Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaM wrote:Andzia do boju
ale super
Dziewczy 2 raz w życiu pachną mi stopy a precyzyjnie tylko lewa stopa i teraz panikuje ze to od serca ze może jakiś zakrzep.Nie jest ona mocno opuchnięta ale różnice widzę a tu dopiero wizyta za 2 tyg
a ja się zastanawiam czemu przeszkadzają Ci PACHNĄCE STOPYi tak czytam 3 razy aż przeszłam do następnej części zdania i już wiem, że o puchniecie chodziło
Adzia lekkiego porodu, trzymamy kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 08:23
-
nick nieaktualny
-
Adzia, no to dawaj Mamuśka
Czekamy na Lenkę, potem Zuzia, who is next?
Ja raczej nie, moja szyjka 35mm i zamkniętaAnia waży już ponad 2300, wszystko ok, nadal 50 centyl. Jestem uspokojona.
Co do puchnięcia - u mnie rano spuchnięte dłonie, reszta ok. Nogi puchną lekko, ale tylko jak dużo chodzę w ciągu dnia, to wieczorem lekkie baloniki. Ale dużo piję, jak siedzę, to nogi zawsze wyżej.
Rozstępów brak, u mnie tendencje są, bo po okresie dojrzewania sporo mam, ale na udach, biodrach, trochę na piersiach. A nowych zero. Smaruję codziennie od początku ciąży, najpierw oliwką, a od 4 m-ca Elancylem. Na razie jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 08:32
-
nick nieaktualny
-
ZAKOCHALAM SIE!
Widzialam go na zywo i nie moglam się napatrzećmowa o kolejnej bryce dla mojego synka- spacerowce
wiem, wiem jeszcze za wcześnie ale jest piekna. I cena tez do akceptacji jak juz teraz mogę zacząć zbierać
http://sklep.pro-familia.pl/Elodie%20Details%20Spacer%C3%B3wka%20Graphic%20Crace
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia.M czyli zapach stóp od wątroby
Agatka oby już dobre wyniki były
Ja walczę z bólem brzucha i na klopa ganiam ale nie jest to typowa biegunka , patrzę za info kiedy sie oczyszczają jelita i piszą ze tydzień/góra dwa .
Jeszcze trzeci dzień Bąki puszczam solidne
Oby do poniedziałku bo wtedy wizyta .
Alutka u mnie też chłód w cieniu i lekki wiatero , ciekawe jak na słońcu
-
nick nieaktualny
-
4me wrote:ZAKOCHALAM SIE!
Widzialam go na zywo i nie moglam się napatrzećmowa o kolejnej bryce dla mojego synka- spacerowce
wiem, wiem jeszcze za wcześnie ale jest piekna. I cena tez do akceptacji jak juz teraz mogę zacząć zbierać
http://sklep.pro-familia.pl/Elodie%20Details%20Spacer%C3%B3wka%20Graphic%20Crace -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anitka201 wrote:Design cudny ale kurcze mnie w tych spacerowkach nie przekonuja te male plastikowe kółeczka. Zastanawiam się czy to się sprawdza na tych naszych koszmarnych chodnikach.
musze jeszcze je poobserwować. Moze jak zacznę jeździć ze swoim wózkiem to nawiąże na spacerach nowe znajomosci- bede szukac mam ze spacerowkami z takimi kolkami i wypróbowywać
hahaha
-
nick nieaktualny