Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej dziewczyny
podczytuje Was, ale jakoś nie mam weny na pisanie, chyba przez te upały
poza tym mąż ma tydzień urlopu, wiec sobie leniuchujemy
mieliśmy w planach wyjazd na 2 dni, ale lekarz mi odradziła na wizycie w zeszły czwartek, bo mała jest bardzo nisko, poza tym szyja skrócona i jeszcze ta pogoda..
następną wizytę mam dopiero 7 września-urlop pani doktor, i zapewne ostatnią- już mi zapowiedziała, ze jak do niej dotrwam to będzie super bo to akurat 37+2 wypada
wczoraj spakowałam torbę, na dziś zostało mi ostatnie pranie, a jutro mamy zamiar robić generalne porządkitzn. mąż sprząta a ja pomagam
postaram się wtrącać co jakiś czas
Adzia, powodzenia! czyżby pierwsza forumowa dziewczynka nam się szykowała? -
Hej
Adzia kciuki dasz rade! Czekamy na Lenke!
Kathlen cos czuje ze moja ostatnio po duzych aktywnoscia h standardowo weszla w niemrawe dni, nie znosze tego. Cos tak stuknie albo widze ze brzuchs ie rusza. Moze sie cud zdarzy jeszcze i sie przekreci Tym.
Ale sie najadlam tego spzinaku wczoraj, teraz mam mega gazy i wzdecia a o 1 w nocy musialam nospe wziac bo myslalam ze mi brzuch rozsadzi -
nick nieaktualnyHej hej
Andzia jaka nowina , trzymamy kciuki za was i dawaj znac którejś z dziewczyn bo jajo zniesiemy
Magdalenkaihelenka hej
Wczoraj juz chcialam sms pisac ale pozno bylo
Musialam nospe wziac wczoraj znowu czyli druga nocka .
Powiedzcie bo nospa rozkurczowa jest a jak nie bede wiedziala ze poród zaraz ma byc i wezme nospe stanie sie cos ?
To juz chyba taki etap ze kazda z nas bedzie miala bole na @
Nancy terwz ty mi wypominasz tą stronę haha mialas na 1500 czy 1000 rodzic hehe
Snoopy u mnie tez rozstępy niewinnie sie pojawiałytak jak piszesz najpierw kropki a z dnia na dzien wysyp kresek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 07:29
snoopy_etka lubi tę wiadomość
-
Dobra, juz wiem, że ten dzień bedzie mega beznadziejny i najchętniej schowalabym się w jakimś ciemnym miejscu i go przespała.
Bardzo Was przepraszam, ale maruda mode on. Obudził mnie o 5 koszmarny ból nóg. Potem doszedł promieniujacy ból kręgosłupa, potem ból WSZYSTKICH stawów bez wyjątku! A teraz jeszcze skurcze macicy i takie od kręgosłupa ale bardzo lightowe na szczęście... Do tego od rana marudze i płacze na zmianę...
Tak, chyba mnie dopada zmęczenie przedporodowe i w zasadzie to mógłby mi ktoś mocno przywalic w głowę i podczas mojej nieświadomości wyjąć Tymona z brzucha...
Idę z internetu w takim razie bo oszaleje juz dokumentnie...
Przepraszam, marudzenie mode off, juz się postaram poprawić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 07:32
-
Staraczka23 wrote:Hej hej
Andzia jaka nowina , trzymamy kciuki za was i dawaj znac którejś z dziewczyn bo jajo zniesiemy
Magdalenkaihelenka hej
Wczoraj juz chcialam sms pisac ale pozno bylo
Musialam nospe wziac wczoraj znowu czyli druga nocka .
Powiedzcie bo nospa rozkurczowa jest a jak nie bede wiedziala ze poród zaraz ma byc i wezme nospe stanie sie cos ?
To juz chyba taki etap ze kazda z nas bedzie miala bole na @
Nancy terwz ty mi wypominasz tą stronę haha mialas na 1500 czy 1000 rodzic hehe
Snoopy u mnie tez rozstępy niewinnie sie pojawiałytak jak piszesz najpierw kropki a z dnia na dzien wysyp kresek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Ja wczoraj na lepszy sen wypiłam kubek mleka z miodem,gorącego mleka i jakoś poty ze mnie nie schodziły nawet w nocy...
Wczoraj koło 17stej wypiłam herbatke z pokrzywy taka zwykła w biedrze kupiłam...
Rano na wadze -2 kg czyli woda zeszła bo ostatnio wskoczyło mi 2 kg w ciagu 2 dnich...
Dzisiaj do śniadanka tez herbatke pije.Połozna mi powiedziała ze 1 dziennie moge ale max i trzeba duzo pic.
Dzisiaj na obiad zrobie kalafior z soosem czosnkowym mniam mniam -
nick nieaktualnyAniaM wrote:Andzia do boju
ale super
Dziewczy 2 raz w życiu pachną mi stopy a precyzyjnie tylko lewa stopa i teraz panikuje ze to od serca ze może jakiś zakrzep.Nie jest ona mocno opuchnięta ale różnice widzę a tu dopiero wizyta za 2 tyg
Anula zmobilizowalas mnie zebym na wage weszla a raczej ją wyjęła bo się schylac nie chce
Zejde z tronu i wyjme ją, póki naczczo jestem -
Witam sie laseczki z rana.
Adzia trzymam kciuki za szybciutki poród!
U mnie w nocy jest superowo! Jak otworze okna to jest taki przyjemny chodek, ze nawet pod kołdra śpimy z moim. w ogóle w tym roku kocham moje mieszkanie za to, ze jest aż tak chlodne! Mam nadzieję, ze w zimę bedzie wystarczająco cieple
Dzis musze sie zmobilizować i chyba zacząć prac jakies rzeczy maluszka- wymówki w postaci braku miejsca si skończyły
Co do wagi- u mnie tragedia- leci jak szalona teraz mam z 10, 11 na plusie choc jem mniej niż kiedyś.... Nie puchne jakos strasznie wiec nie sobie pokrzywe odpuszczę - zwaszcz, ze ja nie umiem dużo pic... I pewnie mogę sobie tylko zaszkodzić.
Chłodnego dnia!!!alutka lubi tę wiadomość