Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Ja tabelki nie tworzyłam:p No tak Aga, wiedziałam, że inaczej niż Ania hehe.
Niby burza ma byc grzmi blyska troche kropi i dupa pewnie nie bedzie bomby a szkoda bo lubie .
Pieknie odwalilam ,akumulator od auta laduje sie i na balkonie jest na pufie chcialam go do domu zwlec i brzuch napielam ale ból -
Ja się dziś zestresowałam i nie wiem co robić... Od kilku dni mam jakieś niefajne uczucie w buzi (jakby gardle/przełyku + spuchnięte dziąsła itp.) Obstawiam zgagę, bo chyba właśnie ostatnio mnie dopadła. Przez chwilę zastanawiałam się też czy mnie jakieś przeziębienie nie łapie, ale nie.
No i dziś wzięłam lusterko i zajrzałam do gardła i lekko się przeraziłam. Mam jakieś czerwone plamki na gardle, a język z żółtawym nalotem. Myślicie, że powinnam pilnie konsultować się z lekarzem? Czy to rzeczywiście może być kwestia refluksu i podrażnionego gardła przez sok żołądkowy?
Jak pomyślę, że w tym upale mam latać nie wiadomo gdzie żeby znaleźć lekarza to mi słabo, ale jak to może być groźne to trudno, załatwię kogoś kto mnie przyjmie.
-
Staraczka23 wrote:O a kto ją robil ?
Niby burza ma byc grzmi blyska troche kropi i dupa pewnie nie bedzie bomby a szkoda bo lubie .
Pieknie odwalilam ,akumulator od auta laduje sie i na balkonie jest na pufie chcialam go do domu zwlec i brzuch napielam ale ból
Tabelkę w Excelu robiła eM.
Julita mam pytanie jeszcze do tego kremu do depilacji. Zawsze takiego używałam do rąk i mi się super sprawdza, ale tam mam cieniutkie włosy i czekam aż troszkę podrosną. A jak to jest z bikini? Twarde i krótkie włosy usunie? Nie lubię tam zapuszczać za długo, zawsze goliłam się co drugi dzień i raczej z takim minimalnym odrostem sobie taki kremik nie poradzi...? -
nick nieaktualnyGusiak wrote:Kolejna
)
A wiadomo juz coś więcej jak tam wyglądał poród i jak się czuje mama z maluszkiem?
podobno leżała już jakiś czas w szpitalu bo szyjka jej się skróciła a rozwarcie robiło, wczoraj o 20 odeszły wody a o 8 rano urodziła dziewczynkę 3,5 kg 53 cm o ile dobrze pamiętam37+1 tc
-
Kocham swoją mamę ;/ ale już zaczyna mnie denerować ;/ od tyg wydzwania po 5 razy z pytaniem czy już urodziłam ;/, tyle razy jej mówie ze jak sie coś zacznie to jej wyslę sms. Przed chwilą zapytałam sie jej czy nie pamięta jak się rodzi długo. Bo przecież zadzwonię do niej. Męczy mnie tymi telefonami ;/
Dodatkowo wbiła sobie do głowy dzisiaj że jak noc spadających gwiazd to na pewno dzis urodzę, bo taką gwiazdkę mam w brzuchu i zleci jak te gwiazdki z nieba. Litości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 16:44
Lilla My, skabarka, Carolline lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Kocham swoją mamę ;/ ale już zaczyna mnie denerować ;/ od tyg wydzwania po 5 razy z pytaniem czy już urodziłam ;/, tyle razy jej mówie ze jak sie coś zacznie to jej wyslę sms. Przed chwilą zapytałam sie jej czy nie pamięta jak się rodzi długo. Bo przecież zadzwonię do niej. Męczy mnie tymi telefonami ;/
Chciałam zacytować, a polubiłam...
Ja mam podobne odczucia z moją - ma ze mną rodzić, bo mąż nie bardzo chce, a zmuszać go nie będę. Ale ostatnio tak panikuje, że już mam ochotę jej powiedzieć, że urodzę sama. Jak ma się tak zachowywać na porodówce, to będzie mnie stresować jeszcze bardziej.Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
magdalenkaihelenka wrote:podobno leżała już jakiś czas w szpitalu bo szyjka jej się skróciła a rozwarcie robiło, wczoraj o 20 odeszły wody a o 8 rano urodziła dziewczynkę 3,5 kg 53 cm o ile dobrze pamiętam
37+1 tc
To już w sumie ciąża donoszona
I tez kawał kobotki... 3.5 kg to już bardzo ładnie... jak będziesz tam coś pisać to możesz złożyć gratulacje i od forumowej mamusi!magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dziś zgrzeszyłam w Mac Donaldzie
Co do powiadamiania rodzinki to moja mama sama mi mówiła ze mam jej nie mówić jak będę rodzic tylko jak już będzie po wszystkim bo na się będzie stresować
Ale to chyba niemożliwe żeby się nie dowiedziała skoro codziennie do mnie dzwoni hehe
-
Dziewczynki pisałam do Czarnej ale chyba akurat nie ma dostępu do internetu.
Lenka przyszła na świat o 14.55. Wazyla 3450 gr i mierzyla 56cm. Jest zdrowa 10 punktów. Odezwę się potem bo jestem wykończona. ☺Ale szczęśliwa. ☺magdalenkaihelenka, Gusiak, diatomka, Nancy87, MadziaRatMed, karolcia87, SweetCherryPie, Staraczka23, la_lenka, bento, aldonaa, Sigma, Luna1, snoopy_etka, anula1990, Dominka92, agatka196, kapturnica, Czarna_88, ceska, 4me, Lady Savage, chabasse, moka89, kasig, skabarka, Misi@, Bruma, Dżuls, KathleenPL, lila1983, Anitka201, easymum, Wonderland, Angelaa, Carolline, kiti, alutka, wiaraczynicuda, monaaa85, Lilla My, Kucykowa, trix, eirene, przyszła mama, .ona., Kasiarzynka, AniaM, justysss, ewe88 lubią tę wiadomość
-
adzia wrote:Dziewczynki pisałam do Czarnej ale chyba akurat nie ma dostępu do internetu.
Lenka przyszła na świat o 14.55. Wazyla 3450 gr i mierzyla 56cm. Jest zdrowa 10 punktów. Odezwę się potem bo jestem wykończona. ☺Ale szczęśliwa. ☺
Jupi jupi witamy Lenkęto która następna?
ale te nasze dzieciaczki się śpieszą
Poproszę o zdjęcie jak będziesz w stanie , ale odpoczywajcie
A gratuluję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 17:37