X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • kasig Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Zawsze można sobie zamówić z dostawą do domu: http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDetail/ProductDetail/2003120539540

o dobrze że napisałaś, ja już odkąd mam się oszczędzać parę razy zamówilam zakupy do domku, tak więc następnym razem wezmę też ta colę waniliową na spróbowanie. Ja tam wolę colę, w pepsi czuję jakąś sztuczną nutkę i mi nie pasuje, dla mnie cola jest the best :)

• AniaM Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tu o pierdołach:) piszecie a Staraczka zaciska nogi bo jej strony lecą hahaha

Staraczka23, kasig, MadziaRatMed, Gusiak, Czarna_88, Lady Savage lubią tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    zdecydowanie wolę pepsi .. jakiś ma dla mnie mniei słodki smak =)
    Jak to ludzie różnie odbierają smaki, dla mnie właśnie pepsi jest potwornie słodka i zupełnie mi nie smakuje.

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ja też co chwilę odświeżam żeby zobaczyć co z Adzią. Obiecuję, że jak będę rodzić, to będzie relacja na żywo z porodówki do momentu aż dam radę pisać hehe.

MadziaRatMed, Lady Savage lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM wrote:
    Wy tu o pierdołach:) piszecie a Staraczka zaciska nogi bo jej strony lecą hahaha
    Hahahaha dlstego mniej pisze :D
    Juz wiem ze popełniłam błąd haha nancy tez tak miała oj tam

Jeszcxe glupia nowe strony otwieram tu hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 14:54

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz wybuchne :(
    M mial zjechac po 2 tyg trasy do domu a tu chuj ! Jeszcze tydzien musi jezdzic :( i z mojej sesji w sobote tez nici. Jak dobrze ze go nie ma obok bo bym zabila chyba.
    No zaraz zwariuje !!!!

relgzbmhh8tsviez.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ja proponuję aby kazda zdawala relacje live!! Bo to stresujace tyle czekac! Takze Lady doladuj konto co bipy Ci starczylo n apisanie smsow na biezaco!!

relgio4pxlxziakh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe... juz widzę jak na nas patrzą w szpitalu kiedy leczymy na porodówce i między jednym a drugim parciem piszemy posta na forum ;D

O ile jeszcze my cesarzowe miałybysmy łatwiej to nie wiem czy by nas z kolei na sale wypuścili z telefonem w łapce ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 15:05

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to chyba pakiet neta wezmę :D

Wgl teraz dotarlo do mnie jak meczylam kolezanke glupimi pytaniami na temat ciazy :D
    Kumpela w 17tyg a pyta co rusz i ciagle o to samo :D

• AniaM Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ją będę na porodówce to niestety się Nie odezwę bo mój mąż jest uczulony na komórki nie lubi jak coś na niej grzebie, pisze ITD

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    No ja to chyba pakiet neta wezmę :D

Wgl teraz dotarlo do mnie jak meczylam kolezanke glupimi pytaniami na temat ciazy :D
    Kumpela w 17tyg a pyta co rusz i ciagle o to samo :D

Hehehe... to teraz grzecznie koleżance odpowiadaj na każde pytanie, pamiętaj ze z Tobą tez ktoś przez to przechodził ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Nancy87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    Zaraz wybuchne :(
    M mial zjechac po 2 tyg trasy do domu a tu chuj ! Jeszcze tydzien musi jezdzic :( i z mojej sesji w sobote tez nici. Jak dobrze ze go nie ma obok bo bym zabila chyba.
    No zaraz zwariuje !!!!

Współczuję, bo ja nawet tygodnia rozłąki sobie nie wyobrażam. A to mąż wymyślił czy szef?

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • diatomka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smiejcie sie , w poprzebiej ciazy tez udzielala. Sie na forum i wymienilysmy sie nr tel. O 16 wody mi odeszly polozna byla zla ze zalalam lozko na oddziale , musialam swoje rzexzy przeniesc na porodowke i zlecialo jakos z godzine. Jak juz sie zamelinowalam na porodowce to miedzy skurczami sms na forum: wody mi odeszly i mam skurcze:)
    Napisalam jeszcze do dwoch kolezanekn i zadzwonilam do mamy a ta do mnie boze co ty teraz zrobisz haha

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM wrote:
    Ja ją będę na porodówce to niestety się Nie odezwę bo mój mąż jest uczulony na komórki nie lubi jak coś na niej grzebie, pisze ITD

Eeeee na porodówce Ci będzie wszystko wolno:D Powiesz, że to Ci pomaga w bólach hehe.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Hehehe... to teraz grzecznie koleżance odpowiadaj na każde pytanie, pamiętaj ze z Tobą tez ktoś przez to przechodził ;D
    Haha cierpliwa jestem :D

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę, że na porodówce to będzie co innego do roboty. Ja nawet się zastanawiam czy rodzinie dawać znać, że idę rodzić - chciałabym mieć spokój, a nie sms co 5 minut czy to już :P

Wonderland lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:29

wnidtv73dpzdszlc.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A lenka ale miedzy skurczami masz 5 minut i nic nie boli;)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis mialam wymyslny obiad... Makaron swiderki i bialy ser mniamm

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Współczuję, bo ja nawet tygodnia rozłąki sobie nie wyobrażam. A to mąż wymyślił czy szef?

Dokładnie to narzeczony:P , ale niestety szef spytał CZY NIE BYLO BY PROBLEMU JESZCZE TYDZIEN POJEZDZIC ..
    On mi to mowi a ja mowie : no ale powiedziales,ze nie mozesz,ze masz inne plany tak? :P
    ale nie !! wielkoduszny pan M powiedzial ze NIE BEDZIE PROBLEMU !
    wrrr , szefowi nie mogl odmowic ale mi juz tak ! normalnie nienawidze go na chwile !

relgzbmhh8tsviez.png
‹‹ 1962 1963 1964 1965 1966 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ