Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:O ile pamiętam to Andzia wczoraj pisala ze ma opuchnięte nogi i byla nerwowa
Opuchnietymi nogami to się raczej nie ma co sugerować, bo chyba ma je co druga z Nas .... przynajmniej u mnie są opuchnięte już od kilku dni -
chabasse wrote:Za pre dni to kilka dziennie będzie rodzić. Jest nas tyle.. a miesiąc ma tylko 31 dni.
ja to już sie nie umiem tego doczekać, juz są emocje a co dopiero później, już i tak wchodząc na forum najpierw lukam na pierwszą stronę, żeby sprawdzić czy jakiś maluszek się nie wykluł podczas mojej nieobecności -
la_lenka wrote:Mi pierwsza 10 starczy. W pierwszej piątce tylko 3 miejsca zostały, ja jeszcze nie gotowa
Mi też pierwsza 10 starczy nie muszę koniecznie być w pierwszej 5Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 18:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA nie uwierzycie albo i uwierzycie mowilam zeby zobaczyl w aptece podpaski poporodowe i kupil wlasnie te rozowe bella
Malowalam paznokcie u nóg,najwyżej wezme zmywacz do torby i jak ja współczuję puszystym osobom malowania paznokci no ja wymieklam w polowie pierwszego zadna pozycja nie pasowala a jak sie nachylilam to co sie uaktywnilo? Pani zgaga -
anulka20 wrote:Agatka, to ta dziewczyna z Tobą na sali leży? Mam nadzieję, że znowu się nie zarazisz od niej:/ wychodzisz dzisiaj, czy jutro?
A wychodzę jutro. No tak mi obiecał mój dr.