Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
adzia wrote:Dziewczynki pisałam do Czarnej ale chyba akurat nie ma dostępu do internetu.
Lenka przyszła na świat o 14.55. Wazyla 3450 gr i mierzyla 56cm. Jest zdrowa 10 punktów. Odezwę się potem bo jestem wykończona. ☺Ale szczęśliwa. ☺
-
adzia wrote:Dziewczynki pisałam do Czarnej ale chyba akurat nie ma dostępu do internetu.
Lenka przyszła na świat o 14.55. Wazyla 3450 gr i mierzyla 56cm. Jest zdrowa 10 punktów. Odezwę się potem bo jestem wykończona. ☺Ale szczęśliwa. ☺
Gratuluję!!
-
Gusiak wrote:Nancy póki Adzia nie da Ci przepisu to weź moze umyj jakieś okna... polataj sobie po schodach... rzuć się na męża czy coś takiego...
Bo do poniedziałku to już niewiele czasu zostało
Wszystko już było oprócz okien:D Eee zobaczymy co jutro Pani dr powie. Jak powie, że blisko to umyje te okna hehe. A jak jeszcze daleko, to po co się męczyć:pCarolline lubi tę wiadomość
-
AAAAAaaa Adzia gratulacje!
Nie mogę się doczekać aż będę sama tulić swojego synka.
Nie piszę, ale podczytuję jak mam czas. Jestem zawalona robotą.
Dziś idę do ginekologa na ostatnią wizytę, pewnie się zdziwi. 3 lekarzy nie dawało mi 2 tygodni - dokładnie 2 tygodnie temuA tu proszę, Kosmusiowi dobrze w brzuchu. Z zerową szyjką i rozwarciem na 2 cm da się funkcjonować, a nawet pracować fizycznie! Dziś nawet sesję zdjęciową zaliczyłam z młodą parą i wyszło przepięknie
Lekarz dał mi zielone światło na poród, bo dzieciak jest starszy o ok. 1,5-2 tyg (owulacja w 8 dniu cyklu i tak też wychodzi z USG). Dostał sterydy więc jest git. Teraz tylko czekać i czekać... Pewnie urodzę z Was wszystkich ostatnia
(tfu, tfu, tfu)
Misi@, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny strzeżcie się kolejna z zatrucie pokarmowym jak ja na oddziale. Lekarze przestrzegają by dobrze myć ręce, owoce, warzywa bo jest gorąco i chwila moment może chwycić.
Także tan uważajcie na siebie.
I nie wyprzedzać tam. Kolejka obowiązuje! Teraz kolej Lady potem Nancy-Lady Savage lubi tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Dziewczyny strzeżcie się kolejna z zatrucie pokarmowym jak ja na oddziale. Lekarze przestrzegają by dobrze myć ręce, owoce, warzywa bo jest gorąco i chwila moment może chwycić.
Także tan uważajcie na siebie.
I nie wyprzedzać tam. Kolejka obowiązuje! Teraz kolej Lady potem Nancy-
No właśnie! Człowiek sobie zajął kolejkę, a tu się rozpychają łokciami do przodu hehe. Samo życie:p
Nie podoba mi się to panujące u nas zatrucie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 18:14
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Lady ty już się nie wychylaj przed szereg, bo masz datę ustaloną o! Jesteś w gorącej wodzie kąpana
Adzia - gratulacje! zdroweczka dla was dziewczyny! Odpoczywajcie i cieszcie się sobą
Sprawdziłam wynik gbs w necie - jest ujemny, nic nie wyhodowali)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny