Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wietrze całą chatę :-) kolejny raz mam na śniadanie miskę owsianki. Kompletnie brakuje mi pomysłów na jakieś fajne potrawy

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia powodzenia! :) trzymam kciuki za szybki i lekki poród :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej dziewczyny :) podczytuje Was, ale jakoś nie mam weny na pisanie, chyba przez te upały :) poza tym mąż ma tydzień urlopu, wiec sobie leniuchujemy :) mieliśmy w planach wyjazd na 2 dni, ale lekarz mi odradziła na wizycie w zeszły czwartek, bo mała jest bardzo nisko, poza tym szyja skrócona i jeszcze ta pogoda.. :) następną wizytę mam dopiero 7 września-urlop pani doktor, i zapewne ostatnią- już mi zapowiedziała, ze jak do niej dotrwam to będzie super bo to akurat 37+2 wypada :)
    wczoraj spakowałam torbę, na dziś zostało mi ostatnie pranie, a jutro mamy zamiar robić generalne porządki :) tzn. mąż sprząta a ja pomagam :)

postaram się wtrącać co jakiś czas :)

Adzia, powodzenia! czyżby pierwsza forumowa dziewczynka nam się szykowała?:)

• trix Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia - ale wieści z rana. Trzymam kciuki za lekki poród

atdcwn154po83a78.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia trzymamy kciuki! Powodzenia!:)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Adzia kciuki dasz rade! Czekamy na Lenke!

Kathlen cos czuje ze moja ostatnio po duzych aktywnoscia h standardowo weszla w niemrawe dni, nie znosze tego. Cos tak stuknie albo widze ze brzuchs ie rusza. Moze sie cud zdarzy jeszcze i sie przekreci Tym.

Ale sie najadlam tego spzinaku wczoraj, teraz mam mega gazy i wzdecia a o 1 w nocy musialam nospe wziac bo myslalam ze mi brzuch rozsadzi

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)

Andzia jaka nowina , trzymamy kciuki za was i dawaj znac którejś z dziewczyn bo jajo zniesiemy :D

Magdalenkaihelenka hej :)
    Wczoraj juz chcialam sms pisac ale pozno bylo :)

Musialam nospe wziac wczoraj znowu czyli druga nocka .
    Powiedzcie bo nospa rozkurczowa jest a jak nie bede wiedziala ze poród zaraz ma byc i wezme nospe stanie sie cos ?
    To juz chyba taki etap ze kazda z nas bedzie miala bole na @

Nancy terwz ty mi wypominasz tą stronę haha mialas na 1500 czy 1000 rodzic hehe

Snoopy u mnie tez rozstępy niewinnie sie pojawiały :D tak jak piszesz najpierw kropki a z dnia na dzien wysyp kresek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 07:29

snoopy_etka lubi tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, juz wiem, że ten dzień bedzie mega beznadziejny i najchętniej schowalabym się w jakimś ciemnym miejscu i go przespała.

Bardzo Was przepraszam, ale maruda mode on. Obudził mnie o 5 koszmarny ból nóg. Potem doszedł promieniujacy ból kręgosłupa, potem ból WSZYSTKICH stawów bez wyjątku! A teraz jeszcze skurcze macicy i takie od kręgosłupa ale bardzo lightowe na szczęście... Do tego od rana marudze i płacze na zmianę...

Tak, chyba mnie dopada zmęczenie przedporodowe i w zasadzie to mógłby mi ktoś mocno przywalic w głowę i podczas mojej nieświadomości wyjąć Tymona z brzucha...

Idę z internetu w takim razie bo oszaleje juz dokumentnie...

Przepraszam, marudzenie mode off, juz się postaram poprawić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 07:32

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Hej hej :)

Andzia jaka nowina , trzymamy kciuki za was i dawaj znac którejś z dziewczyn bo jajo zniesiemy :D

Magdalenkaihelenka hej :)
    Wczoraj juz chcialam sms pisac ale pozno bylo :)

Musialam nospe wziac wczoraj znowu czyli druga nocka .
    Powiedzcie bo nospa rozkurczowa jest a jak nie bede wiedziala ze poród zaraz ma byc i wezme nospe stanie sie cos ?
    To juz chyba taki etap ze kazda z nas bedzie miala bole na @

Nancy terwz ty mi wypominasz tą stronę haha mialas na 1500 czy 1000 rodzic hehe

Snoopy u mnie tez rozstępy niewinnie sie pojawiały :D tak jak piszesz najpierw kropki a z dnia na dzien wysyp kresek
    Uwierz mi, że jak sie poród zacznie to żadna Nospa nie zadziala...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, kciuki już zaciśnięte :D szybkiego i w miarę bezbolesnego porodu życzę ;)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie z kathlen nt nospy i porodu

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen, niestety ale i ja mam dzis taki dzien. Zasnelam przed 1 . Obudzilam sie o 5 i juz oka nie zmruzylam. Czuje sie jakby po mnie walec przejechal i resztki powietrza ze mnie wycisnal. Buuu...

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Uwierz mi, że jak sie poród zacznie to żadna Nospa nie zadziala...
    Wez bo pomyślę ze sie rozkręca :D
    Brzuch nie ustąpił dalej boli a plecy przed spaniem , siedz i marudz sobie :)

• diatomka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis ostatni dzien 34 tyg! Jeszcxze dwa i bede spokojna

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gusiak lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Zgadzam sie z kathlen nt nospy i porodu
    Juz wiem , myslalam ze porod moze sie zatrzymac przez to :D
    Bezmozgowie ciazowe i strach :D

diatomka lubi tę wiadomość

• AniaM Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia do boju :) ale super

Dziewczy 2 raz w życiu pachną mi stopy a precyzyjnie tylko lewa stopa i teraz panikuje ze to od serca ze może jakiś zakrzep.Nie jest ona mocno opuchnięta ale różnice widzę a tu dopiero wizyta za 2 tyg

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    Ja wczoraj na lepszy sen wypiłam kubek mleka z miodem,gorącego mleka i jakoś poty ze mnie nie schodziły nawet w nocy...
    Wczoraj koło 17stej wypiłam herbatke z pokrzywy taka zwykła w biedrze kupiłam...
    Rano na wadze -2 kg czyli woda zeszła bo ostatnio wskoczyło mi 2 kg w ciagu 2 dnich...
    Dzisiaj do śniadanka tez herbatke pije.Połozna mi powiedziała ze 1 dziennie moge ale max i trzeba duzo pic.
    Dzisiaj na obiad zrobie kalafior z soosem czosnkowym mniam mniam :P

74disg18xt1q3yyo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM wrote:
    Andzia do boju :) ale super

Dziewczy 2 raz w życiu pachną mi stopy a precyzyjnie tylko lewa stopa i teraz panikuje ze to od serca ze może jakiś zakrzep.Nie jest ona mocno opuchnięta ale różnice widzę a tu dopiero wizyta za 2 tyg
    A masz zylaki albo pajaczki ? U mnie ciagle prawa lydka wieksza od lewej i zylak z tyłu pod zgieciem . A lewa może też być opuchnięta od wątroby , ostatnio czytałam bo mamie kostka puchnie w upały.

Anula zmobilizowalas mnie zebym na wage weszla a raczej ją wyjęła bo się schylac nie chce :D
    Zejde z tronu i wyjme ją, póki naczczo jestem :D

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia go go mamusia:) Ja to się będę wzruszać chyba każdym tu porodem. Przeczytałam wiadomość Adzi i już łzy w oczach i gęsia skórka hehe.

Dzisiaj mi się śniło, że miałam cesarkę, bo jestem za wąska hehe.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie laseczki z rana.

Adzia trzymam kciuki za szybciutki poród!

U mnie w nocy jest superowo! Jak otworze okna to jest taki przyjemny chodek, ze nawet pod kołdra śpimy z moim ;). w ogóle w tym roku kocham moje mieszkanie za to, ze jest aż tak chlodne! Mam nadzieję, ze w zimę bedzie wystarczająco cieple ;)

Dzis musze sie zmobilizować i chyba zacząć prac jakies rzeczy maluszka- wymówki w postaci braku miejsca si skończyły ;)

Co do wagi- u mnie tragedia- leci jak szalona teraz mam z 10, 11 na plusie choc jem mniej niż kiedyś.... Nie puchne jakos strasznie wiec nie sobie pokrzywe odpuszczę - zwaszcz, ze ja nie umiem dużo pic... I pewnie mogę sobie tylko zaszkodzić.
    Chłodnego dnia!!!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 1951 1952 1953 1954 1955 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ