aż mi słabo!! i baaaardzo się cieszę, że ja mam to już dawno za sobą :D wszystko wyprane, wyprasowane, poukładane w komodzie leży i sobie czeka na swój czas :) Jeszcze muszę wózek od teściowej przywieźć i fotelik, bo tyle czasu na szafie w folii leżało, że nie ma opcji żeby nie przeprać :) ale to może jutro :)
    tymczasem jedno okno umyłam, poszłam z młodym do sklepiku pod blokiem - zrobiliśmy mega zapas lodów - ochłodziłam się i wracam do sprzątania :) pierdolnik w głowie mi się włączył i MUSZĘ posprzątać bo z siebie wyjdę!
    Ja juz tez dawno temu wszystko popralam, a moja mama prasowala i ładnie w komodzie leży i czeka. Nie chciałoby mi się teraz. Ja w ogóle wolę wiele rzeczy wcześniej załatwić i zrobić, żeby mieć potem z głowy, szczególnie takie ważne rzeczy.

nick nieaktualny, Dżuls lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Kocham tę laskę, która z nim siedzi (taka młoda, z krótkimi ciemnymi włosami) "Marcinku, tylko spokój cię uratuje" :D :D :D
    A, i jak chcesz chodzić do niego, to umawiaj się zawsze na środy, bo w inne dni tygodnia siedzą tam takie wściekłe jędze, z którymi nawet babeczki od ktg nie wyrabiają.

dobrze, ze mowisz bo myslalam ze on tam ciagle jest :-) Akursmat za tydzien mam echo serca na Karowej ale o 16 i nie chcialam 2 razy tam jechac. Ale potem znowu sie na srode zapisze bo mam lekarke od cukrow :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejciu dziewczyny współczuje Wam tych rozstępów, u mnie na razie zero i mam nadzieję ze tak zostanie :) moja mama nie miała wcale w 3 ciążach to może i mnie ominie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 11:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa łóżeczko dojechalo :D

bento, Gusiak, diatomka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    A to moja panterka na brzuchu, staraczka mówiłam, że mam gorsze :)
    soa9kz.jpg

po 1 ciazy mialam takie plus na cyckach. Najlepsze , ze moj maz po tylu latach ich nie widzial nawet dopiero teraz ja sie znowi zaczerwienily to dziwil sie co mi wyszlo.

• bento Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:15

sRUqp2.png
‹‹ 1955 1956 1957 1958 1959 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ