Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No to jak czytam od Was doświadczone mamuśki o tych spacerowkac to moze jednak to bialo- czarne cudo bedzie moje
pożyjemy, zobaczymy moze sie zakocham w jakimś innym przez ten czas
Babyzen yoyo tez fajny- super maly po złożeniu- ale ta cena... No i deaignersko dalej wygrywa dla mnie bialo- czarna geometria- wlasnie dlatego, ze jest tak malo wózkową tkanina
-
nick nieaktualnyLilla My wrote:Ja też ustawiłam wiatrak prosto w twarz i prasuję ubranka - zaczęłam od tych używanych i powinnam skończyć za godzinę
-
lila1983 wrote:Dzuls jestem po ktg na Karowej. Rzeczywiscie doktorek wujcio jest boski
A, i jak chcesz chodzić do niego, to umawiaj się zawsze na środy, bo w inne dni tygodnia siedzą tam takie wściekłe jędze, z którymi nawet babeczki od ktg nie wyrabiają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 10:52
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Ja inaczej prasowalam , segregacja była taka że odłożyłam spiochy do śpiochów ,body do bodow i jeszcze osobno z dlugim rekawe i krotkim , takie kupki poukladalam w szafce
Ja tych używanych mam po prostu bardzo mało i też je teraz tak poukładałam. A wszystkie nowe są właśnie poukładane póki co w szufladzie rozmiarami i po praniu w przyszłym tygodniu już zrobię to porządnieSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o wózki to ja mam właśnie Emmaljunge, mloda dlugo jeździła i w tonsilu i w spacerowce. Uwielbiam ten wózek i chociaż jest wielki i ciezki to innego sobie nie wyobrażam. A w sumie to Taske mój Przemek szybko od wózka odzwyczail. Nauczyła się juz pewnie chodzić to z nią wychodził bez wózka po prostu. Więc parasolka potem nam służyła na jakieś dalsze wyjazdy tylko. Kupowalam byle co na allegro po taniosci, a nawet wyjazd do Tunezji przeżyła
-
nick nieaktualnyAnulka gdzie masz pępek
Faktycznie wysyp masz , pociesze Cię terwz ja , moja siostra miala więcej i nie tylko na brzuchu bo i nad tylkiem i boczkach ,wyglądało fatalnie a teraz jak by sladu nie bylo .
Jedyne co rzuca sie w oczy biale kreski z tyłu pod kolanami -
skabarka wrote:jak tak czytam, że Wy w taki upał prasujecie to aż mi słabo!! i baaaardzo się cieszę, że ja mam to już dawno za sobą
wszystko wyprane, wyprasowane, poukładane w komodzie leży i sobie czeka na swój czas
Jeszcze muszę wózek od teściowej przywieźć i fotelik, bo tyle czasu na szafie w folii leżało, że nie ma opcji żeby nie przeprać
ale to może jutro
tymczasem jedno okno umyłam, poszłam z młodym do sklepiku pod blokiem - zrobiliśmy mega zapas lodów - ochłodziłam się i wracam do sprzątaniapierdolnik w głowie mi się włączył i MUSZĘ posprzątać bo z siebie wyjdę!
skabarka, Dżuls lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Kocham tę laskę, która z nim siedzi (taka młoda, z krótkimi ciemnymi włosami) "Marcinku, tylko spokój cię uratuje"
A, i jak chcesz chodzić do niego, to umawiaj się zawsze na środy, bo w inne dni tygodnia siedzą tam takie wściekłe jędze, z którymi nawet babeczki od ktg nie wyrabiają.
dobrze, ze mowisz bo myslalam ze on tam ciagle jestAkursmat za tydzien mam echo serca na Karowej ale o 16 i nie chcialam 2 razy tam jechac. Ale potem znowu sie na srode zapisze bo mam lekarke od cukrow
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanulka20 wrote:A to moja panterka na brzuchu, staraczka mówiłam, że mam gorsze
po 1 ciazy mialam takie plus na cyckach. Najlepsze , ze moj maz po tylu latach ich nie widzial nawet dopiero teraz ja sie znowi zaczerwienily to dziwil sie co mi wyszlo.